Home » , » Μπάμπης ο Σουγιάς. Απ' τον Λαζόπουλο, στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κατάληξη στην .. "Ελληνοφρένεια" (Βίντεο)

Μπάμπης ο Σουγιάς. Απ' τον Λαζόπουλο, στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ και κατάληξη στην .. "Ελληνοφρένεια" (Βίντεο)

Από giorgis , Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014 | 4:58 π.μ.

Του Γ. Γ.

Ο πλουσιοπάροχα αμειβόμενος υπάλληλος του Αλαφούζου, Μπαμπης Παπαδημητρίου, η αλλιώς Μπάμπης ο Σουγιάς όπως είναι γνωστός στην πιάτσα που συχνάζουν οι ομόσταβλοι του, πέρα ότι είναι το πιο μνημονικό σκυλί, είδα τώρα –ψάχνοντας σχετικές αναρτήσεις στο μπλοκ μας- ότι επικαλείται το … αριστερό του παρελθόν: «Όπως μαθαίναμε στην Αριστερά όσοι περάσαμε από κει….», τον άκουσα να λέει συγκεκριμένα σε βίντεο. (Όπως πάμε δεν θα μείνει κανένας που δεν θα δηλώνει πρώην αριστερός).

Τέσπα. Εγώ αργόμισθο στον δημόσιο τομέα τον ήξερα, σε κάποια γραφεία τύπου, και κυβερνητικά πόστα, και πριν απ το συγκρότημα του Αλαφούζου καλαμαρά του ΔΟΛ. Μπορεί να έχω χάσει επεισόδια.

Η καινούργια μπαρούφα που ακούστηκε από τα χείλη του πυροβολούσε ΤΟΝ ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ είπε συγκεκριμένα αφού αυτός ο «έγκριτος» δημοσιογράφος δεν έκανε τον κόπο να μάθει τι σημαίνουν τα αρχικά αυτής της συλλογικότητας).

Μετά απ’ αυτό να μην φτιάξω ένα βιντεάκι που να δικαιώνει το Οσκαρ κυβερνητικής προπαγάνδας που του έδωσε ο Λαζόπουλος και να τον ..παραπέμψω στην .. «Εληνοφρένεια»;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
11 Ιανουαρίου 2014 στις 9:03 μ.μ.

Εκτός πραγματικότητας ο Μπάμπης. Η κοινωνία καταρρέει και ο Μπάμπης με ύφος επαρχιώτη θεολόγου και με ρητορική εξ' "άμβωνος", να μοιράσει ευθύνες σε αυτούς που δεν φταίνε... Όχι ρε Μπάμπη, προκαλείς πλέον γέλιο... Γλείψε κανένα παγωτό και άσε το αφεντικό!!!

Ανώνυμος
17 Μαρτίου 2014 στις 3:52 π.μ.

Ο Μπάμπης Ο Σουγιάς Α.Μ.Α.Ν

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger