Home » , » Το πρόβλημα είναι ότι η δική μας τάξη δεν κάνει αυτό που απαιτούν οι καιροί.

Το πρόβλημα είναι ότι η δική μας τάξη δεν κάνει αυτό που απαιτούν οι καιροί.

Από giorgis , Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013 | 6:06 μ.μ.

Του Γ. Γ
Ακάθεκτη συνεχίζει τα επιτεύγματά του success story η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Eurostat –που σημειωτέον είναι του 2011 και από τότε η κατάσταση για τα λαϊκά στρώματα έχει χειροτερέψει κατακόρυφα, με τον αλλεπάληλο σφαγιασμό μισθών και συντάξεων, όπως και τα πρόσθετα φορολογικά μέτρα – οι τέσσερις φτωχότερες χώρες της Ευρώπης είναι η Ρουμανία, η Βουλγαρία, η Ελλάδα και η Λετονία, με το 31% του πληθυσμού της Ελλάδας να είναι κάτω απ’ τα όρια φτώχειας.

Και καθημερινά η κατάσταση επιδεινώνεται. Καμιά ανάπτυξη και η ανεργία εξακολουθεί να τραβά την ανηφόρα. Αρκεί να αναφέρουμε ότι μόνο την τελευταία βδομάδα είχαμε 1.650 απολύσεις σε τρεις μεγάλες επιχειρήσεις.

Και είναι να τρελαίνεσαι όταν παρακολουθείς στα τηλεοπτικά παράθυρα βουλευτές που στηρίζουν την άθλια συγκυβέρνηση να εξακολουθούν να λένε ότι μας «σώζουν»! Αν και τα δικά τους επίσημα στοιχεία είναι αμείλικτα –τεράστια αύξηση του δημόσιου χρέους από τότε που μπήκαμε στα Μνημόνια, 37,2% μείωση της αγοραστικής δύναμης των εργαζομένων, 27% μείωση των κοινωνικών δαπανών ενώ ο κατώτατος μισθός έφτασε το 46% του μέσου της ΕΕ των «15»- αυτοί τον χαβά τους. Εξακολουθούν να υποτιμούν κατάφωρα την νοημοσύνη μας επικαλούμενοι το "εθνοσωτήριο" έργο τους.

Και εξακολουθούμε να επιμένουμε: Αυτοί την δουλειά τους κάνουν. Το πρόβλημα είναι ότι η δική μας τάξη δεν κάνει αυτό που απαιτούν οι καιροί.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger