Home » » Πανικός και γιουχαΐσματα κατά Άδωνι στο “Αγία Όλγα”! (Βίντεο)

Πανικός και γιουχαΐσματα κατά Άδωνι στο “Αγία Όλγα”! (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014 | 5:32 μ.μ.

Πηγή: Δήμητρα Ευθυμιάδου - iatropedia.gr

Σε κλοιό διαδηλωτών βρέθηκε για άλλη μια φορά ο  Άδωνις Γεωργιάδης.Αυτή την φορά κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο Νοσοκομείο “Αγία Όλγα” .

Με ...γαλλικά, φωνές, πανό και συνθήματα στόλισαν τον υπουργό υγείας Άδωνι Γεωργιάδη εργαζόμενοι του 7ου θεραπευτηρίου του πρώην ΙΚΑ αλλά και κάτοικοι της περιοχής, που παραβρέθηκαν σε εκδήλωση στο Αγία Όλγα για την οποία είχε μεταβή ο υπουργός Υγείας.

Ο υπουργός Υγείας ήταν προγραμματισμένο να παραστή σε εκδήλωση προς τιμήν της δωρήτριας του Αγία Όλγα στη μία μετά το μεσημέρι. Όμως ήδη στο χώρο είχαν συγκεντρωθεί κάτοικοι αλλά και συνδικαλιστές του 7ου θεραπευτηρίου που έχει συγχωνευθεί. Οι συγκεντρωμένοι μπήκαν στο αμφιθέατρο όπου βρισκόταν ο Άδωνις Γεωργιάδης και με φωνές και συνθήματα διέκοψαν την τελετή.

Οι εργαζόμενοι χρησιμοποιώντας σκληρές εκφράσεις και συνθήματα διέκοπταν τον υπουργό ο οποίος τόνισε από μικροφώνου μεταξύ άλλων ότι η δημοκρατία φαίνεται από τον τρόπο που έχει κανείς τη δυνατότητα να εκφράζεται ελεύθερα.

Μάλιστα κατά την έξοδό του από την αίθουσα χρειάστηκε η παρουσία ανδρών της ασφάλειας προκειμένου να μπορέσει να αποχωρήσει. Ωστόσο ο Άδωνις Γεωργιάδης κοντοστεκόταν συχνά πυκνά σε συγκεντρωμένους εργαζόμενους για να κάνει διάλογο μαζί τους.

Αμέσως μετά την αποχώρησή του από το αμφιθέατρο ο Άδωνις Γεωργιάδης πήγε στο γραφείο του διοικητή όπου είχε μαζί του ολιγόλεπτη συνομιλία. Όμως ο πανικός με τους συγκεντρωμένους και το τεταμένο κλίμα δεν έλεγε να κοπάσει. Και κατά την έξοδό του από τον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου ο κ.Γεωργιάδης προσπαθούσε να συνομιλήσει με το πλήθος το οποίο συνέχιζε να φωνάζει συνθήματα εναντίον του.

Σε δηλώσεις του ο υπουργός Υγείας έκανε λόγο για μεμονωμένα περιστατικά ενώ αναφερόμενος και στις αλλαεπάλληλες νυχτερινές του αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε διάφορα νοσοκομεία της Αττικής είπε με νόημα: "όταν γνωρίζουν που πηγαίνω κάποιες ακροαριστερές δυνάμεις δημιουργούν θέματα".

Πάντως όπως δήλωσε έως το τέλος Φεβρουαρίου θα έχει επισκεφθεί όλα τα νοσοκομεία της Α Υγειονομικής Περιφέρειας ενώ αμέσως μετά σειρά θα έχουν αυτά της περιφέρειας.   
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
14 Ιανουαρίου 2014 στις 7:10 μ.μ.

Ο «καραγκιόζης υπουργός» τα χρειάστηκε. Χαιρετίζω την αντίσταση κατά του φασισμού «απ’ όπου κι αν προέρχεται». (Το τελευταίο το πρόσθεσα για να τη σπάσω στα παπαγαλάκια). Καταδικάζουμε επίσης την καταστροφή της Υγείας, της Παιδείας και της Ελευθερίας, από όποιο λαμόγιο κι αν γίνεται (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και άλλα δεκανίκια). Οι εργαζόμενοι αντιστέκονται και μάχονται συνέχεια, άσχετα αν προσπαθούν οι δοσίλογοι να μας πείσουν για το αντίθετο ή να μας τρομοκρατήσουν.
Τελευταία ακούω ότι στόχος της κυβέρνησης είναι να διαλύσει τα κόμματα της αντιπολίτευσης εκ των έσω. Με υποσχέσεις, απειλές και όλα τα συνήθη - αήθη μέσα θα προσπαθήσουν να μαζέψουν όσους περισσότερους μπορούν. Ειδικά τους πρόθυμους της ΔΗΜΑΡ, τους παλιούς νεοδημοκράτες – 5η φάλαγγα στους ΑΝΕΛ, ανεξάρτητους κι αν μπορέσουν και κάποιους από την Αριστερά.
Ο λόγος είναι πως μετά τη βέβαιη συντριβή τους στις Ευρωεκλογές θα προσπαθήσουν να αλλάξουν το αστικό σύνταγμα που οι ίδιοι κόπτονται ότι δήθεν σέβονται (εδώ γελάμε). Δεν θα χρειάζονται καν 180 αλλά λιγότερους (170) μια και οι 18 της συμμορίας θα μεταφερθούν εκεί που έπρεπε να ήταν εδώ και πολύ καιρό, σε κελί με θέα το προαύλιο της φυλακής. Εκτός, αν κατά το Μπάμπη «σοβαρευτούν» και ψηφίσουν κι αυτοί με ανάλογα ανταλλάγματα (πχ άρθρα εις βάρος των μεταναστών), τίποτα δεν αποκλείεται.
Το λέω για να καταλάβουμε ότι ΔΕΝ θα φύγουν από μόνοι τους με εκλογές. Θα κάνουν νοθείες, εκβιασμούς, ΤΑ ΠΑΝΤΑ, προκειμένου να κρατηθούν και να -προσέξτε το αυτό- ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ την επόμενη κυβέρνηση για το μνημόνιο. Αν έχουν τα 3/5 της Βουλής ακόμα κι αν έχουν μονοψήφια νούμερα θα βάλουν το μνημόνιο στη θέση του αστικού συντάγματος! και πολλά άλλα...
Φυσικά το πιθανότερο είναι κάτι τέτοιο να πέσει στο κενό, υπό την αυξανόμενη δυσαρέσκεια των φτωχών. Πάντως χρειάζεται κλιμάκωση αγώνων αλλά και συντονισμός μεταξύ των κομμάτων της Αριστεράς. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger