Home » , » Βοήθειααα! Η ΑΥΓΗ λογοκρίνει τα ΝΕΑ

Βοήθειααα! Η ΑΥΓΗ λογοκρίνει τα ΝΕΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 | 12:24 π.μ.

Πηγή: Ανανδρανιστάκης Γιώργος - "Αυγή"

«Βοήθειααα! Λογοκρισία», είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος των σημερινών ΝΕΩΝ κι από πάνω «Τα ΝΕΑ και γιατί κιτρίνισε Η ΑΥΓΗ». Αφορμή για το SOS του Ψυχαρέικου ήταν η κριτική που άσκησε η ΑΥΓΗ στο χυδαίο σκίτσο του Χαντζόπουλου και η εκτίμησή της ότι η διαπλοκή ξεσαλώνει, ανταποδίδοντας τα ρουσφέτια του καθεστώτος.

Τι λες, βρε παιδί μου; Η ΑΥΓΗ λογοκρίνει τα ΝΕΑ, φιμώνει την αρμάδα της διαπλοκής, τον διαχρονικό υπηρέτη όλων των αφεντάδων. Κινδυνεύουν τα πουλέν της εκάστοτε εξουσίας, αυτοί με τις χαριστικές ρυθμίσεις, με τις επιχορηγήσεις, με τα θαλασσοδάνεια.
Οι εργοδότες που πετάνε μαζικά τους εργαζόμενους στο δρόμο, που έδιωξαν τη δημοσιογράφο που είχε επιστρέψει μόλις από την άδεια λοχίας, με μωρό παιδί και σύζυγο άνεργο.

Λογοκρίνεται ο Παπαχρήστος που επιχειρεί να κλείσει την ΑΥΓΗ με αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση, ποιος, ο Παπαχρήστος, ο κορυφαίος των συκοφαντών.
Φιμώνεται ο Πρετεντέρης, ο αυλοκόλακας του Σαμαρά, αυτός που έγραψε το διαβόητο «Ζωή Κασιδιάρη» κι όταν αποδείχθηκε ότι ο Κασιδιάρης είναι υπαρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, δεν έβγαλε άχνα, ένα μεγάλο βόδι του πάτησε τη γλώσσα.
Απειλείται ο Σταύρος Ψυχάρης, που διορίστηκε παρανόμως Διοικητής του Αγίου Όρους από τον Σημίτη κι από τότε, για να ξεπλύνει το όνειδος της αμορφωσιάς, έχει υιοθετήσει ένα φαιδρό καθαρευουσιάνικο ιδίωμα, σαν τον χωροφύλακα της Χούντας που είναι περήφανος για το λειτούργημά του και διαλαλεί την περηφάνια του στις ρούγες.

Λογοκρίνεται η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, φιμώνεται η Πράβντα του καθεστώτος. Κι έχουν το θράσος να κάνουν στην ΑΥΓΗ υποδείξεις, να την αποκαλούν «κουβά λάσπης», να μιλούν για «χυδαίο γλωσσικόν ιδίωμα που προδίδει χαμηλό ιδιωτικόν»- αυτό το τελευταίο με τα τελικά «ν» που βγάζουν μάτι είναι μάλλον του κυρ Σταύρου. Επικαλούνται κάποιου είδους ηθική και αισθητική δεοντολογία, προκειμένου να κάνουν αυτό για το οποίο κατηγορούν τους άλλους.

Λογοκρίνουν και μάλιστα προληπτικά τους επικριτές τους, για να μην τους λένε ότι είναι εκτελεστές των συμβολαίων του καθεστώτος και ότι ένα τέτοιο συμβόλαιο ήταν και το ρυπαρογράφημα του Χαντζόπουλου. Του Χαντζόπουλου που θίχτηκε ο καημένος και ζωγράφισε στο πρωτοσέλιδο τις μάσκες της κωμωδίας και του δράματος με ραμμένα τα μάτια και το στόμα. Πρέπει κάποιος να βρει το θάρρος και να του αποκαλύψει, επιτέλους, ότι δεν είναι ούτε ο Αριστοφάνης ούτε ο Αισχύλος.

Λυπούνται τα ΝΕΑ για τη χαμένη αθωότητα της ΑΥΓΗΣ, σπαράζει η καρδούλα τους για την κατάντια της Αριστεράς. Αν αισθάνεστε άσχημα συνάδελφοι, να πιείτε το νερό του Καματερού, δεν μπορεί όλο και κάποιο μπιτόνι θα έχει περισσέψει στα υπόγειά σας.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

15 Νοεμβρίου 2013 στις 2:32 π.μ.

Αίσχος
Η πανίσχυρη αριστερά λογοκρίνει ΤΑ ΝΕΑ φιμώνει την εφημερίδα του λαού τη φωνή της εργατιάς.
Σύντροφοι του ΔΟΛ και του ΜΕΓΚΑ έχετε δίκιο δεν σας εκφράζει πια η αριστερά , πρόδωσε τα ιδανικά σας , μπορείτε να αποχωρήστε , ακόμα και να αλλάξτε στρατόπεδο .

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger