Home » , » Ασύλληπτες μπατσάδικες κτηνωδίες .... με άνωθεν εντολές

Ασύλληπτες μπατσάδικες κτηνωδίες .... με άνωθεν εντολές

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013 | 3:22 μ.μ.


Είναι συγκλονιστικές οι αποκαλύψεις που γίνονται σήμερα στο περιοδικό Hot Doc που κυκλοφορεί. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του λεγόμενου «πολιτισμένου» κόσμου δεν θα μπορούσε ούτε λεπτό να μένει στην θέση του ο αρχηγός της ΕΛΑΣ αντιστράτηγος Νίκος Παπαγιαννόπουλος και ο υπουργός προστασίας του συστήματος Ν. Δένδιας.

Οι καταγγελίες που υπάρχουν από μετανάστες/ιες, για το τι βίωσαν από μπάτσους είναι φρικιαστικές, με ποιο ανατριχιαστικό το γεγονός, που αποκαλύπτει το περιοδικό ότι αυτή η κτηνώδικη συμπεριφορά είναι αποτέλεσμα των διαταγών που έχει δώσει στους ένστολους υφισταμένους του ο αρχηγός της ΕΛΑΣ.

Άνθρωποι που βασανίζονται από αστυνομικούς με κουκούλες, έφηβοι που βιάζονται με κλομπ, πλιάτσικο από μπάτσους που κλέβουν από μετανάστες χρυσαφικά, χρήματα, κινητά τηλέφωνα, αστυνομικοί που κάνουν βιασμούς μεταναστών σε «δημόσια θέα», καταγγέλλονται επώνυμα.

Φυσικά, αυτές οι συγκλονιστικές καταγγελίες για τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων θα είναι ανύπαρκτες … προτεραιότητα σ’ αυτά έχουν πιο ..σοβαρά θέματα … σαν τον αυτοεξευτελισμό του Μισέλ π.χ

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
20 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:38 μ.μ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. ΒΓΑΛΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ.

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ, ΟΙ ΒΙΑΣΜΟΙ, ΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger