Pages

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Από τον Αλαβάνο στον Τσίπρα.- Η "εκσυγχρονιστική" αριστερά και οι μπάτσοι

Του Γ. Γ

Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια. Και αναφερόμαστε στον "έρωτα" του Σύριζα με τους μηχανισμούς καταστολής. Και κάποτε μπορεί να το αποδίδαμε σε αφέλεια, σε ψηφοθηρικούς λόγους, ότι εντάσσεται κι αυτό στον «εκσυγχρονιστικό» λόγο της «σύγχρονης αριστεράς».
Σήμερα όμως και μετά τις τελευταίες εξελίξεις, και τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για το «θεάρεστο» έργο των μπάτσων –και δεν αναφερόμαστε μόνο στις εμπλοκή εκατοντάδων μπάτσων στην εγκληματική δράση της ναζιστικής συμμορίας, αλλά και στις αποκαλύψεις για διακίνηση ναρκωτικών, σε εκβιασμούς και «προστασία» κλπ- τι άλλοθι μπορεί να προβάλλουν οι υπεύθυνοι της Κουμουνδούρου;

Στις 1η Ιούνη του 2009 είχαμε την παρακάτω ανάρτηση.



Σήμερα ένα δημοσίευμα του ιστότοπου «Κόκκινη Ορχήστρα Αθήνας» δεν αφήνει καμιά αμφιβολία ότι εδώ «υπάρχει «ένας έρωτας μεγάλος».

Ένα απόσπασμα απ’ το δημοσίευμα που αναφέραμε:

Δεν πρόκειται για φωτομοντάζ αλλά για το οπισθόφυλλο του τελευταίου τεύχους της εφημερίδας «Νέα Αστυνομία», του σωματείου των αστυνομικών. Η τιμή που επιφύλαξαν στον Τσίπρα να φιγουράρει δίπλα στον Δένδια είναι μια δίκαιη ανταπόδοση του, επικουρικού στην κυβέρνηση, έργου που έχει αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ, του ξεπλύματος της ΕΛΑΣ από τη σχέση της με τους φασίστες, παράλληλα με την προσπάθεια της κυβέρνησης Φαήλου, Χρύσανθου και Σαμαρά να ρίξουν την αστυνομία στα μαλακά μετά τις εξελίξεις με τη χρυσή αυγή.

Μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, (μια δολοφονία μπροστά στα μάτια των παρόντων αστυνομικών που την άφησαν να συμβεί χωρίς να κουνήσουν ούτε δακτυλάκι!) και την “εξάρθρωση” της χρυσής αυγής που ακολούθησε, γίνεται από την κυβέρνηση μια συστηματική προσπάθεια να βγει λάδι η ελληνική αστυνομία, και μάλιστα αν είναι δυνατόν αναβαπτισμένη και εκ νέου νομιμοποιημένη. Αυτό δεν μπορεί να γίνει εντελώς «αναίμακτα», κάποιοι θα πρέπει να πληρώσουν τη νύφη.

Στο τέλος θα «αποκαλυφθούν» μετά από έρευνα “εις βάθος” κάποιοι «επίορκοι» μπάτσοι, ίσως να παραπεμφθούν και με κατηγορίες της πλάκας και ίσως ίσως κάποιοι λίγοι να υποστούν και τη βαρύτατη ποινή της… αργίας δύο βδομάδων. Και τότε να μας πούνε πως το σώμα που σε ποσοστό 50% είναι δηλωμένοι οπαδοί των ναζιστών καθάρθηκε.
Και εδώ η πλάκα τελειώνει.

Ολόκληρο το δημοσίευμα εδώ

9 σχόλια:

  1. Μόλις σήμερα, ο Παπαμιμίκος μας είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμπορεύεται με «κόμματα με ξεκάθαρο προσανατολισμό, μαρξιστικά, τροτσκιστικά, τα οποία έχουν κατηγορηθεί για εξτρεμισμό και με κοινή συνισταμένη τη στρατηγική εναντίον του ευρώ»
    Κι εσείς πάντως καλά τα πάτε. Περιμένουμε να βγάλετε ντοκουμέντα συμπόρευσης Τσίπρα - Μιχαλολιάκου ή ναζιστικές σημαίες στο σπίτι του Λαφαζάνη, για να αναφωνήσουμε όλοι μαζί "να πάτε να γαμηθείτε Συριζαίοι" (όπως ο πιτσιρίκος).
    Τα άκρα της βλακείας, συναντώνται.
    Πάντως, κάθε άκαπνος και μοσχαναθρεμένος επαναστάτης του πληκτρολογίου, μπορεί να έρθει αν θέλει στις Σκουριές, για να δει ποιός τρώει τα χημικά, ποιός χτυπιέται κάθε μέρα, ποιός φυλακίζεται και ποιός είναι πρώτος στον αγώνα, ξεφτιλίζοντας μπάτσους και Δένδια, με το αίμα του.
    Είναι χιλιάδες οι "μη ριζοσπαστικοποιημένοι" πολίτες, παραπλανημένοι από (το αστικό μόρφωμα) τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί ξέρουν και σας μαθαίνουν έναν έναν καθημερινά κι εσάς και το ρόλο σας.
    Γελάνε μαζί σας, όπως γελάνε -από τη χαρά τους, αυτοί- κι οι Γερμανοτσολιάδες.
    Συνεχίστε έτσι.
    Κι όλοι μαζί, στις επομενες εκλογές, αν χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ και αν ξανακάνουν κυβέρνηση ο Βορίδης, ο Δένδιας και τα συνάφια τους, μη διστάσετε να βγείτε να πανηγυρίσετε.
    Όλοι θα ξέρουν ότι θα έχετε συμβάλλει σ' αυτό. Μισή ντροπή δική τους και μισή δική σας.

    ένας φιλο-μπάτσος Συριζαίος, από Βόρεια Χαλκιδική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλησαν κ οι ΑΝΤΑΡΣΥΑΙΟΙ που μονο λογια ειναι κ πουθενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύντροφε συριζαιε που τα είδες αυτά που γράφεις, οτι ευχόμαστε να χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές και να κερδίσει ο Βορίδης, ή οτι δεν ξέρουμε οτι οι Σκουριές τραβάνε το πιο σκληρό κουπί στον αγώνα, στον πόλεμο με τους μπάτσους και τους δικαστές.
    Όμως, θα το βλέπεις ίσως κι εσύ οτι οι θέσεις ή οι δηλώσεις της ηγετικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ για τους μπάτσους και τη δικαιοσύνη είναι ταυτόσημη σχεδόν με της Νέας δημοκρατίας και είναι φτύσιμο στα μούτρα κάθε αγωνιζόμενου.
    Όσο για την ταύτιση με τον Πιτσιρίκο, το "ακαπνοι" και για το "ρόλο" μας, δεν ξέρω για τι μιλάς. Αυτά τα υπονοούμενα ταιριάζουν να τα λένε μόνο οι ρήτορες ηγέτες σου. Εμείς μιλάμε καθαρά.
    Δεν πιστεύουμε οτι υπάρχουν λοιπόν ΜΑΤαδες που είναι και εργαζόμενοι, πιστεύουμε οτι είναι απλά σαδιστες και πρέπει να διαλυθούν. Δεν χρησιμοποιούμε τον γελοίο όρο "ΕΝΣΤΟΛΟΙ", αντί για "σώματα ασφαλείας" (αλήθεια οι ασφαλίτες είναι κι αυτοί ένστολοι;). Δεν είμαστε σίγουροι οτι η δικαιοσύνη θα συνεχίσει το έργο της χωρίς σκοπιμότητες.
    Είναι κακό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για στάκα ρε ανώνυμοι σχολιαστές. Για την "ταμπακιέρα" -για τα όσα δηλαδή γράφω στην ανάρτηση που υπογράφω- έχετε να πείτε τίποτα;

    Το τι γίνεται στις Σκουριές έχουμε άμεση αντίληψη. Εκεί υπάρχει ένα μαζικό ακηδεμόνευτο πολιτικά κίνημα. Δεν χαμπαριάζω που κολλάει η συγκεκριμένη αναφορά του πρώτου ανώνυμου.

    Οσο για τον δεύτερο ανώνυμο μου φαίνεται σαν ούφο. Τι σχέση έχει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Δεν είναι το ότι εγώ που υπογράφω αυτή την ανάρτηση δεν τυχαίνει να έχω σχέση μ' αυτό το πολιτικό μόρφωμα, αλλά δεν καταλαβαίνω και τι θέλει να πει ο τύπος. Σε ποιον απευθύνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ποιον απευθύνονται γενικά τα ανώνυμα σχόλια που το blog ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΑΠΌ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ...; Food for thought...

    Αλέξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργη, ένα ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ σοβαρο αριστερό και κομμουνιστικό κόμμα, θέλει ΜΑΖΙ του τους δημοκρατες/πατριώτες του στρατού και της αστυνομίας. Αν δεν μπορείς αυτό να το καταλάβεις, άστο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελευταίε ανώνυμε (22-10 12:46) γιατί ένα "σοβαρό αριστερό ή κομμουνιστικό κόμμα" να θέλει μαζί του τους ένστολους; Για να δημιουργήσει την καινούργια νομενκλατούρα; Ή για να φτιάξει την νέα τάξη εξουσιαστών;
    Το παράδειγμα της ΕΣΣΔ που οι κομματάρχες έγιναν καπιταλιστές δεν σας έγινε μάθημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ανώνυμε των 8.43 πμ, εάν έχεις τη γνώμη πως επειδή οι κομμουνιστές και οι αριστεροί ΘΕΛΟΥΝ μαζί τους τους δημοκράτες/πατριώτες αστυνομικούς και στρατιωτικούς, ετοιμάζουν καινούργια νομενκλατούρα, ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!!

    Η νομενκλατούρα/γραφειοκρατία γεννήθηκε στην ΕΣΣΔ Ως ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του περιορισμού της επανάστασης σε μια μόνο χώρα και της λογικής των μπολσεβίκων για τη σχέση κόμματος/λαού. Σημερα, παλεύουμε για ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ των εργαζομενων και του λαού (όχι όλοι οι κομμουνιστές δυστυχώς, εξαιρείται το ΚΚΕ). Αλλο το ένα λοιπόν και άλλο το άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό δεν αλλάζει την εξουσιαστική δομή, λογική και νοοτροπία που αποκτούν οι ένστολοι.
    Πυραμιδοτοί οργανισμοί που δεν έχουν σχέση με την αυτοοργάνωση και την αυτοδιαχείριση. Άσε που η εξειδίκευσή τους είναι η καταστολή των κοινωνικών αγώνων, άρα είναι βαθιά ταξική και αντιδραστική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή