Home » , » Ελεύθεροι οι συνεργοί του δολοφόνου Ρουπακιά - Μήπως υπάρχει κάποια μεθόδευση να πέσουν στα μαλακά οι κακοποιοί χρυσαυγίτες;

Ελεύθεροι οι συνεργοί του δολοφόνου Ρουπακιά - Μήπως υπάρχει κάποια μεθόδευση να πέσουν στα μαλακά οι κακοποιοί χρυσαυγίτες;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013 | 9:45 μ.μ.

Μένεις σε ένα βαθμό άφωνος παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις με την δικαστική αντιμετώπιση που έχουν τα μέλη της ναζιστικής εγκληματικής συμμορίας.

Βρίσκεσαι σε αδυναμία να το σχολιάσεις το γεγονός –δείτε το βίντεο- ότι ο συνεργός του Ρουπακιά, που υπάρχει περίπτωση να μαχαίρωσε κι αυτός τον αντιφασίστα μουσικό Παύλο Φύσσα, μετά την απολογία του στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος. 
Ο χρυσαυγίτης αποδεδειγμένα ήταν στο αυτοκίνητο μαζί με τον Ρουπακιά όταν ο πληρωμένος μαχαιροβγάλτης έφτασε στο σημείο όπου δολοφόνησε τον Παύλο, και μετά είχε επανειλημμένες τηλεφωνικές επαφές με τον δολοφόνο.
 Και δεν είναι μόνο αυτός. Και άλλος χρυσαυγίτης, για τον οποίον μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου αποδείχτηκε ότι ήταν στο σημείο της δολοφονίας και ο οποίος πρέπει να είχε σημαντική ανάμιξη αφού είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με Πατέλη και Λαγό δεν προφυλακίστηκε μετά την απολογία του. 

 Θα μπορούσε να πει δηλαδή κανείς ότι είναι ανεξήγητο ότι ο ανακριτής δεν αφήνει ελεύθερα άτομα που κατηγορούνται ότι διεύθυναν εγκληματική συμμορία, αλλά δεν προφυλακίζει και άτομα που ήταν παρόντα στην δολοφονία του Π. Φύσσα και ενδεχομένως συμμετείχαν σ’ αυτή.
Μήπως υπάρχει κάποια μεθόδευση να πέσουν στα μαλακά οι κακοποιοί χρυσαυγίτες;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
3 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 π.μ.

Η μεθόδευση έχει να κάνει με την απειλή του αρχιναζιστή Μιχαλολιάκου,να αποσύρει τα καθάρματα απο την βουλή,και να πάμε σε εκλογές.
Εκλογές που τρέμουν οι Σαμαροβενιζέληδες και οι προστάτες τους τοκογλύφοι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger