Home » , » Λέτε να είναι πολύ προσοδοφόρο το επάγγελμα που ασκεί ο ..καραγκιόζης Κεφαλογιάννης;

Λέτε να είναι πολύ προσοδοφόρο το επάγγελμα που ασκεί ο ..καραγκιόζης Κεφαλογιάννης;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013 | 9:58 μ.μ.


Αρκετά ετεροχρονισμένο το γεγονός στο οποίο αναφέρεται  η εικόνα που παραθέτουμε και τώρα κάνει τον γύρο του διαδικτύου.  Τα σχόλια που την συνοδεύουν δεν γράφονται.

Το μόνο που μπορεί να προσθέσουμε είναι μια δήλωση που είχε κάνει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης τον Μάη του 2006 με την ιδιότητα του υπουργού Ναυτιλίας που  είχε πει σε δημοσιογράφους: «Είμαστε όλοι καραγκιόζηδες, τόσο οι πολιτικοί όσο και οι δημοσιογράφοι, χωρίς να εξαιρώ τον εαυτό μου... Εγκλωβισμένοι στο σύστημα της διαπλοκής, δεν συγκρουόμαστε μαζί της».

Λέτε να είναι πολύ προσοδοφόρο το επάγγελμα που ασκεί ο ..καραγκιόζης Κεφαλογιάννης;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
30 Νοεμβρίου 2013 στις 12:47 μ.μ.

Η οικογενια κεφαλογιαννη ποιον να πρωτοπιασεις των πατερα που επερνε τηλεφωνα και ασκουσε πιεσεις για να αφεθει ελευθερο ατομο που ειχε καταδικαστη για ναρκωτικα(μεγαλεμπορος),την κορη το γιο που οπου σταθει και βρεθει γλύφει τον ενδοξοτατο ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ τονΣαμαρα ,αλλα κατι μου λεει θα τον πει και ετσι σαν αλλος χατζιαβατης μαλιστα εφτασε σε τοση γελιοτητα να πει ο,τι η Ελλαδα ειναι πολυ τυχερη που τον εχει σαν πρωθυπουργό και ειναι απο τους ελληνες πολιτικους κεφαλαιο κατι σαν να λεμε ενας ο ελευθεριος βενιζελος και ο Σαμαρας..και ο Ιωάννη Ράλλη θα προσφετα εγω :)
anorfografos

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger