Home » » Σίριαλ Τατσόπουλου (Βίντεο)

Σίριαλ Τατσόπουλου (Βίντεο)

Από giorgis , Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013 | 8:00 μ.μ.

Αντε και να υποθέσουμε ότι είναι δείγμα αποθέωσης της εσωκομματικής δημοκρατίας να πηγαίνεις και να δίνεις συνέντευξη σε μια εφημερίδα που ο επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας που είσαι συνεργαζόμενος τις απέδωσε ότι ανήκει στο «σημερινό μνημονιακό - μιντιακό μπλοκ» και το έντυπο της παράταξης σου έχει ανοιχτό πόλεμο μαζί της.

Αντε επίσης να δεχθούμε ότι είναι «ευρύτητα αντίληψης» να είσαι τακτικός θαμώνας σε ρ/σ που κύριο μέλημα του είναι να κάνει πολεμική στην παράταξη με την οποία έχεις εκλεγεί βουλευτής.

Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα –«παλαιοκομμουνιστής γαρ»- είναι να βγαίνεις και να δηλώνεις ότι «ο πόλεμος κατά της διαπλοκής είναι μια τακτική που θα οδηγήσει τον Σύριζα στην απομόνωση και στον πολιτικό αυτοχειριασμό».
Ο λόγος για τον ογκόλιθος της πολιτικής σκέψης –παραβλέπουμε τα άλλα προσόντα του που μας γνωστοποίησε με συνέντευξη στο περιοδικό του Τράγκα- Πέτρο Τατσόπουλου.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
21 Νοεμβρίου 2013 στις 9:14 μ.μ.

Αμαν πια με τον Τσατσόπουλο! Αμα φύγει από τον Σύριζα θα φύγουν και οι μισές γυναίκες ψηφοφόροι του στην Αθήνα! Δηλαδή το άλλο μισό που δεν πήδηξε και τον περιμένει ...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger