Home » , » Ο Σαμαράς επικαλούμενος την θεωρία των «δυο άκρων» εξισώνει ναζιστές και αντικαπιταλιστές. Ο Α. Πορτοσάλτε σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου (Βίντεο) - ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Οι προκλητικές δηλώσεις Σαμαρά και η «συντριβή του εξτρεμισμού»

Ο Σαμαράς επικαλούμενος την θεωρία των «δυο άκρων» εξισώνει ναζιστές και αντικαπιταλιστές. Ο Α. Πορτοσάλτε σε ρόλο κυβερνητικού εκπροσώπου (Βίντεο) - ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Οι προκλητικές δηλώσεις Σαμαρά και η «συντριβή του εξτρεμισμού»

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013 | 4:37 μ.μ.

Επιτέλους βρέθηκε ένας δημοσιογράφος να βάλει τα πράγματα στην θέση τους σχετικά με τις εξελίξεις που υπάρχουν για τους κατηγορούμενους της ναζιστικής συμμορίας.
Ο Πέτρος Παπακωνσταντίνου, λοιπόν, αρθρογράφος της «Καθημερινής» παρουσιαζόμενος στην τηλεόραση του Σκάι, είπε τα πράγματα με το όνομα τους. Αρχικά έθεσε ένα καίριο ερώτημα.

Αυτά που κυκλοφορούσαν μέχρι τώρα, είπε, ήταν οι κυβερνητικοί ισχυρισμοί ότι «έχουμε δέσει γερά από δικαστική άποψη» την εγκληματική δραστηριότητα της Χ.Α. με «επιχειρησιακό αρχηγό τον Κασιδιάρη», ο οποίος βαρύνεται εκτός των άλλων «ότι ήταν υπεύθυνος για την στρατιωτική εκπαίδευση των μελών της Χ.Α με καθαρά στρατιωτικούς τρόπους. Αυτός ο άνθρωπος μπορεί τόσο εύκολα να μην προφυλακίζεται; αναρωτήθηκε ο δημοσιογράφος, κάνοντας αντιδιαστολή με την προφυλάκιση για 28 μήνες του Κώστα Σακκά, ο οποίος αποφυλακίστηκε μόνο όταν έκανε 38 μέρες απεργία πείνας και αφού είχε υπάρξει ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης.

 Η ποιο σημαντική τοποθέτηση του Π. Παπακωνσταντίνου είναι ο σχολιασμός που έκανε σε μια πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργού που ανέφερε ότι εκτός απ’ τους ναζιστές της Χ.Α «πρέπει να αντιμετωπίσουμε και το άλλο άκρο που μιλάει για την έξοδο από την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ». Πώς είναι δυνατόν, ο Α. Σαμαράς, να θεωρεί άλλο άκρο ΚΚΕ, Σύριζα, Αλαβάνο κ.α. εξισώνοντας με την Χ.Α όσους θέλουν να βγει η χώρα μας από την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ υπογράμμισε ο δημοσιογράφος.

 Αυτή ήταν και η στιγμή που ο Α. Πορτοσάλτε, ανέλαβε να «μεταφράσει» τον πρωθυπουργό και ακολούθησε ο ενδιαφέρον διάλογος στο βίντεο που παραθέτουμε.


ΑΝΤΑΡΣΥΑ: Οι προκλητικές δηλώσεις Σαμαρά και η «συντριβή του εξτρεμισμού»
Επαναφέρει την χρεοκοπημένη μετά τις τελευταίες εξελίξεις θεωρία «των δύο άκρων» με δηλώσεις του από την Ουάσινγκτον ο πρωθυπουργός της άθλιας συγκυβέρνησης Α. Σαμαράς.
Μιλώντας σε εκδήλωση του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών Πίτερσον σε συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, λίγο μετά τη συνάντησή του με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κρ. Λαγκάρντ, στην Ουάσιγκτον, είπε πως «έχουμε την πολιτική βούληση να συντρίψουμε τον εξτρεμισμό», έτσι, χωρίς επιθετικό προσδιορισμό.
Αφού απέδωσε στην οικονομική κρίση «την ενίσχυση του λαϊκισμού και του εξτρεμισμού», για να γίνει σαφέστερος, επισήμανε ότι «πρέπει να αντιμετωπίσουμε και το άλλο άκρο που μιλάει για έξοδο από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ».
Δικαιώνει έτσι ο Σαμαράς τις ακραία προκλητικές δηλώσεις Λαζαρίδη, Κρανιδιώτη. Σιωπά για τις πρόσφατες τροχιοδεικτικές βολές περί ‘απευκταίου αλλά όχι απίθανου’ ενδεχομένου συγκυβέρνησης ΝΔ-ΧΑ του ΓΓ της Κυβέρνησης Μπαλτάκου.
Να που σε κάτι έχει δίκιο ο πρωθυπουργός, στο ποια είναι πραγματικά η πόλωση στην ελληνική κοινωνία και ποια τα «άκρα» της. Από την μια η βάρβαρη  πολιτική υπέρ του κεφαλαίου, των μνημονίων και της ΕΕ, από τη άλλη  οι αγώνες για την ανατροπή της,  και την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων στην προοπτική μιας άλλης κοινωνίας από την άλλη.
Από την μια ο ανοιχτός, μαζικός, αποφασιστικός αγώνας της εργατικής τάξης και του λαού, από την άλλη η κυβέρνηση και οι κατασταλτικοί μηχανισμοί της, που θέλουν να βγάλουν στην «παρανομία» τους αγώνες, όπως επιχειρούν να κάνουν με τον αγώνα για ζωή που δίνουν οι κάτοικοι στις Σκουριές.
Με μια μικρή διαφορά.. Ότι στο αντιμνημονιακό, αντι-ΕΕ «πόλο» ανήκει πια ένα τεράστιο κομμάτι, αν όχι η πλειοψηφία του λαού! Να δούμε με αυτό τι θα κάνετε κ. Σαμαρά..
Διαβάστε επίσης από την ιστοσελίδα 902, gr Αντ. Σαμαράς: Στοχοποιεί τη λαϊκή πάλη από τις ΗΠΑ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 10 σχόλια

2 Οκτωβρίου 2013 στις 8:59 μ.μ.

Ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει έξοδο από ΕΕ-ΝΑΤΟ "μαζί με το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ"κατά τον Παπακωσταντίνου;

Αλ. Τσίπρας: Καταστροφική η έξοδος από το ευρώ
http://www.skai.gr/news/politics/article/202727/al-tsipras-katastrofiki-i-exodos-apo-to-euro-/


ΒΗΜΑτοδότης - Τσίπρας: «Δεν είμαστε τρελοί να φύγουμε από το ευρώ»
http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=460320

Γιάννης Βαρουφάκης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν προτίθεται να εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ»
http://www.alfavita.gr/arthra/γιάννης-βαρουφάκης-«ο-συριζα-δεν-προτίθεται-να-εγκαταλείψει-το-νατο»

Στενές επαφές ΣΥΡΙΖΑ - ΗΠΑ μέσω συνάντησης Τσίπρα - Ρούμπιν
http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=498134

Ερώτημα:
Γιατί κάποιος να ψεύδεται απροκάλυπτα για να αβαντάρει ένα κόμμα που ΔΕΝ είναι (υποτίθεται) το δικό του;

Ανώνυμος
2 Οκτωβρίου 2013 στις 11:06 μ.μ.

Πολύ σωστή τοποθέτηση του Παπακωνσταντίνου.

ΥΓ: Ενδεχομένως να υπάρχει μέρος των μελών και της εκλογικής βάσης του ΣΥΡΙΖΑ που είναι υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από ΕΕ-ΝΑΤΟ. Σαφώς, η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αυτή. Αλλά αυτή η στοχοποίηση περιλαμβάνει ΟΠΟΙΟΝ αγωνίζεται για την ανατροπή της εφαρμοζόμενης πολιτικής που εκπορεύεται από ΕΕ-ΝΑΤΟ. Ανεξαρτήτως αν ανήκει σε κόμμα ή όχι.

Ανώνυμος
3 Οκτωβρίου 2013 στις 2:48 π.μ.

Βρε ανόητη πάπια, δε διδάχθηκες τίποτα όλες αυτές τις μέρες; Επιτέλους, όταν τα πράγματα σοβαρεύουν, οι ανόητοι πρέπει να κρύβονται.

Ανώνυμος
3 Οκτωβρίου 2013 στις 7:22 π.μ.

Με ποιο ΚΚΕ είσαι τέλος πάντων; Με αυτό του Κουτσούμπα ή εκείνο του Τυρίμου;
Ξέρει αυτός για ποιον μιλάω.

Ανώνυμος
3 Οκτωβρίου 2013 στις 10:26 π.μ.

Ο υπαλληλακος του αλαφουζου αλλα και ηγετικο στελεχος της ανταρσυας ξεριε τι κανει
Αν και ο Σαμαρας φωτογραφιζι μονο το ΚΚΕ δολια παει να βαλει στο καδρο και τον συριζα ένα συστημικο κομμα για να αποκτησει και αυτο επαναστατικες περγαμηνες και να εμφανιστει διωκομενος Ο Συριζα είναι ένα κομμα φιλοευρωπαικο πιστο στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ

Ο Συριζα δεν εχει σχεση με το ΚΚΕ και το εκ του πονγηρου τσουβαλιασμα εξυπηρετει τη γραμμη της ανταρσυα-συριζα για την ενοπτητα της αριστερας

Ανώνυμος
3 Οκτωβρίου 2013 στις 3:03 μ.μ.

ο κουτοπονηρος trash παντου! πολιτικα ανοητε ο παπακωνσταντινου ειπε απλα αν ενα κομμα αποφασισει να προτεινει την εξοδο απο την Ε.Ε συμφωνα με το σαμαρα πρεπει να διωχτει πολιτικα. τοσο απλα. και ανεφερε και την προταση του καμερον για δημοψηφισμα στη αγγλια, το αιτημα αυτο το υποστηριζει το κκε , η ανταρσυα και μερος στελεχων που ανηκουν στη μερια λαφαζανη. τοσο απλα ταλιμπαν του κκε

Ανώνυμος
3 Οκτωβρίου 2013 στις 3:26 μ.μ.

Προς τους φίλους του κόμματος, τυφλωμένους ή μεθυσμένους, δεν έχει σημασία. Μήπως ήρθε η ώρα να μεταπηδήσετε σε κανένα αθλητικό site, να υποστηρίζετε εκεί την ομάδα-κόμμα σας και να πάψετε να μας προκαλείτε με τις ανοησίες σας;

Δεν ασχολούμαστε, δεν ασχολούμαστε μαζί σας αλλά έχει και η υπομονή τα όριά της. Μόνο η δική σας ανοησία δεν έχει όρια

Ανώνυμος
3 Οκτωβρίου 2013 στις 5:48 μ.μ.

Ανώνυμε 10.26 π.μ. -
Αν θεωρείς τον Π. Παπακωνσταντίνου "υπαλληλάκο" του Αλαφούζου,ή χρυσαυγίτης είσαι ή δεν τον έχεις διαβάσει ποτέ.Μακάρι να είχες την γνώση να τον κοντράρεις με πραγματικά επιχειρήματα.TRASH,πολλοί μέσα στο Σύριζα θέλουν αυτά που είπε ο Πετράν αλλά είναι μειοψηφία...και φυσικά για την Ανταρσυα "μούγκα στη στρούγκα" !
Όταν κάποιοι μιλούσαν για αυγό του φιδιού,κάποιοι τσάκιζαν τα φίδια σους δρόμους!!!!

Ανώνυμος
3 Οκτωβρίου 2013 στις 10:39 μ.μ.

"Πώς είναι δυνατόν, ο Α. Σαμαράς, να θεωρεί άλλο άκρο ΚΚΕ, Σύριζα, Αλαβάνο κ.α. εξισώνοντας με την Χ.Α όσους θέλουν να βγει η χώρα μας από την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ ;"
Όπως είναι δυνατόν, επί τόσους μήνες, να μπαίνουμε (εμείς οι σοβαροί) στην απλουστευτική λογική να ταυτίζουμε 100 προβληματικά θερμόαιμα (και αν είναι και τόσα) που νομίζουν πως αγωνίζονται για την πατρίδα ξυλοκοπώντας αλλοδαπούς και φωνάζοντας συνθήματα, με το στρατό του Χίτλερ και τον απόλυτο φασισμό του περασμένου αιώνα. Τους δώσαμε παραπάνω αξία, απόκτησαν παραπάνω υπόσταση. Την οποία και κάποιοι φρόντισαν να αξιοποιήσουνε. Έτσι απλά.

Aποτοξίνωση από το ΚΚΕ_"1917 Άνω"
5 Οκτωβρίου 2013 στις 3:15 π.μ.

@ Trash
Μια ερώτηση.Τώρα με Μπογιό στo enikos.gr πώς τα βλέπεις τα πράγματα;Εμπιστεύσαι το ρόλο του...; Xάος αμέτρητο...!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger