Home » , » Ο Γιάννος θα κάνει παρέα στον Ακη σε μια προσπάθεια του συστήματος να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι έχει μηχανισμούς «αυτοκάθαρσης»;

Ο Γιάννος θα κάνει παρέα στον Ακη σε μια προσπάθεια του συστήματος να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι έχει μηχανισμούς «αυτοκάθαρσης»;

Από giorgis , Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013 | 4:18 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Δεν είναι καινούργιο το θέμα που παρουσιάζει πρωτοσέλιδα η εφημερίδα Real news, η οποία κυκλοφορεί αύριο σύμφωνα με το οποίο «Το ΣΔΟΕ στέλνει τον Γιάννο στον εισαγγελέα, για τα 2.850.000 ευρώ της συζύγου του Ρούλας Κουράκου. Το 1,5 εκατομμύριο ευρώ αφορά κατάθεση στην ελβετική τράπεζα HSBC, ενώ το 1.350.000 εντοπίστηκε σε λογαριασμούς στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το πόρισμα, τα ποσά δεν δικαιολογούνται».

Η ύπαρξη του λογαριασμού, που ήταν στο όνομα της συζύγου του Γιάννου Παπαντωνίου, έγινε γνωστή, όταν δημοσιοποιήθηκε η λίστα Λαγκάρντ. Μάλιστα, στην αρχή ο πρώην υπουργός είχε υποστηρίξει, ότι δεν υπάρχει λογαριασμός. Στην συνέχεια άφησε να εννοηθεί, ότι η σύζυγός του δεν του το είχε αποκαλύψει. Ο λογαριασμός υπήρχε για να βάζει ο πρώην σύζυγος της την διατροφή για τα παιδιά τους και έτσι ο ίδιος δεν χρειαζόταν να το ξέρει, υποστήριξε τελικά.

Η υπόθεση είχε πάρει την δικαστική της διάσταση, ο Γιάννος Παπαντωνίου και οι σύζυγός του απολογήθηκαν σε ανακριτή  για παράβαση του νόμου περί πόθεν έσχες και μετά αφέθηκαν ελεύθεροι καταβάλλοντας εγγύηση 50.000 ευρώ ο Γιάννος και 20.000 ευρώ η σύζυγός του.

Δεν ξέρουμε τι κατάληξη θα έχει αυτή η ιστορία. Ισως το πολιτικό σύστημα μπροστά στην παντελή απαξίωση του να ετοιμάζεται να στείλει τον Γιάννο να κάνει παρέα στον Ακη στην προσπάθεια του να δημιουργήσει μαζικά την ψευδαίσθηση ότι έχει τους μηχανισμούς «αυτοκάθαρσης».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger