Home » , » Αριστουργηματικό τροπάρι του δεσπότη Καλαβρύτων. Ζητάει να αφοριστεί το "κυριαρχημένο από τον διάολο υποκείμενο" που λέγεται Διαμαντόπουλος.

Αριστουργηματικό τροπάρι του δεσπότη Καλαβρύτων. Ζητάει να αφοριστεί το "κυριαρχημένο από τον διάολο υποκείμενο" που λέγεται Διαμαντόπουλος.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014 | 3:39 π.μ.


Άλλη μια επιβεβαίωση είχαμε πάλι σ΄ αυτό που γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας ότι ο δεσπότης Καλαβρύτων, Αμβρόσιος χειρίζεται με την ίδια μαεστρία τον λόγο του όπως χειριζόταν τον βούρδουλα της εξουσίας την εποχή που ήταν χωροφύλακας, και γνωστό φερέφωνο των γερμανοτσολιάδων στην κατοχή.

Αν έχετε καιρό και διάθεση για να γελάσετε διαβάστε τι γράφει στο μπλογκ του για τον βουλευτή του Σύριζα Βαγγέλη Διαμαντόπουλο και για το γνωστό γεγονός της συμμετοχής σου σε καρναβαλική εκδήλωση της περιοχής του. Μιλάμε για ευρυμάθεια όχι αστεία. Που βρήκε τόσα «κοσμητικά επίθετα να αποδώσει βάρος «ενός κυριαρχημένου από τόν Διάβολο υποκειμένου» αφού «μόνον ο Διάβολος θα μπορούσε να συλλάβει ένα τέτοιο σχέδιο γελοιοποιήσεως του πιό ιερού Μυστηρίου των Ορθοδόξων!» είναι για να απορεί κανείς.
Και φυσικά ζητάει να αφοριστεί άμεσα ο βουλευτής του Σύριζα.

Ο δεσπότης αυτός δεν είναι σαλταρισμένος, όπως θα μπορούσε να υποθέσει κανείς διαβάζοντας τα κηρύγματα που κάνει από τον άμβωνα του ιστότοπου του. Είναι απλώς ένας πορωμένος φασίστας.

Εχουμε κάνει τόσες πολλές αναρτήσεις για τον «άγιο» αυτό –για το παρελθόν του, για τις «ιερές» μπίζνες του, για τα «θεόπνευστα» τροπάρια που ψέλνει στο «ποίμνιο» του- ώστε θα ήταν πλεονασμός να επανέλθουμε. (Οποιος θέλει να διαβάσει περισσότερα γ’ αυτόν τον «φωτισμένο» αρχιρασοφόρο ας κάνει μια αναζήτηση στο μπλογκ μας με το όνομα του).

 Οπότε αρκούμαστε να βάλουμε μόνο ένα σχετικό βίντεο

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger