Home » , » "Κάρφωμα" έστειλε τον Μιχαλολιάκο στην φυλακή; (Βίντεο)

"Κάρφωμα" έστειλε τον Μιχαλολιάκο στην φυλακή; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013 | 9:00 π.μ.

Φαίνεται ότι αιφνιδιάστηκαν τα ηγετικά στελέχη της ναζιστικής συμμορίας με την απόφαση ανακριτών και εισαγγελέων να προφυλακιστεί ο φύρερ τους.

Ιστοσελίδες που πρόσκεινται στην ναζιστική οργάνωση είχαν προεξοφλήσει ότι ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής θα αφεθεί ελεύθερος, πιθανόν παίρνοντας ερέθισμα από ανάρτηση που είχε η ιστοσελίδα του «Πρώτου Θέματος» το οποίο επικαλούμενο «έγκυρους νομικούς κύκλους» θεωρούσε ότι μετά την απόφαση για την μη προφυλάκιση Κασιδιάρη, Μίχου και Παναγιώταρου την ίδια αντιμετώπιση θα είχε και ο Μιχαλολιάκος. (Την ανάρτηση αυτή την «κατέβασε» το «Π.Θ»).

Και πιθανόν αυτό θα συνέβαινε, αν δεν υπήρχε ένα απρόβλεπτο γεγονός για τα πρωτοκλασάτα στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης.
Ότι δηλαδή θα «έκαιγε» τον αρχηγό του ο «πυρηνάρχης» της Νίκαιας Γ. Πατέλης.

Αυτό είναι ένα λογικό συμπέρασμα αν ισχύουν όσα ακούμε από την ρεπόρτερ του Αντένα που μας λέει τους λόγους που οδήγησαν στην φυλακή τον αρχηγό της Χ.Α.

Σύμφωνα με την δημοσιογράφο του Αντένα «έχουν προκύψει αδιάσειστα στοιχεία», από τηλεφωνικές συνομιλίες ότι ο Μιχαλολιάκος «όχι μόνο γνώριζε για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα αλλά προσπάθησε να καλύψει και τους δολοφόνους».

Με δεδομένο ότι ανάλογες τηλεφωνικές συνομιλίες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας, το μόνο που μπορεί να υποθέσουμε είναι ότι ο Γ. Πατέλης –που απολογήθηκε κι αυτός το ίδιο χρονικό διάστημα- «κάρφωσε» τον αρχηγό του (σε μια τέτοια περίπτωση ήταν μονόδρομος για τους δικαστές να διατάξουν την προφυλάκιση του αρχηγού της Χ.Α).και τον οδήγησε στην φυλακή.

 Πιθανόν να συμβαίνει και κάτι άλλο που εμείς αγνοούμε.

Αν ανταποκρίνονται στην αλήθεια τα όσα ακούμε απ’ την ρεπόρτερ του Αντένα, τότε «δένει» το κατηγορητήριο που παρουσιάζει τον Μιχαλολιάκο να έχει τον απόλυτο ηγετικό ρόλο τόσο στο πολιτικό όσο και στο στρατιωτικό κομμάτι της Χρυσής Αυγής. «Ο αρχηγός συντόνιζε και γνώριζε την έκνομη δράση της οργάνωσης, αφού όλες οι επιθέσεις, οι βιαιοπραγίες και οι απόπειρες πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης ήταν προγραμματισμένες», αναφέρει χαρακτηριστικά, το κατηγορητήριο, ανάμεσα στ΄ άλλα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
3 Οκτωβρίου 2013 στις 12:55 μ.μ.

Σε δύο μέρες θα αρρωστήσει βαριά. Θα τον πάνε στο νοσοκομείο και θα τον αποφυλακίσουν για λόγους υγείας.
Και να μου το θυμηθείτε: τα φασιστοσκατοκάναλα θα πουλάνε συγκίνηση

Κάτι σαν την περίπτωση του Σακκά και πολλών άλλων ...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger