Home » , , » Ασύλληπτοι οι επίδοξοι ναζιστές δολοφόνοι (Βίντεο) - ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την αντιμετώπιση του φασιστικού φαινομένου (Βίντεο)

Ασύλληπτοι οι επίδοξοι ναζιστές δολοφόνοι (Βίντεο) - ΚΚΕ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την αντιμετώπιση του φασιστικού φαινομένου (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 | 4:25 μ.μ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δημοσιογράφου του Σκάι, που παραθέτουμε σε βίντεο, δεν έχει συλληφθεί κανένας τραμπούκος της Χ.Α –αν και έχουν αναγνωριστεί δυο απ’ αυτούς- απ’ την ομάδα των ναζιστών που πραγματοποίησαν δολοφονική επίθεση σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. 

Κι ενώ με συγκέντρωση στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Ηρώων, στο Πέραμα το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, απαντούν στην τραμπούκικη δολοφονική επίθεση των φασιστών της Χρυσής Αυγής, λογικά θα ξανανοίξει η συζήτηση για το πώς πρέπει να αντιδράσει το εργατικό και προοδευτικό κίνημα, στην μεγέθυνση του ναζιστικού φαινομένου.


Σαν «Βαθύ Κόκκινο» είχαμε οργανώσει συζήτηση, πριν τις περασμένες βουλευτικές εκλογές με τρεις αγωνιστές της Αριστεράς με διαφορετική πολιτική τοποθέτηση.
Τον Γιώργο Σαρρή, μουσικό-τραγουδιστή-τραγουδοποιό και μπλόγκερ, από το ΚΚΕ, τον Παναγιώτη Βωβό, μέλος της Κ.Π.Ε. του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ και τον Γιάννη Ραχιώτη, υποψήφιο βουλευτή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ένα απ’ τα βασικά θέματα που συζητήσαμε ήταν και η άνοδος του φασιστικού φαινομένου και ο τρόπος αντιμετώπισης του. (Το βίντεο της συζήτησης μπορείτε να το παρακολουθήσετε εδώ).

Απ’ αυτή την συζήτηση απομονώσαμε την σχετική τοποθέτηση του Γιάννη Ραχιώτη και στο παρακάτω βίντεο την παραθέτουμε αφού πρώτα προηγείται η θέση της Αλέκας Παπαγήγα.

Η γ.γ. του ΚΚΕ αναφέρει μεταξύ άλλων: «η απάντηση στην Χρυσή Αυγή δεν μπορεί να είναι όδοντας αντί οδόντος, ούτε κάποια πολιτική ρεβανσισμού. Την απάντηση πρέπει να την δώσει στις εκλογές ο λαός».

 Διαμετρικά αντίθετες οι απόψεις που διατύπωσε το στέλεχος της Ανταρσύα, Γιάννης Ραχιώτης: «Η αντιμετώπιση των φασιστών δεν μπορεί να είναι άλλη, σε πρώτη ανάγνωση πέρα απ’ την βία. Χρειάζεται βίαιη αντιμετώπιση αυτού του φαινομένου. Δεν είναι ένα φαινόμενο που μπορεί να αντιμετωπιστεί με όρους διαλόγου. Και χρειάζεται κάθε είδους βία που μπορεί να καταλάβουν αυτές οι συμμορίες. Το λαϊκό κίνημα πρέπει να χρησιμοποιήσει και να συνεργαστεί με τους αναρχικούς σ’ αυτό το ζήτημα οι οποίοι έχουν πολύ μακρά ιστορία σύγκρουσης με τους φασίστες σε όλα τα επίπεδα…».

Τώρα ποιος έχει δίκιο στις απόψεις του αφήνουμε να το εκτιμήσετε εσείς …


Ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης, μιλά στο ρ/σ "105,5 στο Κόκκινο" για τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο ίδιος και μέλη του ΚΚΕ απο Χρυσαυγίτες στο Πέραμα.


Καταγγελία για τη δολοφονική επίθεση Χρυσαυγιτών σε αγωνιστές του ΚΚΕ στο Πέραμα

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταδικάζει απερίφραστα τη μαφιόζικη επίθεση των φασιστών της Χρυσής Αυγής στο συνεργείο του ΚΚΕ στο Πέραμα. Οι φασίστες αποθρασύνονται γιατί βλέπουν την απλόχερη στήριξη από τους μηχανισμούς του κράτους και του συστήματος. Οι απανωτές δηλώσεις στελεχών της ΝΔ περί της "κυβερνητικής συνεργασίας" ΝΔ - ΧΑ, η πρόσφατη προτροπή του μνημονιακού κολαούζου των τραπεζιτών και της τρόικας, τηλεπαρουσιαστή του Αλαφούζου Μπ. Παπαδημητρίου, η προκλητική στήριξη των δυνάμεων καταστολής -ειδικά των ΜΑΤ και ΔΙΑΣ- δείχνουν πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η ΧΑ είναι το βρώμικο μακρύ χέρι του μεγάλου κεφαλαίου και του κράτους στην μάχη του ενάντια στην εργατική τάξη και τον λαό.

Δεν είναι βέβαια τυχαίο που οι φασίστες της Χρυσής Αυγής επιτίθενται σε αγωνιστές της Αριστεράς και συνδικαλιστές του εργατικού κινήματος. Το δήθεν αντισυστημικό προσωπείο που φορούν πέφτει κάθε φορά που δείχνουν ότι δεν είναι τίποτα άλλο από πιστοί υπηρέτες του κεφαλαίου, της εργοδοσίας, των μνημονιακών πολιτικών και του ίδιου του συστήματος. Υπάκουα σκυλιά που στέκονται προσοχή στους ντόπιους και ξένους επιχειρηματίες, βιομήχανους και εφοπλιστές αλλά επιτίθενται βίαια, δολοφονικά και ύπουλα στους εργαζόμενους, του άνεργους, τους μετανάστες, τους αγωνιστές.

Ό,τι και να κάνει το σύστημα, το λαϊκό και εργατικό κίνημα με τους αγώνες του, με την οικοδόμηση ενός πανίσχυρου αγωνιστικού μετώπου ρήξης-ανατροπής, με την κοινή δράση των μαχόμενων δυνάμεων της αριστεράς, με την άνοδο της περιφρούρησης και της επαγρύπνησής του, θα συντρίψει τους φασίστες, θα αντιμετωπίσει την κρατική και παρακρατική βία, θα ανατρέψει το μαύρο μέτωπο κεφαλαίου-ΕΕ-ΔΝΤ, τη δικομματική κυβέρνηση και το σύστημα της εκμετάλλευσης, όλα αυτά που γεννάνε και ενισχύουν διαρκώς τη φτώχια, την καταπίεση, τον φασισμό.

Καλούμε όλη την κοινωνία, τους αγωνιζόμενους, τα σωματεία, τις επιτροπές και όλα τα όργανα του μαζικού κινήματος να καταδικάσουν αποφασιστικά το γεγονός και να πρωτοστατήσουν στην πάλη ενάντια στους φασίστες και το φασισμό, συμμετέχοντας σε κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις. Μια πρώτη άμεση απάνηση θα δωθεί με τη μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση στην Πλατεία Ηρώων στο Πέραμα, στις 6.00 το απόγευμα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 23 σχόλια

13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:41 μ.μ.

"...Το λαϊκό κίνημα πρέπει να χρησιμοποιήσει και να συνεργαστεί με τους αναρχικούς σ’ αυτό το ζήτημα ..."
Σοβαρότατος και ο Ραχιώτης, σοβαρότατοι και εσείς.
Να συνεργαστεί το λαϊκό κίνημα με αυτούς που είχαν συνεργαστεί με τους ναζί ενάντια στο λαϊκό κίνημα στις 20/10.
Λίγη τσίπα...

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:03 μ.μ.

ΝΩΡΙΖΕΤΕ ένα όνομα Χαρη Ξεκουκουλοτακη;..θα σας το θυμίσω εγώ, ήταν ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ που κατέγραψε τον υπουργό κ. Μαρκογγιανακη όταν αποκαλούσε τον πρόεδρο του Αρείου πάγου ΜΑΛΑΚΑ ,και έχασε ον θώκο του υπουργού...

Ο Ξεκουκουλοτακης δέχτηκε πολλές απειλές για την ζωή του τότε , έτσι έφυγε για την Αγγλία και το πανεπιστήμιο του Μπράιτον...ΟΜΩΣ πριν ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ βρέθηκε ΝΕΚΡΟΣ!!!...σήμερα μάθαμε θα το μάθετε και εμείς ..Η αστυνομία του Μπράιτον λέει ότι το πτώμα του βρέθηκε σε ένα γκρεμό???

δεν ξέρω αν είναι δολοφονία η κάτι άλλο ,άλλα εμείς το ψάχνουμε ... όμως ουδείς δεν το έχει αναφέρει μέχρι σήμερα από ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ....

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:29 μ.μ.

Ληγμένα πίνεις ρε TRASH; Οι φυλακές είναι γεμάτες από αναρχικούς που αντιστέκονται στο αστικό κράτος την στιγμή που η ηγεσία του κόμματος σου πηγαίνει σε δεξιώσεις στα Προεδρικά μέγαρα και συναντάτε με τον ... αρχιεπίσκοπο.

Πάρε και μια ανάρτηση απ' αυτό το μπλοκ για να σου ..φτιάξω την διάθεση

http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2009/12/blog-post_4716.html

13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:33 μ.μ.

@TRASH

Οι αναρχικοί δεν είναι η Λιάνα Κανέλλη...αυτά παθαίνεις όταν είσαι η κόκκινη συνιστώσα του Σαμάρα.

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:33 μ.μ.

Ανώνυμο 13 Σεπτεμβρίου 2013 - 5:29 μ.μ.
Πετρος Κωνσταντινου ανταρσυα στο 1:13 του βίντεο
για αμερικ... επαναστα... σύρια... μαζεψτε τον το
μακακα
youtube.com/watch?v=9KeLnr594vQ&feature=player_embedded#t=0

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:40 μ.μ.

"Οι αναρχικοί δεν είναι η Λιάνα Κανέλλη...αυτά παθαίνεις όταν είσαι η κόκκινη συνιστώσα του Σαμάρα".

Μίλησε το όλον ΠΑΣΟΚ.Οτι ακριβώς ακούγαμε απο το ΠΑΣΟΚ για το ΚΚΕ 30 χρόνια τώρα.Ούτε για φτύσιμο δεν είστε

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:42 μ.μ.

Πεφτω συχνα πυκνα σε ποστ που κανει εδω αλλα και αλλου και δεν εχω καταλαβει ακομη εαν ο trash ειναι σκετος προβοκατορας,ενδεχομενως και ασφαλιτης,η απλα κολλημενος μεχρι αηδιας...

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:18 μ.μ.

Φιλε των 7:42 : έχεις δίκιο. Μάλλον πρόκειται για ένα χαζόβλακα του ΚΚΕ που παίζει πικγ-πογκ βλακείας με τους τζερτζελοαναρχικούς. Τέτοιοι τύπο έχουν βρεί πολλά κοινά στον τρόπο σκέψης τους. Επίσης, κατηγορούν αλλήλους ότι κάνουν πλάτες στους ναζί. Μιζέρια ... Άστα να πάν στο διάολο ...

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:34 μ.μ.

TRASH Οι αναρχικοί δεν είναι η Λιάνα Κανέλλη ειναι αλήθεια. Ειναι επαναστάτες πιτσιρικαδες που υπονομεύετε τον αγονάτιστο άγονα τους και τον αυθορμητισμό τους. μετά τους καρφώνεται στην ασφαλεια και και στα ναρκωτικά δεν ειναι τυχαιο που ο που ο αριθμός τον αναρχικών σαράντα χρόνια τώρα ειναι ο ίδιος, TRASHDES τους καρφώνουν και ειναι γεμάτες οι φύλακες...

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:33 π.μ.

Λύπη και μόνο λύπη, προκαλεί η στάση του ΚΚΕ απέναντι στο Φασιστικό φαινόμενο που το συντηρεί και το αναπαράγει- το σύστημα της αστικής εξουσίας βεβαίως - αλλά και η καθημερινή πολιτική πρακτική της Ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά.

Ούτε μια αναφορά στην ανακοίνωση για την υπόθαλψη των Ναζιστών από την ίδια την κυβέρνηση Σαμαρά και τους πρωτοκλασάτους συμβούλους του.

Ούτε μια νύξη για την πολιτική ευθύνη της προκλητικής και κατ΄ εξακολούθηση συνεργασίας της Αστυνομίας με τη δολοφονική συμμορία.

Κι ούτε μια διάθεση βεβαίως για μια ενότητα του εργατικού κινήματος για την αντιμετώπιση και του φασιστικού φαινομένου.

Καθηλωμένο στις «συνεργασίες» των ομόκεντρων – κομματικών κύκλων της λαϊκής εξουσίας ,συνεχίζει ακάθεκτο την προδιαγεγραμμένη αδιέξοδη πολιτική, μη θέλοντας να συμβάλει σε μια νικηφόρα προοπτική του κινήματος.

Ανεπαρκείς, Αμετανόητοι και Ανεύθυνοι, συνεχίζουν ακάθεκτα προς την κατασροφή!

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:36 π.μ.

Το σχόλιο απευθύνεται σε όλους αλλά και στον TRASH:

Στις 20 Οκτώβρη δεν επιτέθηκαν όλοι οι αναρχικοί στο Κόμμα. Επιτέθηκαν οι μπάχαλοι σε συνεργασία (εν αγνοία τους μάλλον) με ασφαλίτες. Απ' τη στιγμή που η περιφρούρηση στα αναρχικά μπλοκ είναι ανύπαρκτη, αυτά θα συμβαίνουν γιατί υπάρχουν πολλοί αναρχικοί πως λειτουργούν για το παρακράτος ως χρήσιμοι ηλίθιοι. Από κει και πέρα υπάρχουν και αναρχικοί σοβαροί (με τις όποιες διαφωνίες υπάρχουν) εκφρασμένοι κυρίως μέσω του αναρχοσυνδικαλισμού.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να κάνουν κι οι αναρχικοί την αυτοκριτική τους για το ασφαλιτομάνι που κυκλοφορεί ανάμεσά τους. Το Κόμμα πάντως έχει κάνει πολλές φορές και ανοιχτά την αυτοκριτική του για τα λάθη που 'χει κάνει στην ιστορία του.

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:15 π.μ.

είτε ηλίθιος, είτε προβοκάτορας, ο TRASH καταφέρνει αυτό που θέλει : να γαμ... την κουβέντα

Και επειδή η κουβέντα για τις 20/10 συνεχίζεται, να πω ότι συμφωνώ με το σχόλιο του 1.36, αλλά έχω να προσθέσω και δύο επισημάνσεις:

α)οι αλυσίδες του ΠΑΜΕ μπροστά από τη βουλή είχαν δημιουργήσει κάκιστη εντύπωση, οργή και θυμηδία στη συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων που συμμετείχαν στη διαδήλωση

β)Όταν το Κόμμα αντεπιτέθηκε, χτύπησε πολύ κόσμο, δικαίους και αδίκους και αυτό του κόστισε πολύ. Και αυτό φάνηκε όταν κατά την αποχώρηση-παρέλασή του αποδοκιμάστηκε από μεγάλη μερίδα του κόσμου

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:59 π.μ.

Μα τι λέτε τώρα!!
Να κατηγορήσει το κκε την αστυνομία για συνεργασία με την χρυση αυγή.
Είναι σαν να κατηγορεί τον ιδιο το Σαμαρά και την ακροδεξιά κυβέρνησή του.
Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Υπάρχουν με το καθεστώς συμφωνίες και γραμμάτια που πρέπει να εξοφληθούν απο το κκε.

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:29 π.μ.

Οι αναρχικοι εχουν συγκρουστει τοσες φορες με τα αυγα και εχουνε κανει και τοσες αναφορες στον εθνικισμο ενω ολες οι προσαγωγες/ συλληψεις σε καταληψεις συνοδευονται με ονοματα ανθρωπων απο αλλες χωρες.
Ποτε δεν ειναι αργα για κανεναν

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:34 π.μ.

Για μερικους χαρα μου να ξεβρακωνονται βριζωντας το ΚΚΕ.Πεστε κ αλλα να διαβαζονται κ να βγαίνουν συμπερασματα.Δεν το λεω τυχαια.Συνεχιστε

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:54 π.μ.

..το θέμα είναι πολύ σοβαρό κι δεν προσφέρεται για μικροκομματισμούς- στους οποίους ΄ομως ειδικευεται το blog,πχ απο μια συζήτηση για τον φασισμό δεν βάζω την αποψη του (ατυπου) "εκπροσώπου" του ΚΚΕ, αλλά απόσπασμα απο απάντηση της γ.γ. σε συνεντευξη τυπου..και μάλιστα αλλοιωμένη γιατί λέει ότι ο ψήφος είναι μια πρώτη απάντηση και παρακάτω μιλάει για καλά οργανωμένο και βαθειά πολιτικοποιημένο κίνημα)
1. καταννοώ την άποψη του κ. Ραχιώτη, κυρίως ως προς ότι πρέπει να σπάσει η αίσθηση του "χτυπώ χωρίς να χτυπιεμαι" που έλκει θρασύδειλους ανθρωπους. Ο φασισμος όπως είναι κάτι πολύ περισσότερο νομίζω.
2. Όταν λέμε όδοντα αντι όδοντος τι εννοούμε; να φτιάξει το εργατικό κινημα ομάδες 10-15 ατόμων που θα κτυπούν νυχτα; θα υποστηρίξουμε τέτοιες πρακτικες;
3. Φυσικά απαιτείται ισχυρή περιφρούρηση και ικανοτητα αναμέτρησης εκ μέρους του κινήματος όταν αυτό βρίσκεται στον δρόμο ("καλα οργανωμένο",όπως λεει η Παπαρηγα στο βίντεο). Σε αυτό το ΠΑΜΕ έχει δώσει δειγματα γραφής κατεβαίνοντας με οργανωμένα μπλοκ ικανα να κινηθούν συντονισμένα (πχ απεργία 7 νοεμβρη 2012) και να υπερασπισθουν τον χωρο τους ακόμα κι απο εξαιρετικά δολοφονικες επιθέσεις παρακρατικών (Οκτωβρης 2011)
4. Ο φασισμός απευθύνεται στο συναίσθημα και στο χειρότερο ενστικτο του ανθρώπου. Η καλύτερη απάντηση είναι το να μάθει ο κόσμος να σκεπτεται ταξικά..εκεί αποκαλύπτεται ο ρόλος του φασισμού,στο ποια συμφέροντα εξυπηρετεί..τέρμα πια στις αυταπάτες, ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες,όπως λέει κι ένα συνθημα του παμε ("βαθεία πολιτικποιημένο")..ετικέτες τυπου αριστερά- δεξιά (πχ Ραχιώτης) και κραυγες περι λαμογιών χουντας,κατοχής κτλ βοηθούν την ΧΑ..δεν είναι τυχαίο ότι αναβαπτίστηκε στην αταξική σουπά των "αγανακτισμένων"..
5. Τοσο απο την εξωκοινοβουλετική αριστερά,όσο κι απο την αναρχία υπάρχουν τιμιοι αγωνιστες που επιδεικνύουν σθένος και ηρωισμό απέναντι στην ΧΑ..παράλληλα όμως και οι δυο συχνά πέφτουν σε αταξικές αναλύσεις και πρακτικές (η κακιά δεξιά, "αγανακτισμένοι κτλ"), ρέπουν σε έναν ωμο αντικομμουνισμό και οι δε αναρχικοί ακόμα κι αν ήθελαν φαίνονται ανίκανοι να περιφρουρήσουν τον ίδιο τους τον χωρο..οπόταν η συνεργασία του ΚΚΕ με αυτούς τους χώρους είναι εξαιρετικά δυσκολη..και δεν την θεωρώ και την πιο σημαντική άλλωστε,εφόσον προκειται για περιθωριακές ομάδες χωρίς επιρροή στην κοινωνία
6. Σημαντικό στοιχείο είναι οι δεσμοι με τους εργαζόμενους..νομίζω ότι ακριβως για αυτό το ΚΚΕ προσπαθεί να μην εμπλακεί σε άμεση αντιπαράθεση με την ΧΑ αλλά μέσω μαζικών φορέων,σωματείων κτλ..δεν αρκεί αυτό..υπάρχει πολύ χαμηλό επίπεδο τξικής συνείδησης στις μάζες των εργαζομένων αλλά πρέπει να βρεθεί τροπος να συνομιλήσουμε μαζί τους..
Υ. Σ. πολύ καλή η ανακοίνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
Μανουήλ

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:30 μ.μ.

To προοδευτικό Athens Indymedia πάντως τσιμουδιά για την επίθεση στο Πέραμα...σα να μη συνέβη τίποτα...και μετά μου λέτε για αναρχία

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:07 μ.μ.

Δεστε πρώτα πια κομματα δεν καταδίκασαν τους όρθιους βλακολιθους χρυσαυγιτες και ετοιμαστείτε
για ολική καταστροφή. Εμφανή συσπειρωση ΝΔ και φασιστών του κεφαλαίου. Ξεχάστε τον ύπνο, το τέρας συναρμολογειτε. οι μάσκες έπεσαν

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:27 μ.μ.

Ξαναγράφω ένα κουίζ που δεν βγήκε μέχρι ώρας και απευθυνόταν σε διάφορους σχολιαστές που μιλούν για συστημικό ΚΚΕ, για δεκανίκι της δεξιάς, κόκκινες συνιστώσες του σαμαρά, κ.α.

Κουίζ: Από που προέρχεται το απόσπασμα της ανακοίνωσης που ακολουθεί. Από το ιντιμιντια, το κόμμα/κίνημα ΔΕΝ Πληρώνω, κάποια ΜΚΟ, το σχέδιο Β, από την ανταρύα, τους φασίστες της Χρ. Αυγ, από τον εργατικό αγώνα, την ΟΑΚΚΕ, άλλο?

"…Το κατεστημένο χρησιμοποιεί το ΚΚΕ ως αιχμή του δόρατος έναντι των Ελλήνων. Άλλωστε οι Κνίτες προστάτευαν την βουλή στα πρώτα μνημόνια, συντασσόμενοι με τις δυνάμεις καταστολής ενάντια στους αγανακτισμένους συμπολίτες μας. Δεν είναι τυχαίο ότι από το πρωί όλα τα ιστολόγια που ελέγχονται από το Μαξίμου αναπαράγουν τις άθλιες ανακοινώσεις των ΚΚΕδων..."

Ανώνυμος
14 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:50 μ.μ.

Πέτρος Κωνσταντίνου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ)-Δηλώσεις για τη Συρία, 16/3/2013--------------------------------
Ακούστε προσεκτικά τι λέει για τη Συρία ο κύριος αυτός, στέλεχος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που αυτοαποκαλούνται κομμουνιστές, ενώ δεν είναι τίποτα άλλο παρά τα μαντρόσκυλα του συστήματος. Αυτοί που σε πολλές περιπτώσεις κάνουν τι βρώμικη αντιΚΚΕ δουλειά για λογαριασμό των καπιταλιστών.----------------------------------- http://youtu.be/9KeLnr594vQ

Ανώνυμος
15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:12 μ.μ.

δολοφονισαν τον Χαρη Ξεκουκουλοτακη με επιδεξιοτητα οι δολοφονοι
το κρατησαν κρυφο στην Ελλαδα μεχρι που το πανεπιστημιο του ΜΠΡΑΙΤΟΝ οπου εργαζοταν εβγαλε ανακοινωση για τον θανατο του τον Ιουνιο η αδελφη του μεχρι λιγες μερες ελεγε σε ολους οτι ζει μετα συγγενοις ειδαν στο ιντερν. την δημοσιευση του πανεπιστημιου στα αγγλικα οτι πεθανε της το δειχνουν και εκεινη λεει οτι επαθε καρδια ενω περπατουσε.Δεν θα το παραδεχοταν ποτε σε κανενα ειπε ,επισης η αστυνομια της Αγγλιας την ενεμερωσε αμεσος με διερμηνεα,και στα χαρτια αναφερουν οτι τον βρηκαν σε ακατοικητη περιοχη 1ωρα μακρια, 150μ βαθος χαραδρας την 1 απριλιου ενω 31 Μαρτιου τα μεσανυκτα καποιοι τον μετεφεραν μεχρι εκει με αμαξι ηδη νεκρο περπατησαν καποια λεπτα μεχρι να φτασουν στην ακρη του beachy head και τον πεταξαν χωρις χαρτια επανω του και το πρωι ολος τυχαιος τον βρηκε ποιος και τηλ. στην αστυνομια για ενα πτωμα που δεν αναγνωριζοταν μετα απο τετοια πτωση.

15 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:47 μ.μ.

" To προοδευτικό Athens Indymedia πάντως τσιμουδιά για την επίθεση στο Πέραμα...σα να μη συνέβη τίποτα...και μετά μου λέτε για αναρχία"

Φυσικά και αυτό εγείρει πολλά ερωτηματικά,για τη στάση του εν λόγω πόρταλ...

Ανώνυμος
16 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:27 μ.μ.

ψιφισεμε κακομοίρη να μη γίνω σαν και εσένα
http://4.bp.blogspot.com/-VnGi4j6QSZU/UjSPc1Oyo-I/AAAAAAAABf4/Q7kYI-A0oJQ/s1600/Pseutes.jpg

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger