Home » » Τα ΜΑΤ προσπαθούν να ματαιώσουν την αντιΕΕ-αντικυβερνητική διαδήλωση

Τα ΜΑΤ προσπαθούν να ματαιώσουν την αντιΕΕ-αντικυβερνητική διαδήλωση

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014 | 6:26 μ.μ.

Οι ένστολοι πραιτοριανοί του συστήματος, με κυβερνητική εντολή φυσικά και χρησιμοποιώντας βία, προσπαθούν να ματαιώσουν την αντιΕΕ-αντικυβερνητική διαδήλωση

Σε ανακοίνωσή της για την επίθεση των ΜΑΤ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναφέρει: 

«Με προκλητική κατασταλτική βία των ΜΑΤ η κυβέρνηση διέκοψε και διέλυσε ακόμα και τη συνέντευξη Τύπου, που έδινε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλες αριστερές οργανώσεις στα Προπύλαια, στις 5:30 μ.μ.

Ογκώδεις αστυνομικές δυνάμεις απώθησαν με τη βία τους αγωνιστές της ΑΝΤΑΡΣΥΑ από το χώρο των Προπυλαίων προς την Ομόνοια, όπου ήδη πραγματοποιούν προσυγκέντρωση εκατοντάδες διαδηλωτές.

Οι αστυνομικές ορδές συνέλαβαν και έχουν με χειροπέδες στο χώρο των Προπυλαίων τον Παύλο Αντωνόπουλο, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ και στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2014 στις 8:23 μ.μ.

Που είναι το ΚΚΕ για ανυπακοή;

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2014 στις 11:23 μ.μ.

Πού είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με το 27 % και αυριανή κυβέρνηση που θα κάνει την ΕΕ να τρομάξει? Ανώνυμε 8.23, τι θα στηρίξεις στις εκλογές του Εωροκοινοβουλίου? Κόμμα που θα εξανθρωπίσει την ΕΕ ή θα κάνει καλά τα μονοπώλια και μετά θα κάνεις και κριτική στο κκε? Φίλε μου τις λαικές εξεγέρσεις και τις λαικές επαναστάσεις τις κάνουν οι λαοί καί μόνο οι λαοί. Εσείς πως διαπαιδαγωγείτε τον λαό? με την καλή ΕΕ, με τους υγιείς επιχειρηματίες, ή με τον "σοσιαλιστικό άνεμο του Ολάντ"?Μαν

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2014 στις 11:32 μ.μ.

Πού είναι ο Συριζα για ανυπακοή με το 27% και αυριανή κυβέρνηση? Που θα συντρίψει την ΕΕ? Η περιμένει τον νέο άνεμο του Ολάντ και του "αριστερού"Ομπάμα? Το κκε τι έχει? Ενα 4,5%. Πού το 27% της κυβερνώσας αριστεράς? Παιδιά μπροστά εσείς, και εμείς ακολουθούμε!

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2014 στις 11:53 μ.μ.

ανώνυμο 8.23
Πού είσαι εσύ για την ανυπακοή?Σπίτι σου και περιμένεις άλλους να την κάνουν για σένα? Μεγάλε!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger