Home » , » Δελατόλας-Οικονομέας: Πήραν τεράστια δάνεια με την εγγύηση και την αποπληρωμή του τραπεζίτη Ρέστη

Δελατόλας-Οικονομέας: Πήραν τεράστια δάνεια με την εγγύηση και την αποπληρωμή του τραπεζίτη Ρέστη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014 | 6:47 μ.μ.

Αρχικά να δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη. Είναι ίσως ο μόνος που μέσα απ’ το περιοδικό του Hot Doc κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις και δεν διστάζει να πει τα πράγματα με το όνομα τους.

Το ότι συνήθως τις αποκαλύψεις του τις τρώει το σκοτάδι είναι μια άλλη ιστορία. Σήμερα, λοιπόν, με το απόλυτα τεκμηριωμένο ρεπορτάζ του σπάει μια ομερτά που υπήρχε διαχρονικά στο δημοσιογραφικό σινάφι. (Δείτε την χθεσινή μας σχετική ανάρτηση).
Αναφέρει ονόματα και στοιχεία για δυο πασίγνωστους δημοσιογράφους, οι οποίοι πήραν τεράστια δάνεια, μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια, χωρίς εγγυήσεις, δεν πλήρωσαν τις δόσεις τους και τελικά τα αποπλήρωσε ο τραπεζίτης Ρέστης. (Άλλη ιστορία κι αυτός).

Το ότι ανέκαθεν υπήρχε αμαρτωλή σχέση μεταξύ δημοσιογράφων, ΜΜΕ και τραπεζιτών είναι γνωστό. Για πρώτη φορά όμως παρουσιάζονται αποδεικτικά στοιχεία γ’ αυτή την σχέση.

Απ’ το πρωί που κυκλοφόρησε το Hoc Doc περιμέναμε κάποιες αντιδράσεις από τους Γιώργο Οικονομέα και Αντώνη Δελατόλα για τα όσα δημοσιεύονται σε βάρος τους. Δεν υπήρξε η παραμικρή Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
31 Ιανουαρίου 2014 στις 10:25 π.μ.

Κοιτάξτε το καλά το θέμα, διότι έτσι όπως το πάτε σε λίγο θα μας πείτε ότι μαζεύονται στο ΣΥΡΙΖΑ παλιά λαμόγια του ΠΑΣΟΚ με άλλη προβιά. Τσουκαλάς, Ρίζος Ρίζος, Δελλατόλας κλπ, πού την πάτε δηλαδή τη δουλειά;

Ανώνυμος
17 Μαρτίου 2014 στις 1:35 π.μ.

θα έρθουν και αυτα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger