Home » , » Γιατρός προς υπουργό υγείας: «Είσαι υπεύθυνος για 1000 θανάτους». Απάντηση Α. Γεωργιάδη: «Είσαι ΑΝΤΑΡΣΥΑ». (Βίντεο)

Γιατρός προς υπουργό υγείας: «Είσαι υπεύθυνος για 1000 θανάτους». Απάντηση Α. Γεωργιάδη: «Είσαι ΑΝΤΑΡΣΥΑ». (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013 | 2:30 π.μ.

Επαθε τέτοιο «καζίκι» ο υπουργός υγείας, -γνωστός και ως «Αδωνης ο κομμουνιστοφάγος»
- από τον γιατρό και ταξικό συνδικαλιστή Παναγιώτη Παπανικολάου που θα το θυμάται για πολύ καιρό.

Το βίντεο, απ’ την τηλεοπτική εκπομπή του Γ. Τράγκα και οι διάλογοι που περιέχονται είναι όλα τα λεφτά.

Μικρό απόσπασμα

Παναγιώτης Παπανικολάου Νευροχειρούργος: «Το κράτος μου έχει απλήρωτες εφημερίες από την πρώτη Ιανουαρίου του 2012».

Αδωνης Γεωργιάδης: «Ξέρεις πόσοι δουλεύουν, στην Ελλάδα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις απλήρωτοι;»

Π. Π «Πόσοι είναι στην «λίστα του θανάτου» βρίσκονται διασωληνωμένοι περιμένοντας κρεβάτι την εντατική;».

Α. Γ: «Δεν γνωρίζω»

Π. Π: «Προσωπικά εσείς είστε υπεύθυνος στους πέντε μήνες που είστε υπουργός για 1000 θανάτους συνανθρώπων μας».

 Α. Γ.: «Το γεγονός ότι είστε ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν σας επιτρέπει να με υβρίζετε. Επειδή εσείς είστε ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν σημαίνει ότι σας επιτρέπεται να βρίστε εμένα».

Π. Π. «Εγώ είμαι ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Τιμή μου και καμάρι μου. Είμαι σταθερός στις απόψεις μου. Δεν πάω όπου φυσάει ο άνεμος. Κωλοτούμπας δεν είμαι».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
15 Νοεμβρίου 2013 στις 11:15 π.μ.

Κανενα καζικι δεν επαθε ο Αδωνης δυστυχως . Οταν συνδικαλιστες που εχουν απαξιωθει και λοιδωρηθει με τον χειροτερο τροπο απο τον συγκεκριμενο υπουργο πηγαινουν στα διαφορα πανηγυρακια των διαφορων δημοσιογραφων αυτοι το παθαινουν το καζικι.Και κατι εγινε που του ειπε ο ταξικος συνδικαλιστης οτι ειναι υπευθυνος για τον θανατο 1000 ασθενων.Χεστηκε η φοραδα στο αλωνι του Αδωνη.Το θεμα ειναι να βγουμε στους δρομους και να ΜΕΙΝΟΥΜΕ εκει , αλλα απ,οτι φαινεται αυτο δεν βολευει κανεναν,ετσι ειναι η γραμμη των απο πανω κι εμεις καθομαστε και τους χειροκροταμε.

Ανώνυμος
15 Νοεμβρίου 2013 στις 4:22 μ.μ.

Παρακαλούμε αναδημοσιέψτε.
Μια ιατρική διάγνωση:
Είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης Ψυχοπαθής;

"...Εμείς, πάντως, στη συνέχεια του κειμένου θα αποδείξουμε, ότι ο Άδωνης πραγματικά είναι διαταραγμένος και ότι αυτό από το οποίο πάσχει, δεν είναι άλλο από την Ναρκισσιστική Διαταραχή Προσωπικότητας, έτσι όπως ορίζεται από την τελευταία αναθεώρηση του DSM-5 (Diagnostic and statistical manual of mental disorders και επίσης, ότι η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται από τα συμπτώματα μιας ειδικής παραλλαγής της, που ονομάζεται Κακοήθης Ναρκισσισμός..."

Η συνέχεια εδώ:
http://aomepol.wordpress.com/

Ανώνυμος
16 Νοεμβρίου 2013 στις 8:37 π.μ.

Συγχαρητήρια πρωτίστως στον κ. Τράγκα, τον αντιμνημονιακό που επωάζοντας τα δισεκατομμύρια επί των πτωμάτων της κρίσης, μεριμνά να προστατέψει το χαμερπές, πεολειχικό της εξουσίας δίποδο, τον κ. Άδωνιν. Σε ερωτήσεις ουσίας απαντά με το παιδαριώδες, εύηθες -επιχείρημα ότι η ερώτηση εκπορεύεται από ΑΝΤΑΡΣΥΑ, από κοντό, ξανθό, άνω των 65, οπότε πάσχει εξ αρχής. Συγχαρητήρια στην πρωτόγνωρη χιτλερική ευγονική ρητορική !!! Στο εξής δικαίωμα ερωτήσεων θα έχουν όσοι πέτυχαν ονείρωξη μετά της κ. Μανωλίδου, οι θαυμαστές της στιγμής της Η(α)λήθ(ε)ιας, όσοι παρακολούθησαν τον (πάλαι ποτέ) πατριδοκαπηλικό κατήφορο του Αδώνιδος, όσοι ασπάζονται τις παραληρηματικές "φιλολογικές" -θού Κύριε- αναλύσεις του Αδώνιδος. "Η περίοδος των παχέων αγελάδων τελείωσε! δήλωσε ο δεινός περί τη γλώσσα, αυτόκλητος θεματοφύλακας Άδωνις. Δεν γνωρίζει ο δύσμοιρος ότι το θηλυκό στα τριτόκλιτα τρικατάληκτα επίθετα τονίζεται στη λήγουσα! Στην Α' Γυμνασίου διδάσκεται. Μια ένδειξη που με κάνει να πιστεύω ότι η βλάβη προϋπήρχε των καταλήψεων του '90. Συγχαρητήρια στην κυνική ομολογία του σφετερισμού της εξουσίας!! Μέχρι τώρα διατηρούνταν τα συνταγματικά προσχήματα πως η Κυβέρνηση είναι όλων των Ελλήνων και όχι της Ν. Δ. και των λοιπών αποκομμάτων. Υπουργός στην αρχαιότητα ήταν αυτός που κουβαλούσε τη λάσπη, την ιλύν στον κτίστη, λασπάς, ο βοηθός, ο υπηρέτης. Κατά μία έννοια ο κ. Άδωνις είναι λασπάς και δή περιττωμάτων! Το ερώτημα σ' εσάς κ. Τράγκα: Αν κάποιος κυλλός -για τον κ. Άδωνιν η ερμηνεία της λέξης - δει φωτιά και κρούσει τον κώδωνα, δεν υπάρχει φωτιά επειδή ο κωδωνοκρούστης είναι κυλλός;

Ανώνυμος
16 Νοεμβρίου 2013 στις 5:21 μ.μ.

Κατι αργοσχολα φασιστακια που καβατζοσαν, περιδιαβαινουν τους διαδρομους δεξιων κοματων και κανουν βρωμξκη καργερα σε βαρος του λαου μας,και αυτο γιατι ειναι οι μονοι ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ για αυτη την..αποστολη.Το αλλο το νουμερο θελει 10.000Ε για παξιμαδια...μαλλον σκατα του αξιζουν.Δεν εχει ευθυνες ο ψηφοφορος?Μαυριστε πρωτα την πολιτικη τους και μετα αυτους.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger