Home » , » Εχουν μαντικό χάρισμα; - Αθλιότητες Μαρίας Σπυράκη (Βίντεο)

Εχουν μαντικό χάρισμα; - Αθλιότητες Μαρίας Σπυράκη (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013 | 8:14 μ.μ.

Ξέρουν κάτι περισσότερο από μας οι αρμόδιοι του υπουργείου Παιδείας ή έχουν κληρονομικό μαντικό χάρισμα και είναι τόσο κατηγορηματικοί στις προβλέψεις τους;

Το λέμε αυτό γιατί σύμφωνα με το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του Alpha, που παραθέτουμε σε βίντεο οι καθηγητές που ψήφισαν σήμερα στις γενικές συνελεύσεις των ΕΛΜΕ στην συντριπτική τους πλειοψηφία επέλεξαν επαναλαμβανόμενες πενθήμερες απεργίες από τις 16 Σεπτέμβρη. Την ίδια στιγμή, από το υπουργείο Παιδείας δηλώνεται ότι «δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για τους μαθητές και τους γονείς. Τα σχολεία θα ανοίξουν κανονικά. Οι εκπαιδευτικοί και τα βιβλία θα είναι στις θέσεις τους».

Και καλά για τα βιβλία. Πώς γνωρίζουν ότι οι εκπαιδευτικοί δεν θα απεργήσουν;

Δεν νομίζουμε να ισχυριστεί κανένας ότι θα υπάρχει επιστράτευση των εκπαιδευτικών και να αμφιβάλλει για την αξιοπιστία και την φερεγγυότητα του υπουργού Παιδείας Κων. Αρβανιτόπουλου που σε δηλώσεις του την περασμένη Κυριακή στην εφημερίδα Realnews ήταν απόλυτος αναφέροντας ότι η κυβέρνηση δεν θα προχωρήσει σε πολιτική επιστράτευση των εκπαιδευτικών!! Οπότε μάλλον να υποθέσουμε ότι οι «αρμόδιοι» έχουν το …μαντικό χάρισμα που λέγαμε..


Απροκάλυπτα, αλλά με εμφανή αμηχανία, ανέλαβε το κυβερνητικό παπαγαλάκι που λέγεται Μαρία Σπυράκη να «εκλαϊκεύσει» την κυβερνητική πολιτική. Εσχατο καταφύγιο της η κυβερνητική προσδοκία ότι σ’ αυτή την κινητοποίηση θα λειτουργήσει ο «κοινωνικός αυτοματισμός» φτάνοντας μάλιστα στην αθλιότητα να ισχυριστεί ότι αν κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις και από άλλους χώρους της εκπαίδευσης τότε «θα βρεθεί ξαφνικά η κυβέρνηση αλλά και η κοινωνία απέναντι σε ένα μέτωπο το οποίο αυτή την στιγμή μόνο αχνοφαίνεται»!!!
Για το κυβερνητικό φερέφωνο δηλαδή τα συμφέροντα της ολέθριας συγκυβέρνησης ταυτίζονται με τα συμφέροντα της κοινωνίας!!!

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:44 μ.μ.

60 ελμε έχουν ψηφίσει υπέρ επαναλαμβανόμενων απεργιών μακάρι όσοι καθηγητές συσπειρώνονται πιο ενεργά στις παρεμβάσεις να φανούν αντάξιοι του φορτιού που θα κληθούν να σηκώσουν στην οργάνωση του αγώνα αυτού στον οποίο το ΠΑΜΕ αν και θα μπορούσε να ειναι στο τιμόνι προτιμά να απέχει με μια πρόταση που δεν δινεί την απαραίτητη ορμή για αγώνα που δεν θα ειναί φοβικός (επανεκτίμηση) τι επανεκτίμηση ρε σ/φοι? θα πάει πισω το κινημα αν γινει φιάσκο το αντίθετο ακομά και σε περιπτωση φιάσκου θα δει ο καθένας ποιος είναι παρών... δικαιώστε μια φορά τον τιτλο τιμής του σταλινικού ΚΚΕ!

7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:28 π.μ.

Πόσες φορές πρέπει να πούμε ότι σχόλια με κεφαλαία γράμματα δεν θα τα παραθέτουμε;

Ανώνυμος
7 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:46 π.μ.

Ανώνυμε 10:44μμ
Το ΠΑΜΕ έκανε την προτασή του και επι πλέον δήλωσε ότι θα συμμετέχει σε κάθε μορφή αγώνα που θα υπερψηφιστεί. Τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί εγκαλείς το ΠΑΜΕ ότι δεν αναλαμβάνει το τιμόνι του αγώνα. Να το αναλάβεται εσείς.Κι αυτό για να μάθεται για μια ακόμη φορά ότι οι κλαδικοί αγώνες δεν αρκούν πλέον. Χρειάζεται συντονισμός και οργάνωση του κινήματος. Εύχομαι η απεργια να έχει επιτυχία και να αποτελέσει μια σπήθα για κάτι καλύτερο. Αλλιώς ψάξτε τρύπα να κρυφτείτε. Φοβάσε λοιπόν μην δικαιωθεί το Σταλινικό ΚΚΕ. Αλλά θυμώνεις γιατί το ΠΑΜΕ δεν αναλαμβάνει το τιμόνι του αγώνα. Αν ακούγατε έστω μια φορά τις εκτιμήσεις του ΚΚΕ ίσως τα πράγματα στο κίνημα να ήταν καλύτερα.Ωρίστε λοιπόν πεδίον δόξης λαμπρό. Πάρτε στην πλάτη σας την επιτυχία της απεργίας και το ΠΑΜΕ όπως δήλωσε συμμετέχει. Αλλά ξέρετε αν καταλήξει σε φιάσκο πάλι το ΠΑΜΕ θα φταίει. Παλιά σας τέχνη κόσκινο!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger