Home » , , » Χρυσαυγίτης ειδικός φρουρός πυροβολεί στον αέρα (Βίντεο) - "Περαστικός" δολοφόνος χρυσαυγίτης (Βίντεο) - "Επάγγελμα" ναζιστής (Βίντεο) - Βίντεο με τον πατέρα και τον θείο του Παύλου Φύσσα

Χρυσαυγίτης ειδικός φρουρός πυροβολεί στον αέρα (Βίντεο) - "Περαστικός" δολοφόνος χρυσαυγίτης (Βίντεο) - "Επάγγελμα" ναζιστής (Βίντεο) - Βίντεο με τον πατέρα και τον θείο του Παύλου Φύσσα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 | 9:32 μ.μ.

Σε αντιφασιστικό συλλαλητήριο που γινόταν στην Δάφνη παρουσιάστηκε ένας τύπος που σύμφωνα με μαρτυρίες επικαλέστηκε την ιδιότητα του ως μέλος της Χρυσής Αυγής και τελικά αποδείχτηκε ότι είναι ειδικός φρουρός, ο οποίος αν και εκτός υπηρεσίας οπλοφορούσε. Προκάλεσε τους διαδηλωτές –δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες παρά μόνο όσα ακούμε στο βίντεο που παραθέτουμε- και αυτοί κινήθηκαν εναντίον του. Αυτός που επέβαινε σε μοτοσυκλέτα, επιχείρησε να φύγει και έπεσε σε μια στάση λεωφορείων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες βλέποντας να τον πλησιάζουν οι διαδηλωτές έβγαλε όπλο και πυροβόλησε δυο φορές. Αμέσως μπήκε σε επικείμενο κατάστημα, ενώ οι διαδηλωτές κινήθηκαν προς το μέρος του. Για καλή του τύχη κατέφτασε αστυνομία που τον απεγκλώβισε.


Μερικές ειδήσεις για την ναζιστική συμμορία Σε φυλάκιση 2,5 χρόνων και χρηματική ποινή 2.500 ευρώ δικάστηκε σήμερα από το αυτόφωτο Πειραιά ο πρώην οδηγός του φύρερ της Χρυσής Αυγής. Στην κατοχή του δυναμιτάκια, ένα αεροβόλο και ένα πτυσσόμενο γκλόπ.

 Περαστικός δολοφόνος Χρυσαυγίτης


Επάγγελμα χρυσαυγίτης


Μιλούν πατέρας και θείος του Παύλου Φύσσα

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

20 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:30 μ.μ.

Mε τέτοιας ποιότητας άτομα σαν τον Παύλο, τον πατέρα του , τον Θείο του και εκατομμύρια άλλους, έχουμε νικήσει και δεν το ξέρουμε.

20 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:30 μ.μ.

Mε τέτοιας ποιότητας άτομα σαν τον Παύλο, τον πατέρα του , τον Θείο του και εκατομμύρια άλλους, έχουμε νικήσει και δεν το ξέρουμε.

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:34 π.μ.

Τα ειπε ολα ο μπαρμπατακης.Ανθρωπος με ηθος,ψυχραιμία κ προσανατολισμό.

Ανώνυμος
21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:58 π.μ.

H Xρυσή Αυγή,
αν δεν υπήρχε θα επρεπε να την δημιουργήσουμε διοτι προσφέρει τρανές υπηρεσίες στο πολιτικό σύστημα των κομμάτων που κυβερνούν.
Ανθρωποι χάνουν τη δουλειά τους, οικογενειες βρίσκονται σε απόγνωση, και αντί να ασχοληθούμε με αυτά τα σοβαρά προβλήματα, ρωτάμε τους συνταγματολόγους αν πρεπει η ΧΑ να τεθεί εκτός κοινοβουλείου!
ΟΧΙ, απαντούν ολοι μαζί εν χορώ, χαζοί είναι, θα χασουν το ψωμάκι τους.
Η ΧΑ, οσο εχει αρχηγό τον Μηχαλολιάκο, ανθρωπο των "υπερεσιών", δεν πρεπει να μας φοβίζει. Βοηθά την κυβέρνηση, δημιουργεί την απαραιτητη συγχυση σε λαό και ψηφοφόρους, δινει και ψευτικες ελπίδες στους ψηφοφόρους της.
Η ΧΑ είναι κόμμα "πατριωτικό", ακόμα και τις εκλογές στη Γερμανία μπορεί να επηρεάσει, προς το συμφέρον μας, και την επόμενη δόση να πάρουμε, τι θα κανουν, η Ε.Ε. πρεπει να βοηθήσει την "Δημοκρατία" στην χώρα μας που κινδυνευει απο τους Ναζιστές!
Η ΧΑ είναι πολύτιμη για το κυβερνητικό σχήμα των απατεώνωνβ που κυβερνά, αν δεν ηταν....δεν θα την δημιουργούσαν.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger