Home » , , » Συγκλονιστική η μητέρα του Παύλου Φύσσα (Βίντεο) - Οταν τα ΜΜΕ και δημοσιογράφοι γίνονται φερέφωνα των μπάτσων (Βίντεο)

Συγκλονιστική η μητέρα του Παύλου Φύσσα (Βίντεο) - Οταν τα ΜΜΕ και δημοσιογράφοι γίνονται φερέφωνα των μπάτσων (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013 | 12:36 μ.μ.

Συγκλονιστική η μητέρα του Παύλου Φύσσα που μίλησε στην τηλεόραση του Σκάι. (Δείτε το βίντεο).
Περιέγραψε αναλυτικά την δολοφονία του Παύλου και τις ευθύνες των μπάτσων που ήταν παρόντες στο περιστατικό. «Η κοπέλα του πήγε στην αστυνομία. Έξι μηχανές με 12 αστυνομικούς της ΔΙΑΣ ήταν εκεί. Τους εκλιπαρούσε η κοπέλα αλλά αυτοί της είπαν: θα τα βάλουμε εμείς με αυτά τα γομάρια;», είπε χαρακτηριστικά.
Κι’ όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής την ρώτησε αν απευθύνθηκα μετά στην αστυνομία είπε αφοπλιστικά: «Για ποια αστυνομία μου μιλάτε; με κοροϊδεύετε τώρα;».

Εκανε λόγο ότι υπάρχει βίντεο στο οποίο φαίνεται ολόκληρο το περιστατικό με τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, και συμπλήρωσε ότι ο Γ. Ρουπακιάς είναι πληρωμένος φονιάς ήταν που τον στείλανε για να σκοτώσει.
«Το παιδί μου δεν είχε προηγούμενα μαζί τους. Δεν τους ήξερε. Ο Ρουπακιάς ειδοποιήθηκε μέσα από την καφετέρια. Τον ειδοποίησαν για να σκοτώσουν έναν. Έτυχε και ήταν το παιδί μου. Τον σκότωσαν γιατί προστάτευσε τους φίλους του», ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια της. O δολοφόνος του είπε πριν του καρφώσει το μαχαίρι στην καρδιά «Θα σε καθαρίσω πούστη. Ήταν πληρωμένος φονιάς και τον στείλανε», τόνισε με έμφαση η μητέρα του Παύλου.


Η απαράδεκτη παρέμβαση του Γ. Κανελλάκη έδωσε την ευκαιρία στην μητέρα του Παύλου να στιγματίσει τον ρόλο των ΜΜΕ στην γιγάντωση της ναζιστικής συμμορίας: «Εσεις τους κάνατε εξουσία, εσείς τους φέρατε εδώ και εσείς τους κάνατε να φάνε το παιδί μου», ενώ για το ίδιο περιστατικό έκανε παρέμβαση στην εκπομπή και φίλος του Παύλου. Σε αμηχανία η παρουσιάστρια της εκπομπής προσπάθησε να κρατήσει αποστάσεις από άλλους δημοσιογράφους του καναλιού της.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger