Home » , » Οι μπαγλαμάδες της κατοχικής ενημέρωσης

Οι μπαγλαμάδες της κατοχικής ενημέρωσης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014 | 11:31 μ.μ.

Γράφει ο askordoulakos

«Στις πολιτικές ποινικές δίκες, σημασία δεν έχει η ανεύρεση της αλήθειας. Σημασία έχει η ενσωμάτωση των φίλων και η εξόντωση των αντιπάλων».

Χάινριχ Χανόφερ, Γερμανός νομικός.
______________________

Νέες «χρυσές σελίδες» απόλυτης βλακείας και ξετσίπωτης παπαγαλίας κατέγραψε στο ενεργητικό της η διατελέσασα και αντιπρόεδρος της εταιρείας δημοσίων σχέσεων Quattro, η οποία είχε αναλάβει την προώθηση των Eurofighter και κατά κόσμον, Όλγα Τρέμη.

Η εν λόγω επικοινωνιακή dillerόπλων, στην απέλπιδα προσπάθειά της να πείσει τους χαχόλους της αποικίας, ότι οφείλουν να αισθάνονται τρόμο, τώρα που ο Χ. Ξηρός κυκλοφορεί ελεύθερος ανάμεσά μας, επιβεβαίωσε πανηγυρικά αυτά, που κατ’ επανάληψη έχουμε τονίσει από αυτό εδώ το blog: Ότι ο επικοινωνιακός βραχίονας των κατακτητών αποτελείται από τα μεγαλύτερα πνευματικά και ηθικά κατακάθια κι από τις πιο γελοίες προσωπικότητες του δημοσιογραφικού επαγγέλματος! 

Συγκεκριμένα, τη στιγμή που προβαλλόταν (ως «χαλί» στο ρεπορτάζ για τον Ξηρό) το videoclip της Ελένης Λεγάκη «Τα Πάντα Ρει»,στο οποίο πρωταγωνιστεί κι ο Χ. Ξηρός παίζοντας τομπαγλαμά του, η αμπιγιέ τσοκαρία του MEGA έτεινε το χέρι –ως άλλος κουκουλοφόρος των γερμανικών μπλόκων «Αυτός, αυτός!»- και αναφώνησε γεμάτη οργή, ειρωνεία και σαρκασμό ότι ο Ξηρός τραγουδούσε κι έπαιζε τον μπαγλαμά του μεσ’ την τρελή χαρά  κατά τη διάρκεια της άδειας, που του χορήγησαν!


Το γεγονός, βέβαια, ότι ακόμα και η Σπυράκη (σ.γ. η κουτσή Μαρία) γνωρίζει πως το συγκεκριμένο τραγούδι υφίσταται για παραπάνω από μια 10ετία και μάλιστα,  πριν από τις τότε συλλήψεις των μελών της 17Ν, δεν εμπόδισε αυτό το σιχαμένο δημοσιογραφικό εξάρτημα να αυτοεξευτελιστεί για άλλη μια φορά, προκειμένου να φέρει εις πέρας τη δουλειά, που του έχουν αναθέσει, ήτοι τη δημιουργία ψεύτικων και παραποιημένων εντυπώσεων, με στόχο την –άνευ σοβαρού λόγου- δημιουργία πανικού κι ανησυχίας.

Τόσο απλά! Άνευ τσίπας και αυτοσεβασμού, έστω και επαγγελματικού. Μη φοβάστε τις
αυτοκτονίες, τους πλειστηριασμούς, την έλλειψη ηλεκτρικού ρεύματος και την ανεργία, φοβηθείτε το Χ. Ξηρό!

Θα ρωτήσει κάποιος: «Μα είναι δυνατόν, ολόκληρη Τρόικα κι ολόκληρο κατοχικό σύστημα, να τη βγάζει με τις Όλγες και με τους Μπάμπηδες;».
Κι όμως είναι, για δύο λόγους: Πρώτος λόγος, διότι μόνο τέτοιου είδους υποκείμενα καταδέχονται να κάνουν μια τόσο βρώμικη δουλειά και δεύτερος (και κυριότερος), όσο πιο διεφθαρμένος (άρα κι εκβιαζόμενος), ή ηλίθιος τυγχάνει ο υφιστάμενος, τόσο πιο πρόθυμος, διαχειρίσιμος και ελέγξιμος είναι.

Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του Μετώπου!
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger