Home » , » Σπάει η "ομερτά" για τις "χρυσές μίζες" των εξοπλιστικών προγραμμάτων;

Σπάει η "ομερτά" για τις "χρυσές μίζες" των εξοπλιστικών προγραμμάτων;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013 | 10:42 π.μ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ  των Κατερίνας Κατή – Μαρίας Δήμα που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα των Συντακτών ο Αντώνης Κάντας, πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών, που ανήκε στον στενό πυρήνα του Ακη Τσοχατζόπουλου, αλλά υπήρξε και συνεργάτης του Γιάννου Παπαντωνίου, αποφάσισε να σπάσει την ομερτά για τις «χρυσές μίζες» που έπεφταν σαν το χαλάζι, στα λεγόμενα «εξοπλιστικά προγράμματα».

Αναφέρθηκε σε τεράστια ποσά και κατονόμασε τουλάχιστον πέντε νέα πρόσωπα, που συμμετείχαν σ’ αυτό το φαγοπότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.
Ομολόγησε, επίσης, ότι τα 14 εκατ. δολάρια σε λογαριασμό του στη Σιγκαπούρη προέρχονται από μίζες για εξοπλιστικά προγράμματα.

«Τεράστιο πολιτικό και ποινικό κεφάλαιο», φέρεται ότι ανοίγει μετά τη χθεσινή απολογία του Αντώνη Κάντα, σύμφωνα με το δημοσίευμα.


Ας είμαστε όμως επιφυλακτικοί σ’ αυτές τις πληροφορίες. Και στο παρελθόν ο πρώην γενικός διευθυντής εξοπλιστικών προγραμμάτων Ευάγγελος Βασιλάκος, είχε προβεί σε ανάλογες δηλώσεις και το αποτέλεσμα ήταν μηδέν εις το πηλήκιο. (Αν τυχόν λεφτά από μίζες εξοπλιστικών προγραμμάτων, εις γνώση πρωθυπουργών, κατέληγαν και σε κομματικά ταμεία των κομμάτων εξουσίας λέτε να είναι εύκολο να αποκαλυφθεί; Και συνεπώς "καθαρίζουν" και οι άλλοι εμπλεκόμενοι που "έπαιρναν το μερίδιο" τους).


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger