Home » , » Πέφτουν οι μίζες σαν το χαλάζι (2 Βίντεο)

Πέφτουν οι μίζες σαν το χαλάζι (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013 | 3:28 μ.μ.

Λογικό ήταν ότι οι αποκαλύψεις για το πάρτι της μίζας στα εξοπλιστικά προγράμματα που έκανε ο πρώην αναπληρωτής διευθυντής εξοπλισμών Α. Κάντας να είναι κεντρικό θέμα στην ειδησεογραφία.
Ο τύπος προφανώς επιδιώκοντας μια καλή αντιμετώπιση από τους δικαστές κατονόμασε 17 πρόσωπα, που εμπλέκονται σ’ αυτό το σκάνδαλο,  ανάμεσα τους πολιτικούς και επιχειρηματίες και υποστηρίζει ότι το έγκλημα της μίζας ήταν διακομματικό και ότι ο ίδιος συμμετείχε από το 1989.

Βλέποντας το τηλεοπτικό ρεπορτάζ της απολογίας του –το οποίο παραθέτουμε σε βίντεο- και τα εκατομμύρια να τα τσεπώνει σαν στραγάλια καταλαβαίνει κανείς ότι έχει απόλυτο δίκιο να ισχυρίζεται ότι «με βάση τον κοινό νου θεωρώ απίθανο να μην πήραν παράνομες προμήθειες οι από πάνω μου και θεωρώ βέβαιο ότι αυτά τα ποσά θα ήταν πολύ μεγαλύτερα από τα δικά μου».

Επί της ουσίας τώρα και πέρα απ’ τα όσα βαρύγδουπα γράφονται και λέγονται για «παραδειγματικό κολασμό των ενόχων».
Όταν κι αυτή η ιστορία πάει στην ακροαματική διαδικασία σε αίθουσα δικαστηρίου –πιθανόν μετά από κάποια χρόνια- είναι ενδεχόμενο όλοι οι εμπλεκόμενοι στο πάρτι της μίζας να βγουν λάδι. 

Δεν είδαμε πρόσφατα τι έγινε με τους «λήσταρχους» που θησαύρισαν με το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης; Ολοι οι κατηγορούμενοι για την μεγάλη ληστεία μέσω του χρηματιστήριου την περίοδο 1999-2000 βγήκαν από την αστική δικαιοσύνη ποιο «λευκοί και από τα σύννεφα».




Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger