Home » » Ο "απόστρατος" και η Χ.Α (Βίντεο)

Ο "απόστρατος" και η Χ.Α (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013 | 2:42 μ.μ.

Πριν λίγο καιρό το δελτίο ειδήσεων του Αλφα έκανε αναφορά ότι μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ηγετικά στελέχη της χρυσής αυγής πίεζαν έναν συνομιλητή του Ρουπακιά να παρουσιαστεί στην αστυνομία και να δεχθεί ότι αυτός έδωσε την εντολή για να δολοφονηθεί ο αντιφασίστας μουσικός (Δείτε το βίντεο)

Σήμερα η εφημερίδα «Εθνος» επανέρχεται στο θέμα αποκαλύπτοντας ότι αυτός που δεχόταν τις απειλές είναι ο Γιώργος Δήμου γνωστός στα μέλη της Χ.Α σαν «απόστρατος».

Το βίντεο είναι από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Mega και οι παρακάτω πληροφορίες από το «Εθνος».

«Κοιμόμουν σε παγκάκια στην Αθήνα και τον Πειραιά (...). Αυτός ο άνθρωπος ήθελε να καταστρέψει την οικογένειά μου σκοτώνοντάς με», υποστηρίζει για τον Τσανίκα (μάλλον εννοεί τον Τσακανίκα) στην απολογία του ο «απόστρατος» Γιώργος Δήμου. Συγκεκριμένα, ισχυρίζεται ότι μετά τη δολοφονία Φύσσα, χρυσαυγίτες που λογοδοτούσαν στον Λαγό τον απειλούσαν ότι θα τον σκοτώσουν αν δεν πει αυτά που ήθελαν, για να καλύψει τον Πυρήνα Νίκαιας. Του έκλεισαν ραντεβού στους Αγ. Αναργύρους στη Νίκαια, και εκεί του πήραν το κινητό του και, με απειλητικό ύφος, του ζήτησαν να πει ότι πήρε τυχαία τηλέφωνο τον Ρουπακιά το βράδυ της δολοφονίας. «Καλύτερα να πας εσύ φυλακή, παρά να πέσει ο Πυρήνας», του είπαν, ενώ τον προειδοποίησαν να μην πάει στην Αστυνομία γιατί θα το μάθουν. «Τους προδότες τους σκοτώνουμε. Το κατάλαβες;» του είπαν. Τότε εκείνος εξαφανίστηκε από το σπίτι του και τελικά αποκάλυψε όλα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ στις Αρχές.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
7 Οκτωβρίου 2013 στις 7:53 μ.μ.

''Κοιμόμουν σε παγκάκια για να μη με σκοτώσουν ''
Αυτο φερεται να ειπε συμφωνα με σαιτ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger