Home » , » Η συνέπεια και η αξιοπιστία του Α. Γεωργιάδη (Βίντεο)

Η συνέπεια και η αξιοπιστία του Α. Γεωργιάδη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 | 10:05 μ.μ.

Θα θυμάστε υποθέτουμε –αν όχι παραθέτουμε το σχετικό βίντεο- τις κατηγορηματικές δηλώσεις που έκανε –στοιχηματίζοντας μάλιστα την παραίτησή του απ’ το κρατικό αξίωμα- ο υπουργός-τηλέμπορας ότι δεν θα υπάρξουν απολύσεις στο νοσηλευτικό προσωπικό.

Τώρα κάνει στροφή 180 μοιρών και μας λέει ότι θεωρεί πιθανές τις απολύσεια στον ΕΟΠΠΥ «αφού γίνει πρώτα αξιολόγηση για να διαπιστωθεί αν είναι αναγκαίες κάποιες ειδικότητες γιατρών».
(Τα τηλεοπτικά κανάλια που βιάστηκαν να μας πουν ότι "κερδισε το στοίχημα" ο Γεωργιάδης, τώρα τι έχουν να πουν;)

 Και το θράσος του υπουργού-τηλέμπορα χτυπάει κόκκινο όταν δηλώνει: «Αν υπάρξουν απολύσεις γιατρών στον ΕΟΠΥΥ, σάς παρακαλώ αυτό δεν θέλω να το χρεωθεί η τρόικα, δεν θέλω να μου παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν για τα αυτονόητα. Οι αποφάσεις είναι δικές μου».

Από δω και πέρα αναμένουμε το αυτονόητο. Την στιγμή που θα ανακοινωθούν απολύσεις νοσηλευτικού προσωπικού να υπάρξει και η παραίτηση και του υπουργο΄που Αδωνη Γεωργιάδη. Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να μην θεωρείται ότι στερείται ήθος και συνέπεια ο υπουργός υγείας, όπως και ότι είναι αταλάντευτα σταθερός στις απόψεις που έχει διατύπωση κατά καιρούς.


Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
13 Νοεμβρίου 2013 στις 11:24 μ.μ.

οχι οχι Γεωργιαδης ΑΠΛΑ καραγκιοζης,το ειπε ο ιδιος αλλωστε οταν ρωτηθηκε για το θεμα τις μηνύσεις απο τον Καμμενο,πλεον χωρις το φοβο μηνύσεις ολοι μας εχουμε το δικαιωμα να αποκαλουμε τον τηλεβιβλιοπωλη με το ονομα που του ταιριαζει γαντι καραγκιοζη..αλλωστε το εχει ψαξει το θεμα εχει αποφαση ευρωπαικου δικαστηριου ..αλλαξε των τιτλο Η συνέπεια και η αξιοπιστία του Καραγκιοζη ειναι το σωστο
ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger