Home » , » Κι άλλη ιατρική "διάγνωση" για τον Αδωνη Γεωργιάδη (Βίντεο)

Κι άλλη ιατρική "διάγνωση" για τον Αδωνη Γεωργιάδη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013 | 12:57 π.μ.

Η μια μετά την άλλη είναι οι κατραπακιές που δέχεται ο Αδωνης Γεωργιάδης και μάλιστα από ομοϊδεάτες του, πρωτοκλασάτα στελέχη της Ν.Δ.
Μετά τον πολιτευτής της ΝΔ και πρόεδρο των γιατρών του ΙΚΑ Τρικάλων Νίκο Σακκά
που χαρακτήρισε τον υπουργό υγείας «τηλεοπτικό μαϊντανό», με «μόνη του σκέψη το πως θα εμφανιστεί σε τηλεοπτικά στούντιο και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς» για να μας δείξει την «ημιμάθειά του και η προκλητικότητά του», ήρθε τώρα ο πρώην υφυπουργός Υγείας, Αθανάσιος Γιαννόπουλος να τον «αδειάσει» εντελώς.

Και αυτός δεν θα λέγαμε απλώς ότι τον έσφαξε με το μπαμπάκι αλλά με ..χατζάρα. Γιατί έχει ιδιαίτερη βαρύτητα η «διάγνωση» που έκανε στον Α. Γεωργιάδης αφού είναι γιατρός και μάλιστα καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθήνας. Του απέδωσε ότι πάσχει από «γνωσιακό ιατρικό παραλήρημα και θα βάλει τον κόσμο σε περιπέτειες οικονομικές και ιατρικές».

Σε τι είδους θεραπεία πρέπει να υποβληθεί δεν μας είπε αν και μπορεί να υποθέσουμε.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
28 Νοεμβρίου 2013 στις 3:59 π.μ.

Αυτές δεν είναι πραγματικές διαγνώσεις.Το cognitive delirium δεν κάνει τα συμπτώματα του Άδωνη, προφανώς το είπε καθ' υπερβολήν.

Πλήρης διάγνωση είναι αυτή εδώ:

"....Εμείς, πάντως, στη συνέχεια του κειμένου θα αποδείξουμε, ότι ο Άδωνης πραγματικά είναι διαταραγμένος και ότι αυτό από το οποίο πάσχει, δεν είναι άλλο από την Ναρκισσιστική Διαταραχή Προσωπικότητας, έτσι όπως ορίζεται από την τελευταία αναθεώρηση του DSM-5 (Diagnostic and statistical manual of mental disorders και επίσης, ότι η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται από τα συμπτώματα μιας ειδικής παραλλαγής της, που ονομάζεται Κακοήθης Ναρκισσισμός....

Η συνέχεια του άρθρου εδώ: http://aomepol.wordpress.com/

Παρακαλούμε για το καλό των γιατρών και των ασθενών, αναδημοσιέψτε το.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger