Home » , » Πάει πολύ το να θέλει να παρουσιάζεται σαν τιμητής της κοινωνικής και πολιτικής ζωής ο "κομιστής"

Πάει πολύ το να θέλει να παρουσιάζεται σαν τιμητής της κοινωνικής και πολιτικής ζωής ο "κομιστής"

Από giorgis , Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 | 3:51 π.μ.

Του Γ. Γ.

Βγήκε και ο «κομιστής» στην χθεσινή του τηλεοπτική εκπομπή να αναλάβει το ρόλο του αυτόκλητου «δικηγόρου» στην δικαστική περιπέτεια που περνάει ο Πέτρος Κωστόπουλος. Λογικό μια και οι δυο τους στον ίδιο βούρκο της αλητοεκδοτικής δημοσιοκαφρίλας επιδίδονται.

Μας είπε λοιπόν ο Θέμος Αναστασιάδης ότι είναι επιλεκτική η δικαστική δίωξη του Κωστόπουλου, επειδή θεωρήθηκε «αδύναμος κρίκος», αφού υπάρχουν στοιχεία σε βάρος αρκετών άλλων εργοδοτών για χρέη στο ελληνικό δημόσιο και όμως δεν διώκονται. (Σ’ αυτό δεν θα λέγαμε ότι έχει άδικο αν και για τους καπιταλιστές η φοροδιαφυγή σε γενική κλίμακα γίνεται νόμιμα).

Όμως ο «μαυρότρυπας» ένα απ’ τα πιο μεγάλα μουτρόμουτρα που έχουν παρουσιαστεί στο πολιτικοδημοσιογραφικό στερέωμα της χώρας, ο οποίος έχει υπηρετήσει με πίστη και αφοσίωση τα μεγαλύτερα ντόπια καπιταλιστικά τζάκια που ασχολήθηκαν με τα ΜΜΕ, με άριστα αποτελέσματα, πριν φτάσει στο σημείο που είναι σήμερα,  δεν θα έπρεπε να του είναι δύσκολο να καταλάβει ότι δεν έχουν τα ίδια «προσόντα» όπως διαθέτει ο ίδιος στο φύραμά του.

Αυτουνού του έλαχε το «λαχείο» με το ροζ DVD της Τζέκου και καθάρισε –με ένα απλό πρόστιμο για φορολογικές παραβάσεις- για τα 5.500.000 ευρώ που μέσα σε μαύρες σακούλες κατέθεσε στη γαλλική τράπεζα BNP PARIBAS και με εκείνη την ιστορία με τις τρεις επιταγές, συνολικής αξίας γύρω στο 1.300.000 ευρώ, που είχε πάρει από την Ελβετία και τα είχε πάνω του σε έλεγχο στα γαλλοελβετικά σύνορα.

Ο Π. Κωστόπουλος δεν είχε την ίδια τύχη. Και εντάξει. Μπορεί η κυβέρνηση, επικοινωνιακά να εκμεταλλεύεται το γεγονός –με την βοήθεια των ΜΜΕ- για αυτονόητους λόγους, αλλά το να βγαίνει και να παρουσιάζεται τιμητής της κοινωνικής και πολιτικής ζωής ο Θέμος πάει πολύ.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger