Home » , » Υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ: «Με την λιτότητα που εφαρμόζει η κυβέρνηση η χώρα δεν πρόκειται να ορθοποδήσει ούτε σε 30 χρόνια»

Υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ: «Με την λιτότητα που εφαρμόζει η κυβέρνηση η χώρα δεν πρόκειται να ορθοποδήσει ούτε σε 30 χρόνια»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 | 2:19 π.μ.

Δεν έχει τόση σημασία να αναφερθούμε στην πολιτική διαδρομή του γνωστού γιατρού Θανάση Παπαχριστόπουλου. Μπορεί να ξεκίνησε από τα φοιτητικά του χρόνια σαν μέλος της νεολαίας του ΚΚΕ εσ. «Ρήγας Φεραίος» για να καταλήξει υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στον νομό Κορινθίας, όμως πρέπει να αναγνωρίσουμε το σημαντικό κοινωνικό έργο που έχει κάνει και σαν πολίτης και σαν πολύ ενεργό μέλος των «Γιατρών της Ειρήνης».

Όταν, λοιπόν τον ακούμε – στο βίντεο που παραθέτουμε- να λέει ότι αποχωρεί από το κόμμα της Ν.Δ. γιατί έχει πια «χαώδεις» διαφορές μαζί της, και να συμπληρώνει ότι «ένα μεγάλο κομμάτι ανθρώπων που ήταν στην Ν.Δ έχουνε οργιστεί πάρα πολύ με τις επιλογές που κάνει η σημερινή ηγεσία της», καταλαβαίνουμε τι κλίμα επικρατεί στην εκλογική βάση του κυβερνώντος κόμματος.
«Με την λιτότητα που εφαρμόζει η κυβέρνηση η χώρα δεν πρόκειται να ορθοποδήσει ούτε σε 30 χρόνια» κατέληξε το πρώην στέλεχος της Ν.Δ

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger