Home » » Α. Αλαβάνος: Να φύγουμε από Ε.Ε και ευρώ (Βίντεο)

Α. Αλαβάνος: Να φύγουμε από Ε.Ε και ευρώ (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 | 2:29 π.μ.


Είτε συμφωνεί είτε όχι με τις απόψεις που εκφράζει ο Αλέκος Αλαβάνος και η πολιτική συλλογικότητα που εκπροσωπεί δεν θα έπρεπε κάποιος να τις προσπεράσει χωρίς να τις σκεφτεί.

Στο βίντεο που παραθέτουμε –είναι πολύ μεγάλο. Διαρκεί μια ώρα- είναι όλη η συνέντευξη που έδωσε μέχρι τις πρωινές ώρες σήμερα ο επικεφαλής του «Σχεδίου Β΄» στην τηλεόραση του Σκάι και στον δημοσιογράφο Κ. Μπογδάνο.

Αναφέρεται αναλυτικά στις πολιτικές θέσεις της συλλογικότητας του και στις ουσιαστικές διαφορές που έχει με τα άλλα κόμματα της αριστεράς.

Σύμφωνα με τον Α. Αλαβάνο η Ελλάδα έχει σήμερα την μεγαλύτερη ύφεση που παρουσιάστηκε ποτέ σε αναπτυγμένη χώρα σε καιρό ειρήνης.
Οι πάγιες θέσεις του είναι επιστροφή σε εθνικό νόμισμα και έξοδο από την ευρωζώνη ώστε, σύμφωνα με τον ίδιο, η Ελλάδα να προχωρήσει στην ανάπτυξη με εργαλείο μια αυτοδύναμη νομισματική και συναλλαγματική πολιτική.




Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
23 Οκτωβρίου 2013 στις 5:40 μ.μ.

Στο μεσοπόλεμο αυτοί που πήραν τέτοια μέτρα, αλλαγής νομίσματος, είχαν γρήγορα αποτελέσματα με ανάπτυξη. Ναι, αλλα αναιμική και καπιταλιστική. Όπου γρήγορα πέρασε και άφησε τη θέση της πάλι στη κρίση και μάλιστα με μεγαλύτερη βαθύτητα!! Εξού και ο Β Παγκόσμιος. Άρα με έξοδο χωρίς κοινονικοποίηση των μέσων παραγωγής και με αλλαγή τάξης της εξουσίας, μια απο τα ίδια θα έχουμε. Μία φιλολαϊκή διέξοδος υπάρχει απο τη καπιταλιστική κρίση. Ο Σοσιαλισμός. Έξοδος απο την ΕΕ και το ΝΑΤΟ με κονωνικοποίηση των μέσων παραγωγής με επιστημονικό κεντρικό σχεδιασμό απο μια Λαίκή Εξουσία.
Κ.Τ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger