Home » , » Χριστόδουλος Ξηρός: Διέφυγε, ή...τον διέφυγαν;

Χριστόδουλος Ξηρός: Διέφυγε, ή...τον διέφυγαν;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014 | 2:30 π.μ.

Γράφει ο askordoulakos

«Ό,τι λέει το κράτος είναι ψέματα και ό,τι κατέχει είναι κλεμμένο.»

Φρειδερίκος Νίτσε

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακόμα, τι ακριβώς έχει γίνει σχετικά με την διαφυγή του Χ. Ξηρού (μη επιστροφή του κατά τη λήξη της άδειας).

Με δεδομένο, βέβαια, το γεγονός ότι ο Χ. Ξηρός δεν είναι κανένας...χαζός, δημιουργεί απορία η επιλογή (;) του να διαφύγει, αφού γνωρίζει ότι το γεγονός αυτό θα πυροδοτούσε –όπως και έγινε- την «αντιτομοκρατική» φρενίτιδα των δοσιλογικών καθεστωτικών κύκλων και των παπαγάλων τους, με στόχο την –επί το φασιστικότερον- θεσμική θωράκιση του αποικιοκρατικού κράτους τους με περαιτέρω περιστολή των ατομικών δικαιωμάτων και την έλευση ξένων μισθοφορικών δυνάμεων (Black Water, Ευρωστρατός κλπ), με βαρύ οπλισμό, προς αποτελεσματικότερη διαφύλαξη της «διασαλευθείσας τάξεως».

Δεν θα μας δημιουργήσει καμία εντύπωση, αν ο Χ. Ξηρός βρεθεί μετά από πολλές μέρες πεταμένος σε κανένα...πηγάδι, με την επίσημη εξουσία να αποδίδει το γεγονός σε «ενδοτρομοκρατικό» ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Εννοούμε, ότι δεν είναι απίθανο να τον έχουν...διαφύγει οι ίδιοι, δηλαδή να τον έχουν απαγάγει, προκειμένου να βρουν την καλή αφορμή για να μας φέρουν εδώ μέσα τα ξένα στρατά, διότι οι κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις εντός του 2014 προβλέπονται λίαν  τραγικές για τους δοσίλογους (κυβερνητικούς και αντιπολιτευόμενους) με αφορμή τη δήθεν απόδραση του...αρχιτρομοκράτη. Όπως ακριβώς είχαν κάνει και με τους Πακιστανούς.
Ή μήπως δεν τους έχετε ικανούς;

Οψόμεθα...                                              
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 8 σχόλια

8 Ιανουαρίου 2014 στις 2:37 π.μ.

Εντελώς παρατραβηγμένο το σενάριο σου σύντροφε και έχει αφετηρία τα Κουκουεδίστικα κατάλοιπα σου που εντελώς λαθεμένα θεωρούν ότι το αστικό κράτος έχει ανάγκη από προσχήματα για να θωρακίσει τους κάθε είδους κατασταλτικούς του μηχανισμούς.

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2014 στις 7:12 π.μ.

ΚΥΡΙΕ giorgis,

Μάλλον εσυ εχεις μια απλο'ι'κη αντιληψη για το Κρατος. Χειροτερη και απο τον απλο'ι'κο τροπο ερμηνείας του Κρατους απο τον Εγκελς.

Το κρατος μεσω της καταστολης ασκει και "πολιτικη συναινεσης", συναπτει συμμαχιες και παντα χρειαζεται εναν "μυθο" και εναν "αποδιοπομπαίο τράγο" για να νομιμοποιησει τη πολιτικη του (ακομα και αυτην της αυταρχικης θωρακησης).

Που ζουνε ορισμενοι; Στην τσαρικη Ρωσια που που οντως οι μηχανισμοι συναινεσης οντως ηταν λιγο πιο πισω;

Το πιο αστειο ολων ομως ειναι η σιγουρια με την οποια χλευαζουν την αλλη αποψη οι "ξεχασμενοι στο παρελθον".

Ποιοι ειστε ρε παιδι μου; Ο Μαρξ και εχετε τετοια σιγουρια;

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2014 στις 7:59 π.μ.

Προς giorgis.
Από την άλλη, όλα να τα περιμένεις.
Εξάλλου το Κράτος πάντα παίζει παιχνίδια με τις ψευτοβεβαιότητες των υπηκόων του.
Αν επαληθευτούν τα σενάρια περί απαγωγής, μόνο κέρδη θα έχει αποκομίσει το Κράτος.
Φοβικότητα από τα υπήκοα όντα, παραδειγματισμός προς νέους εκκολαπτόμενους Ξηρούς, σπίλωση συγκεκριμένων πολιτικών χώρων με διασπορά ειδήσεων περί ύποπτων διασυνδέσεων του Ξηρού με ένα σωρό απίθανους τύπους και ομάδες και πάει λέγοντας.

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2014 στις 9:08 π.μ.

Ισα- ίσα που είναι το πιθανότερο, αυτό που γράφει το άρθρο. Καθόλου παρατραβηγμένο. Οτι κάποια προβοκάτσια στήνεται, αυτό είναι σίγουρο. Τα μάτια μας δεκατέσσερα! Μαν

8 Ιανουαρίου 2014 στις 10:35 π.μ.

Τι πίνεις ρε βολβέ και κατεβάζεις τέτοια;

8 Ιανουαρίου 2014 στις 11:23 π.μ.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΞΗΡΟΥ
Δεν είναι ανίκανοι… Δεν είναι αφελείς… Μαριονέτες σε ένα επικίνδυνο σενάριο είναι, και θα βάλουν τον τόπο σε επικίνδυνες περιπέτειες – Η άμεση ανατροπή τους αναγορεύεται πλέον σε ζήτημα κορυφαίας εθνικής σημασίας…

του Κ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/01/blog-post_7603.html

Η αντίδραση των Αμερικανών και το περιεχόμενο της οργίλης ανακοίνωσης του Στέιτ Ντηπάρτμεντ, αποκαλύπτουν το παρασκήνιο της επικίνδυνης βρωμιάς σε όλο του το μεγαλείο.

Το είπαμε και χθες, το επαναλαμβάνουμε και σήμερα. Ο Χριστόδουλος Ξηρός ΔΕΝ ΑΠΕΔΡΑΣΕ. Ήρθε η ώρα να τον χρησιμοποιήσει το σύστημα για να θέσει σε εφαρμογή την τελική φάση του εφιαλτικού του σχεδίου.

Κάθε κρατούμενος με το προφίλ του Χριστόδουλου Ξηρού, παρακολουθείται ακόμη και στον τρόπο που αναπνέει. Είναι βέβαιο λοιπόν ότι και κατά τη διάρκεια της αδείας του ευρίσκετο υπό στενότατη επιτήρηση - παρακολούθηση της ΕΥΠ και της αντιτρομοκρατικής, και δεν είχε απολύτως καμία πιθανότητα να αποδράσει.

Η υποτιθέμενη απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, ήταν μια ελεγχόμενη και απόλυτα χορογραφημένη «απόδραση» και οι κινήσεις του είναι...
σε απόλυτη γνώση των μυστικών υπηρεσιών και των σκοτεινών κέντρων.

Η δήθεν απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, δεν μεθοδεύτηκε προκειμένου να οδηγηθούν μέσω αυτού οι αρχές ασφαλείας σε μεγαλύτερα ψάρια.

Αυτή η «απόδραση» χορογραφήθηκε προκειμένου να εξασφαλιστεί...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/01/blog-post_7603.html

Ανώνυμος
8 Ιανουαρίου 2014 στις 8:18 μ.μ.

Αλάνια όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά όταν πρόκειται για περιορισμένης δυνατότητας ,αποδοχής και λαικού ελέγχου ομάδες αντιβίας.Παρατηρώ μια έντονη ανησυχία για τα "μεγάλα σχέδια" των ιμπεριαλιστών αλλά καμιά προνόηση για λαική οργάνωση και σδχεδιασμό ,η γοητεία του ισχυρού ε;Οσο για την παντοδυναμία και μεθοδικότητα των "ισχυρών καπιταλιστών" έντεχνα στα κείμενα συνωμοσιολογίας αποφεύγονται οι παταγώδεις επιχειρησιακές τους αποτυχίες.Δεν χρειάζεται να αναφέρω κάποιες απ αυτές ,είμαι σίγουρος ότι έχετε κάνει τα μαθήματά σας.

Ανώνυμος
13 Ιανουαρίου 2014 στις 12:13 π.μ.

O ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΔΕ ΔΙΕΦΥΓΕ ΑΠΛΑ ... ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ! ...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger