Home » , , » Ηταν καθαρίστρια με μισθό 325 ευρώ. Την έθεσαν σε διαθεσιμότητα και της ήρθε εξοφλητικό 20 ευρώ. Προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί και τα ΜΑΤ την έστειλαν στο νοσοκομείο όπου πλήρωσε εισαγωγή 25 ευρώ (Βίντεο)

Ηταν καθαρίστρια με μισθό 325 ευρώ. Την έθεσαν σε διαθεσιμότητα και της ήρθε εξοφλητικό 20 ευρώ. Προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί και τα ΜΑΤ την έστειλαν στο νοσοκομείο όπου πλήρωσε εισαγωγή 25 ευρώ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013 | 10:54 μ.μ.

Αν και το ελληνικό λεξιλόγιο είναι πάρα πολύ πλούσιο, κάποιες φορές αδυνατείς να βρεις λέξεις να σχολιάσεις γεγονότα, εκτός και αν χρησιμοποιήσεις ορολογία που ο «σύγχρονος πολιτικός άνδρας» Κυριάκος Μητσοτάκης θα την χαρακτήριζε «γλώσσα χαμαιτυπείου».

Πραγματικά αναρωτιόμαστε τι θα σκεφτεί κάποιος ακούγοντας –στο βίντεο που παραθέτουμε- μια εργάτρια, καθαρίστρια στο επάγγελμα να μας λέει ότι δούλευε στο υπουργείο Οικονομικών με τον αστρονομικό μισθό 325 ευρώ τον μήνα. 
Την έθεσαν σε διαθεσιμότητα και το εξοφλητικό του 15νθήμερου της ήρθε 20 ευρώ. Προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί με άλλες συναδέλφισσες της, και τα ΜΑΤ της επιτέθηκαν σπάζοντας της το χέρι. Πήγε σε νοσοκομείο για να της το βάλουν στον νάρθηκα και πλήρωσε εισαγωγή 25 ευρώ. 

 Ειλικρινά μπορεί κάποιος να σχολιάσει ψύχραιμα αυτό το γεγονός;

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
21 Νοεμβρίου 2013 στις 12:13 π.μ.

https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1502393 Έχει πέσει ορδη νεοδημοπρατών (κι από κοντά οι πασόκοι να κρατάνε τα...μπόσικα) πάνω στα ταμεία υπηρεσίες κλπ. Το πλιάτσικο δεν έχει προηγούμενο. Καταλαβαίνουν ότι ο χρόνος τελειώνει και καταπίνουν όσο μπορούν πιο γρήγορα.
Για τις καθαρίστριες το σχέδιο είναι να απολύσουν τις μόνιμες και να πάρουν ιδιώτες, όπου σκλάβες θα τους ξεβρομίζουν με 200-300 € (από το πρωί ως το βράδυ) ενώ οι "ημέτεροι" εργολάβοι θα έχουν τρελά κέρδη.

Ανώνυμος
26 Νοεμβρίου 2013 στις 7:26 μ.μ.

τουλαχιστον αςδουμε αυτο το βιντεο να γελασει το χειλακι μας για δυο λεπτα(τα περι μπατσοσκυλω ντι ν α σχολιασουμε αλλο πια?γνωστο το ποιον τους και η απανθρωπια τους,ανοχη τελος) http://www.politikanet.gr/2013/04/blog-post_5760.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger