Home » , » Εγκληματική η πολιτική της κυβερνησης στην Υγεια

Εγκληματική η πολιτική της κυβερνησης στην Υγεια

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 | 3:58 μ.μ.

Το φιλικό μας μπλοκ «Κοίτα τον Ουρανό» έφτιαξε ένα ηχητικό, και μας το έστειλε με τις δηλώσεις που έκανε σήμερα στον ρ/σ Alpha 98,9 ο γιατρός του νοσοκομείου Νίκαιας και μέλος του Δ,Σ της ΕΙΝΑΠ Π. Παπανικολάου.

Παραθέτουμε το βίντεο, ενώ το κείμενο που το συνοδεύει γράφει:

«Αποτελεσματική αντιμετώπιση λοιμώξεων χωρίς επάρκεια προσωπικού και μέσων δε μπορεί να γίνει», δήλωσε στον Αlpha 989 ο Παναγιώτης Παπανικολάου, Μέλος Δ.Σ της ΕΙΝΑΠ, τονίζοντας την άμεση ανάγκη προσλήψεων.

«Το τμήμα επιδημιολογίας του Κέιμπριτζ που τα λέει εδώ και χρόνια δεν είναι ΑΝΤΑΡΣΥΑ
και όταν γίνει στραβή η τρόικα θα τους αδειάσει, λέγοντας ότι η κυβέρνηση δεν έχει την ευθύνη που δεν προσλαμβάνονται νοσηλευτές», τόνισε.

Ο κ. Παπανικολάου κάλεσε τον πρωθυπουργό να δώσει πολιτική λύση για την υγειονομική γενοκτονία.

«Το μόνο που ενδιαφέρει τους κυβερνώντες είναι πως θα εφαρμόσουν τα νούμερα που τους ζητάει η τρόικα. Είναι επείγουσα η ανάγκη να κατέβουν γρήγορα από το καλάμι που έχουν καβαλήσει κάποιοι και να καταλάβουν ότι η Ελλάδα δεν είναι η πλατεία Κολωνακίου και η Εκάλη. Ο κ. Γεωργιάδης έχει αναλάβει έναν ρόλο επικοινωνίας, για να μην πω ένα ρόλο επικοινωνιακού καμικάζι αυτοκτονίας. Να χτυπήσουν το χέρι στο τραπέζι και να πουν στους εκπροσώπους ..ότι η απαγόρευση προσλήψεων στα δημόσια νοσοκομεία είναι εγκληματική πολιτική», κατέληξε λέγοντας.

*Της Θεανώς Χαλιώτη

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger