Home » , » Γ. Ρούσης: Συντονισμός και συμπόρευση ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Σχέδιο Β' και άλλες δυνάμεις

Γ. Ρούσης: Συντονισμός και συμπόρευση ΑΝΤΑΡΣΥΑ - Σχέδιο Β' και άλλες δυνάμεις

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 | 12:58 π.μ.

Στο περιοδικό  Crash που κυκλοφορεί υπάρχουν συνεντεύξεις του Γιώργου Ρούση και του Αλέκου Αλαβάνου.
Από την συνέντευξη του Γ, Ρούση προκύπτει μια είδηση. Απ’ ότι λέει το στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ «από την μεριά του σχεδίου Β΄ και από την μεριά της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και άλλων δυνάμεων έχουν παρθεί πρόσφατα σαφείς αποφάσεις έτσι ώστε να φτιαχτεί ένα μέτωπο …  ένας συντονισμός, και  μια συμπόρευση αυτών των τάσεων».

Ο ίδιος προσδιορίζει και το διεκδικητικό πλαίσιο αυτού του μετώπου:
Παύση πληρωμών κατάργηση όλων των δανειακών συμβάσεων. Κατάργηση όχι μόνο των μνημονίων, αλλά και έξοδο από το ευρώ, έξοδο και την Ευρωπαϊκή Ενωση. Εθνικοποίηση των τραπεζών, αλλά και των στρατηγικών τομέων χωρίς καμία αποζημίωση. Αναδιάρθρωση της οικονομίας έτσι ώστε να μπορέσει η χώρα να μειώσει το εμπορικό της έλλειμμα και να εισάγει λιγότερο και τέλος διεύρυνση της δημοκρατίας.

Ολη η συνέντευξη εδώ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
14 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:28 μ.μ.

Παρακολουθώ τον Ρούση πολλά χρόνια και αρχίζω πλέον και αναρωτιέμαι αν όταν μιλάει εκφράζει τις διεργασίες του εγκεφάλου του ή έχει πάθει κάτι. Δεν μας τα λες καλά ρε Ρούση. Δηλαδή όταν ήσουν μέλος του ΚΚΕ και υπερασπιζόσουν την Κρουτσοφμπρεζνιεφική εκδοχή του σοσιαλισμού το ΚΚΕ ορθοβάδισε ενώ τώρα που αμφισβητεί αυτή την περίοδο είναι σταλινικό και ο Κουτσούμπας απολίθωμα; Δηλαδή εσύ που είσαι αρχιδιανοητής του μαρξισμού λενινισμού θεωρείς ότι ένα κόμμα που ψάχνει στην διαδρομή του να δει τι δεν πήγε καλά είναι αντιδιαλεκτικό και παρωχημένο και εσύ εκπροσωπείς την απόλυτη επαναστατική αλήθεια;
Συνέλθετε μερικοί γιατί η τακτική σας οδηγεί κατευθείαν την εργατική τάξη στην αγκαλιά της αστικής.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger