Home » , » Ποιος Πασόκος στέλεχος "πρώτης γραμμής" έπαιρνε μίζες και τώρα βλέπει την πόρτα της φυλακής;

Ποιος Πασόκος στέλεχος "πρώτης γραμμής" έπαιρνε μίζες και τώρα βλέπει την πόρτα της φυλακής;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014 | 11:09 μ.μ.

Φωτιά έχει πάρει η δημοσιογραφική πιάτσα μετά την αποκάλυψη που έκανε, σήμερα, μιλώντας στην εκπομπή του Ευαγελάτου ο δικηγόρος του Παναγιώτη Ευσταθίου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος,

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ο εντολέας του έχει καταθέσει και για πολιτικά πρόσωπα που ενέχονται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στις μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα. Αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση και όλοι οι δημοσιογράφοι ψάχνουν να βρουν ποιον εννοούσε ο δικηγόρος είναι όταν έκανε λόγο για «σοβαρό πολιτικό πρόσωπο» που «βρίσκεται στην πρώτη γραμμή» από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ που κατονόμασε στους ανακριτές ο Π. Ευσταθίου και το οποίο μέσω εταιριών καρπωνόταν μίζες.

Κι αυτό με το δεδομένο ότι ο  Π. Ευσταθίου αρνήθηκε ότι έδωσε μίζες σε Τσοχατζόπουλο και Παπαντωνίου, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που έχουν προηγηθεί, είναι φανερό ότι θα εκραγεί «πυρηνική βόμβα», αν επαληθευτούν οι φήμες που άρχισαν ήδη να κυκλοφορούν για το ποιο είναι το όνομα του «λαδιάρη» Πασόκου το οποίο είναι στέλεχος πρώτης γραμμής σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημητρακόπουλου.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger