Home » , » Φ. Ραγκούσης: Ο Χριστόδουλος Ξηρός και πάλι παρών στις οποιεσδήποτε εξελίξεις της επαναστατικής πάλης (2 Βίντεο)

Φ. Ραγκούσης: Ο Χριστόδουλος Ξηρός και πάλι παρών στις οποιεσδήποτε εξελίξεις της επαναστατικής πάλης (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014 | 8:39 μ.μ.

Κεντρικό θέμα στα σημερινά τηλεοπτικά δελτία είναι η εξαφάνιση του Χριστόδουλου Ξηρού.
Στο πρώτο βίντεο που παραθέτουμε είναι ο τρόπος με τον οποίο το Mega παρουσίασε το γεγονός και στο οποίο ακούμε ανάμεσα στα άλλα τον συνήγορό του Φραγκίσκο Ραγκούση να εκτιμάει ότι ο εντολέας του επέλεξε αυτή την απόφαση γιατί: «Οι συγκυρίες των καιρών, οι κοινωνικές απαιτήσεις η μέχρι τώρα επαναστατική του δράση τα πιστεύω του που έμειναν άκαμπτα για όλο αυτόν τον πολύχρονο χρόνο που κρατήθηκε, επέβαλαν την πολιτική αυτή απόφαση. Ηταν μια απόφαση η οποία έστρεψε την πλάτη σε προσωπικά συμφέροντα, και πήρε και πάλι μια θέση στα κοινωνικά δρώμενα έτσι ώστε να δηλώσει παρών στις οποιεσδήποτε εξελίξεις της επαναστατικής πάλης».


Ο ίδιος δικηγόρος στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου επικαλούμενος την γνώση που έχει για την προσωπικότητα του καταζητούμενου εκτίμησε ότι: «Ηταν πολιτική απόφαση του Χ.Ξ να μην επιστρέψει στις φυλακές. Μετά από 6 άδειες πίστεψε και θέλει, κάτω από κάποιες συγκυρίε,ς να αποδράσει. Να μην επιστρέψει στην φυλακή. Πιστεύει ότι μ αυτή την ενέργεια μπορεί να αφυπνίσει, μπορεί να δημιουργήσει εκείνες τις προοπτικές μιας επαναστατικής δράσης που δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη ότι θα σηκώσει ένα 45αρι και θα αρχίσει να αφαιρεί ζωές».


Διαβάστε επίσης

Απορρίφτηκε η αίτηση του Χριστόδουλου Ξηρού για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του για λόγους υγείας 

Από την συνέντευξη που έδωσε ο Χριστόδουλος Ξηρός στον Μ. Τριανταφυλλόπουλο παραθέτουμε τα ποιο ενδιαφέροντα -κατά την γνώμη μας- σημεία.


Εγχειρίδιο του υγιούς ψηφοφόρου. Του Χριστόδουλου Ξηρού
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger