Home » , , » Το παραδικαστικό κύκλωμα ζει και βασιλεύει. Το αληθινό πρόσωπο της αστικής δικαιοσύνης

Το παραδικαστικό κύκλωμα ζει και βασιλεύει. Το αληθινό πρόσωπο της αστικής δικαιοσύνης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014 | 6:42 μ.μ.

Πάρα πολύ ενδιαφέρον το πολυσέλιδο ρεπορτάζ που έχει Hot Doc που κυκλοφορεί και αναφέρεται στο παραδικαστικό κύκλωμα που ακόμα και σήμερα «ζει και βασιλεύει».

Το δημοσίευμα του, το  περιοδικού, στοιχειοθετεί επικαλούμενο χιλιάδες σελίδες απομαγνητοφωνημένων συνομιλιών που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ, και έχει στην διάθεση του, καθώς επίσης και στις έγγραφες καταγγελίες προς τις εισαγγελικές αρχές του δικηγόρου Δημήτρη Παρασκευόπουλου,

Το Hot Doc μιλάει για στημένες δίκες για χρηματισμό δικαστών και πραγματικά το όλο δημοσίευμα αποκαλύπτει το «αντικειμενικό και αδέσμευτο πρόσωπο» της αστικής δικαιοσύνης.

Τα μέλη του κυκλώματος που έχουν σαν αρχηγό –σύμφωνα πάντα με την κατάθεση που έδωσε ο Δ. Παρασκευόπουλος- τον πολιτικό μηχανικό Σταύρο Γεωργιτσογιαννάκο κατονομάζονται ένα προς ένα. Αποτελούνται από δικηγόρους, τον γνωστό αρχιμανδρίτη Ιάκωβο Γιοσάκη, πέντε δικαστές μεταξύ των οποίων και αρεοπαγίτης , Κύπριοι διαχειριστές εταιριών-μαϊμού της οργάνωσης καθώς και άλλα μέλη της «καλής κοινωνίας».

Και τι δεν μαθαίνουμε για το παραδικαστικό κύκλωμα!!! Ότι υπάρχουν σε βάρος του καταγγελίες για σχεδιασμούς εκτελέσεων αλλά και για τρεις δολοφονίες, το πώς έστηνε την κομπίνα με τα ακίνητα,για την εμπλοκή του στην αθώωση Μαντούβαλου, για μπίζνες που κάνει στις πλάτες μεταναστών, για ξέπλυμα «μαύρου χρήματος» για «λάδωμα» πολιτικών από μέλη του παραδικαστικού κυκλώματος (αναφέρονται τα ονόματα της Ντόρας Μπακογιάννη και του Νικήτα Κακλαμάνη)  και τόσα άλλα.

Δεν θεωρούμε σκόπιμο να γίνουμε ποιο αναλυτικοί αφού το περιοδικό κυκλοφόρησε μόλις χτες. Σας συνιστούμε να το αγοράσετε.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger