Home » » Χ.Α: Το μακρύ τρομοκρατικό, δολοφονικό χέρι του συστήματος της εκμετάλλευσης, της βρωμιάς, της δυσωδίας και της σαπίλας

Χ.Α: Το μακρύ τρομοκρατικό, δολοφονικό χέρι του συστήματος της εκμετάλλευσης, της βρωμιάς, της δυσωδίας και της σαπίλας

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 | 2:02 π.μ.

Ο Νίκος Μπογιόπουλος, μια απ’ τις καλύτερες πένες που υπάρχουν στην ελληνική δημοσιογραφία, από την Δευτέρα 7  Οκτώβρη  θα αρθρογραφεί στην ιστοσελίδα του Ν.Χατζηνικολάου enikos.gr και βάσιμα μπορούμε να υποθέσουμε ότι θα αναλάβει στήλη στην βδομαδιάτικη εφημερίδα  Realnews.

Επίσης δυο ενδιαφέροντα κείμενα του Ν. Μπογιόπουλου δημοσιεύονται στο περιοδικό Unfollow που κυκλοφορεί και στα οποία ασχολείται με την ναζιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής.

Σημειώνει σε ένα άρθρο του που τιτλοφορείται «Τα "αντιφασιστικά" φαινόμενα απατούν»: «Οι ναζί πρέπει να αντιμετωπιστούν ως αυτό που είναι: Το μακρύ τρομοκρατικό, δολοφονικό χέρι του συστήματος της εκμετάλλευσης, της βρωμιάς, της δυσωδίας και της σαπίλας. Ο λαός πρέπει να αντιμετωπίσει τον φασισμό γνωρίζοντας ότι πίσω απ’ το ναζιστικό "αντισυστημικό" μακιγιάζ βρίσκεται η εξουσία των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών».
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger