Home » , » Μέχρι πότε θα παρακολουθούμε μοιρολατρικά όσα μας ετοιμάζουν άλλοι, χωρίς εμάς και εναντίον μας;

Μέχρι πότε θα παρακολουθούμε μοιρολατρικά όσα μας ετοιμάζουν άλλοι, χωρίς εμάς και εναντίον μας;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013 | 7:21 μ.μ.


«Αυτό που συμβαίνει δεν είναι απλά φτωχοποίηση, αλλά δουλοποίηση. Οι κυβερνήτες, στο ορατό μέλλον, με την πολιτική τους θα μας έχουν κάνει φτωχούς και δούλους και ταυτόχρονα θα μας κοιμίζουν σε εκτεταμένα υπνωτήρια και θα μας ταΐζουν σε τραπεζαρίες με μεταλλαγμένα και θα μας ζητούν να τους δοξάσουμε ως ευεργέτες!».

Η παραπάνω "φλασιά" –απ’ τις σπάνιες που έχει- ανήκει στον Βύρωνα Πολύδωρα. Ξέρουμε το ποιόν του τύπου, άλλωστε και τα χαλασμένα ρολόγια δυο φορές το 24ωρο δείχνουν την σωστή ώρα, οπότε δεν αναφερόμαστε καθόλου σ’ αυτόν.

Την περασμένη λοιπόν αυτή  δήλωση του βουλευτή της Ν.Δ την θυμηθήκαμε σήμερα διαβάζοντας την συνέντευξη που έχει δώσει ο Σάββας Ρομπόλης επιστημονικός διευθυντής του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, στο περιοδικό «Επίκαιρα».
Τα ίδια, με τον Πολύδωρα. επανέλαβε κι αυτός με ποιο «στρογγυλωμένες», όμως εκφράσεις: «Το βιοτικό επίπεδο του ελληνικού λαού θα συγκλίνει με το επίπεδο των βορειοαφρικανικών χωρών και η ελληνική οικονομία θα εξελιχθεί σε παράρτημα και συμπλήρωμα της γερμανικής οικονομίας τις ανάγκες της οποίας θα εξυπηρετεί και στην οποία θα μεταφέρετε το σημαντικότερο τμήμα του παραγόμενου πλούτου», μας λέει ανάμεσα στα άλλα ο Σ. Ρομπόλης.

Και εμείς; Θα εξακολουθούμε να παρακολουθούμε μοιρολατρικά όσα μας ετοιμάζουν άλλοι, χωρίς εμάς και εναντίον μας; 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger