Home » , » Βουλή-Γιάννενα, με εκλογικά ποσοστά...πάνινα: Η μεγάλη μπαρμπουτιέρα των επίσημων δημοσκοπήσεων.

Βουλή-Γιάννενα, με εκλογικά ποσοστά...πάνινα: Η μεγάλη μπαρμπουτιέρα των επίσημων δημοσκοπήσεων.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014 | 1:31 π.μ.

Γράφει ο askordoulakos

«Έχετε υποχρέωσιν να δεχθήτε την σοβαρότητα της εγχειρήσεως και να μας βοηθήσετε»

Από το πρώτο διάγγελμα του Γ. Παπαδόπουλου προς τους δημοσιογράφους,
_____________________

Συμφωνώντας πλήρως με την άποψη του blog, ότι οι επίσημες «εμπορικές» δημοσκοπήσεις είναι προϊόν παπατζήδων, ανάλογα δηλαδή με το τι πληρώνει το κάθε κόμμα, έχει στα χέρια του και τα ανάλογα δημοσκοπικά αποτελέσματα (ό,τι πληρώνεις παίρνεις), δεν μπορούμε να παραγνωρίσουμε μια λίαν ανατρεπτική δημοσκόπηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, η οποία δημοσιεύεται στον τοπικό Τύπο κι η οποία πέρασε, όχι απλώς στα ψιλά των κατοχικών ΜΜΕ, αλλά στα...αζήτητα.

Πιο συγκεκριμένα, στο ερώτημα της δημοσκόπησης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: «Tι θα ψηφίζατε, αν είχαμε εθνικές εκλογές την προσεχή Κυριακή;», το 14,5% των ερωτηθέντων απαντούν ΣΥΡΙΖΑ και μόλις το 7,3% απαντούν ΝΔ.
Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η επιλογή «άλλο κόμμα» με 10,5%, στην τέταρτη θέση το ΚΚΕ με 3,5%, ενώ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ του 3% βρίσκονται όλα τα υπόλοιπα κόμματα (ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Χρυσή Αυγή και ΔΗΜΑΡ), ενώ ιδιαίτερα μεγάλο είναι το ποσοστό των αναποφάσιστων, αφού φτάνει στο 36,4%.

Είναι κοινό μυστικό στη γειτονιά των δοσιλόγων (καθημερινές κυλιόμενες και κρυφές δημοσκοπήσεις), ότι ο επίσημος κατοχικός συνασπισμός (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ), με δυσκολία ξεπερνά το 13-14%, ο ΣΥΡΙΖΑ- με βάση τη λογική του «ψήφισέ με διότι είμαι λιγότερο κακός απ’ τους άλλους» ασθμαίνει ανάμεσα στο 15-17 %, ενώ το ναζιστικό αληταριό τς ΧΑ μετά δυσκολίας μπαίνει στη Βουλή.

Τα συγκεκριμένα ευρήματα, αποκαλύπτουν την απάτη των «καθώς πρέπει» δημοσκοπικών εταιριών, η οποία έγκειται στην ταχυδακτυλουργία των αναγωγών, η οποία εξαιρεί περίτεχνα από το δημοσκοπικό δείγμα ένα ποσοστό της τάξης του 40% περίπου των ερωτηθέντων, οι οποίοι είτε κλείνουν το τηλέφωνο βρίζοντας, είτε δεν απαντούν!

Διότι, αν το 35-40% των ερωτηθέντων δεν απαντά, τότε απλά ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙΓΜΑ και οφείλεις να ξαναδημιουργήσεις δείγμα, κάτι το οποίο έχει οικονομικό κόστος. Οι απατεώνες των δημοσκοπήσεων λοιπόν, αντί να ξαναδημιουργήσουν δείγμα, επεξεργάζονται τη δημοσκόπηση με το υπάρχον δείγμα (όσων απαντούν) και κάνουν την αναγωγή ψήφων και ποσοστών βάσει των ποσοστών, που το κάθε κόμμα είχε λάβει στις τελευταίες εκλογές! Ούτε οι «αλογομούρηδες» του πάλαι ποτέ Ιπποδρόμου στο Φαληρικό Δέλτα κι οι "ζαράκηδες" των καφενείων δε θα χρησιμοποιούσαν τέτοιου είδους μεθόδους στις δημοσκοπήσεις!

Τα παραπάνω εξηγούν με πειστικό τρόπο τα πρόσφατα γεγονότα με τη σύλληψη Τομπούλογλου, την... αναπάντεχη επίθεση στο σπίτι του κατοχικού Γερμανού Πρέσβη, αλλά και τη σταδιακή προσχώρηση στο δοσιλογικό μηχανισμό προπαγάνδας κάποιων blogs, που αυτοπλασάρονταν ως «εναλλακτικά», με το αζημίωτο φυσικά

Το 2014 εισέρχεται με πολιτικές και κοινωνικές εκπλήξεις, οι οποίες θα ταράξουν πολλούς! Θα επανέλθουμε σχετικά.

Καλή χρονιά και καλή λευτεριά σ’ όλους.

Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του Μετώπου!
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

3 Ιανουαρίου 2014 στις 12:28 μ.μ.

Κάτι περισσότερο για τα blogs που αυτοπλασσάρονταν σαν «εναλλακτικά»;
Νάχουμε το νού μας;
Καλή χρονιά.

3 Ιανουαρίου 2014 στις 3:06 μ.μ.

Χαρακτηριστική περίπτωση του "κουρδιστό πορτοκάλι":
http://kourdistoportocali.com/post/32253/kleptokratiadraxmhs,
http://kourdistoportocali.com/post/32249/euro
http://kourdistoportocali.com/post/32251/ragousis
http://kourdistoportocali.com/post/32065/piraeusbank

3 Ιανουαρίου 2014 στις 8:13 μ.μ.

Σωστός!
Ευχαριστώ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger