Home » , » Μιλάει και η Αννα Διαμαντοπούλου ...

Μιλάει και η Αννα Διαμαντοπούλου ...

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013 | 11:43 μ.μ.

Βγήκε απ’ την αφάνεια και η πρώην υπουργός παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου για να συστρατευτεί στο μαύρο μέτωπο που ολοκληρώνει το έργο που άρχισε η ίδια με την κατεδάφιση και υποτίμηση της δημόσιας Παιδείας προς όφελος των εμπόρων της γνώσεις.

Με ανάρτησή της στο f/b ρίχνει τα βέλη της στον πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθήνας Πελεγρίνη που σύμφωνα με την ίδια «επιλέγει την ευθεία προσβολή θεσμών και προσώπων» κάνοντας λόγο για την «ύβρις ενός επικίνδυνου Πρύτανη».

Μας θεωρεί όλους ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου; Θα σας θυμίσουμε μια ανάρτηση και ένα βίντεο με τα «κατορθώματά» της όταν είχε την καρέκλα του Αρβανιτόπουλου, παραθέτοντας προηγουμένως ένα σχόλιο του πανεπιστημιακού Παναγιώτη Σωτήρη που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο:

«Εκνευριστικά ημιμαθής, αβυσσαλέα κυνική και αχαλινωτα φιλόδοξη, δολοφονικά εχθρική απέναντι στο πανεπιστήμιο (με την εκδίκητική μανία αυτού που αντιμετωπίζει ένα χώρο στον οποίο δεν θα μπορούσε ποτέ να σταθεί) θα μείνει στη νεώτερη ιστορία ως μια καταστροφική υπουργός που όταν απαξιώθηκε μαζί με τμήμα του συστήματος εξουσίας που τη γέννησε άρχισε να περιφέρει το αξιακό και υπαρξιακό κενό ενός τοξικομανούς της εξουσίας, ενός πρεζονιού της δημοσιότητας. Κατά καιρούς αναδύεται από την αφάνεια για να μας θυμίσει πώς στην Ελλάδα η καταστροφή έχει διάφορα ονοματεπώνυμα. Ένα από αυτά είναι το δικό της: Άννα Διαμαντοπούλου».

Διαβάστε επίσης

Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου: Η Α. Διαμαντοπούλου εξυπηρετεί ημετέρους

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger