Home » , » Ο Τάκης Φωτόπουλος τώρα δικαιώνεται

Ο Τάκης Φωτόπουλος τώρα δικαιώνεται

Από giorgis , Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013 | 5:54 π.μ.

Του Γ. Γ. 

Με τον Τάκη Φωτόπουλο –της «Περιεκτικής Δημοκρατίας»-  είχαμε στο παρελθόν μια έντονη αντιπαράθεση με προσωπικά μηνύματα που αυτός σύμφωνα με την «αριστερή» ηθική του φρόντισε να τα δώσει στην δημοσιότητα μέσω της ιστοσελίδας του.

Αυτό το προσπερνάμε, αλλά δεν μπορεί να μην σταθούμε στο γεγονός ότι οι ναζιστές του Μιχαλολιάκου  τον θεωρούν «έντιμο αριστερό»,  και επικαλούμενος ένα άρθρο του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία». φτάνει στο σημείο και ο φύρερ της ναζιστικής συμμορίας να του δίνει εύσημα σε διαδικτυακή του εκπομπή για τις πολιτικές του απόψεις του!!!!

Τι να πεις… σκέτη κατάντια. Δεν μας εκπλήσσει γιατί ήταν προδιαγεγραμμένη η πορεία αυτού του τύπου που σύμφωνα με τον αρθρογράφο της ναζιστικής συμμορίας «Ο  Φωτόπουλος, αν μη τι άλλο, έχει μια δική του έντιμη άποψη, η οποία προσεγγίζει πολύ κοντά την πραγματικότητα»!!!!

 Θλιβερή και η κατάληξη της «Ελευθεροτυπία» που φιλοξενεί τα κατάπτυστα άρθρα του Τάκη Φωτόπουλου.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 21 σχόλια

24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:43 π.μ.

Πολύ σωστά επισημαίνεται το κατάπτυστο άρθρο του Φωτόπουλου.
Να βάλουμε στην μεγάλη εικόνα και τα δύο άρθρα του Δελαστίκ που μας λένε πως η Χ.Α. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ:
α)Με την δολοφονία
β)Με το παρακράτος
γ)Με το μεγάλο κεφάλαιο

http://prin.gr/?p=1904

http://www.newsnow.gr/article/510024/perama-meligalas-kai-tora-o-nekros-neos-sto-keratsini.html

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:01 μ.μ.

Ξεχουφτάλιασε ο Φωτόπουλος και αραδιάζει ανιστόρητα, αντι-ιστορικά επιχειρήματα και απόψεις που ανασκολοπίζουν τα εμπειρικά δεδομένα.

Κρίνετε: "Αλλά, αν η ΧΑ με βάση το πρόγραμμά της δεν είναι συστημική οργάνωση (πράγμα που δεν σημαίνει βέβαια ότι είναι αντισυστημική) τότε γιατί άραγε να έχει κάποιους προστάτες μέσα στο σύστημα; "

"Και δεν είναι συστημική οργάνωση όχι μόνο εξαιτίας της άγριας δίωξης που υφίσταται από τις ντόπιες και διεθνείς ελίτ, αλλά και με βάση τους προγραμματικούς στόχους της που είναι παρόμοιοι με τους στόχους κάθε ιστορικού εθνικοσοσιαλιστικού ή «φασιστικού» κόμματος: αντίθεση τόσο στο κεφάλαιο όσο και στην αυτόνομα οργανωμένη εργασία, οικονομική αυτάρκεια, εθνικοποίηση ενεργειακών πηγών, «Ευρώπη των εθνών» αντί για την σημερινή «Ευρώπη του κεφαλαίου» κ.λπ..

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:23 μ.μ.

Αναμενόμενη κατάληξη. Τα εννιά στα δέκα απ' αυτά που γράφει ο Φωτόπουλος εδώ και χρόνια, είναι χυδαίες συκοφαντίες εναντίον της Αριστεράς και του αναρχικού χώρου.

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:35 μ.μ.

Οχι στην αριστερα ο συριζα έφαγε πόρτα απο τον Φωτόπουλο λέγοντας τους στα μουτρα οτι ειναι Παραμυθιά αυτα που λενε...Επίσης κατήγγειλε τα γεγονότα της 20/10,και την επέμβαση στην Λιβύη και τοτε άρχισαν τα όργανα ,γιατι μεχρι τοτε ηταν συνομιλητής όλων αυτων [που ειναι υπέρμαχοι της ελεύθερης έκφρασης κατα τα αλλα

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:17 μ.μ.

Δεν έχετε προσέξει οτι υπάρχει στοχοποίηση της ΦΤΩΧΕΙΑΣ και όχι της αριστεράς. Ο Φωτόπουλος έχει κάπου δίκιο.

24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:01 μ.μ.

Επειδή το κόβε ραβε δεν τιμά κανένα, αυτό είναι ολόκληρο το κομμάτι του άρθρου '' Με αυτή την έννοια, η Κοινοβουλευτική Χούντα είναι το ίδιο, αν όχι περισσότερο, «φασιστική» με την ΧΑ. Όμως, όπως ανέφερα, ο φασιστικός χαρακτήρας μιας πολιτικής οντότητας δεν καθορίζεται μόνο από την στάση της σε σχέση με τη βία αλλά, κυρίως, από τους προγραμματικούς στόχους της. Άλλο, βέβαια, ότι η ΧΑ (όπως και άλλες παρόμοιες οργανώσεις) ζει σήμερα στη δεκαετία του 1930 των κρατών-εθνών, εφόσον βέβαια κανένας από τους προγραμματικούς στόχους της δεν μπορεί να επιτευχθεί μέσα στην παγκοσμιοποιημένη οικονομία της αγοράς, και, ακόμη χειρότερα, χωρίς άμεση έξοδο από την ΕΕ, που η ΧΑ δεν τολμά να ζητήσει! Αλλά, αν η ΧΑ με βάση το πρόγραμμά της δεν είναι συστημική οργάνωση (πράγμα που δεν σημαίνει βέβαια ότι είναι αντισυστημική) τότε γιατί άραγε να έχει κάποιους προστάτες μέσα στο σύστημα; Εδώ ερχόμαστε στο πιο επικίνδυνο κατά τη γνώμη μου χαρακτηριστικό της ΧΑ. Είναι γνωστό ότι η Υ/Ε σήμερα χρησιμοποιεί τις παντός τύπου διαιρέσεις (πολιτικές, θρησκευτικές πολιτιστικές κ.λπ.) σε κάθε χώρα για να αλώσει και ενσωματώσει τους λαούς στη Νέα Διεθνή Τάξη της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης και της Κοινοβουλευτικής Χούντας (π.χ. Μέση Ανατολή). Με δεδομένο ότι σύντομα θα καταλάβει και ο τελευταίος αφελής τι πραγματικά σημαίνουν τα πρωτογενή πλεονάσματα κ.λπ., (είτε σήμερα τα επιβάλλει η Κοινοβουλευτική Χούντα είτε αύριο μια Κυβέρνηση της «Αριστεράς») η κοινωνική έκρηξη είναι θέμα χρόνου να εκδηλωθεί . Σε αυτό το πλαίσιο είναι κάλλιστα πιθανό ότι η ΧΑ θα μπορούσε να αποτελέσει ένα τέλειο περισπασμό από τον πραγματικό φασιστικό κίνδυνο που αντιμετωπίζουμε: την ολοκλήρωση της οικονομικής καταστροφής των λαϊκών στρωμάτων στα χέρια της Υ/Ε και της ντόπιας ελίτ.'' Γιατί με λασπολογικά σχόλια του τύπου ''Τα εννιά στα δέκα απ' αυτά που γράφει ο Φωτόπουλος εδώ και χρόνια, είναι χυδαίες συκοφαντίες'' ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΣΤΕ

24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:51 μ.μ.

Περί Βαθύ Κόκκινου (το 2012)....
http://metaomadeon.wordpress.com/2012/02/06/takis-against-vathikokkino/

Και περί Τάκη και ναζί τώρα...
http://omadeon.wordpress.com/2013/09/24/takis-sieg-heil/

@Trash
Ελπίζω να εμπέδωσες ΤΩΡΑ κι εσύ το γεγονός... ότι ΚΑΙ κάποιος άλλος ΤΩΡΑ δικαιώνεται. Κάποιος "χαφιές του ιντερνετικού υποκόσμου", εεε?... Ξέεερεις εσύ. Μεγαλύτερη σουπιά από σένα στον φιλο-ΚΚΕ χώρο δεν υπήρξε ποτέ (χαχαχα).
(φιλικά στο λέω, άλλος είναι εκείνος που χρήζει φτύσιμο...)

_________


Υ.Γ.
Ασε ρε Κόστα πηπλ που μπήκες πάααλι κι εδώ να λασπώσεις και να διαστρεβλώσεις ΑΚΡΙΒΩΣ όπως έκανες πριν λίγο στο YouTube.

24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:23 μ.μ.

Ειδα προ ολίγου τα εξής:
Όσο για το δήθεν "προσωπικό μήνυμα" του κυρίου κουκουλοφόρου Γ.Γ. που δημοσιεύσαμε, δεν γνωρίζαμε ότι η αποκάλυψη αλληλογραφίας ενός αγωνιστή που υπογράφει με το ονοματεπώνυμο του και είναι γνωστός για την ιστορία του (Τάκης Φωτόπουλος), με κάποιον ονομαζόμενο ως "ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ" -"όνομα" με το οποίο υπογράφει την αλληλογραφία του o "θιγμένος"-, συνιστά αποκάλυψη προσωπικής αλληλογραφίας!

-τάδε έφη Τ.Φ. στη βοθρο-σελίδα του εδώ
http://www.inclusivedemocracy.org/pd/crit/allilografia_vathikokkino.htm

Εχω ΗΔΗ προειδοποιήσει τον κυρ-Τάκη να προσέχει πάρα πολύ, μην βγει κάνας... ψευδώνυμος μπλόγκερ συκοφαντημένος άγρια από τον ίδιο... και αποκαλύψει το δικό του ονοματεπώνυμο, οπότε (νομικά) μπορεί ΑΝΕΤΑ να του κοπανήσει καμμιά αγωγή (και να του πάρει ολόκληρη περιουσία στο δικαστήριο).

Αλλά ο κυρ-Τάκης ΔΕΝ καταλαβαίνει. Επιμένει σε έναν τελείως αντι-δεοντολογικό, απολύτως απαράδεκτο, ΠΡΟΣΤΥΧΟ "Φασισμό της Επωνυμίας στο Διαδίκτυο".

ΔΕΝ καταργείται η ΠΑΓΙΑ ηθική του διαδικτύου έτσι (με το "έτσι θέλω") κύριε Τάκη.

ΟΥΤΕ μπορείτε να στηρίξετε τα φληναφήματά σας σε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ δικαστήριο.

Επομένως... βουλώστε το και προσέχετε.


Αντίθετα οι γκεμπελίσκοι του ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ είχαν προβεί σε δημόσια αποκάλυψη τμήματος προσωπικής αλληλογραφίας του Τάκη Φωτόπουλου με το χαφιεδίστικο αρχι-τρολ, σύντροφο τους, Omadeon, χωρίς βέβαια να την αποκρύψουν ακόμα και όταν το ζητήσαμε με ήπιο τρόπο, και έτσι ξεκίνησε ο "διάλογος" που ακολουθεί:
[μπλα-μπλα-μπλά...]


Εδώ ο Τάκης ψεύδεται ασύστολα κι αυτό έχει ΗΔΗ αποδειχτεί.
(αντιπαρέρχομαι τις ποινικά κολάσιμες ύβρεις και λάσπες...)

Πιθανολογώ ότι ήταν πολύ μεγάλος ψεύτης από μικρό παιδί. Γι' αυτό αρέσκεται να βάζει σε όλα τα στόματα... πιπέρι. Ισως ήταν ανέκαθεν ένας καθ' έξιν ψευταράκος.
:-)

Sieg Heil.

Χα χα...
24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:43 μ.μ.

Μετά τον Φωτοπουλο, ακολουθεί το ΠΡΙΝ με κείμενο του Γ. Δελαστίκ: Γράφουν λοιπόν τα χρυσα αβγα:


Ο Γιώργος Δελαστίκ είναι γνωστός «αντιφασίστας», επομένως δεν τίθεται κανένα ζήτημα συμπάθειας για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Με κείμενό του στο διαδίκτυο υπό τον τίτλο «ΕΕ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ απειλούν τη Δημοκρατία», ο Δελαστίκ αναφερόμενος στην υπόθεση Φύσσα γράφει ότι «από πολιτική σκοπιά πολύ δύσκολα μπορεί κανείς να υποθέσει ότι την εντολή δολοφονίας την έδωσαν ηγετικά στελέχη πρώτης γραμμής του κόμματος στο οποίο ανήκει ο δράστης».
Ο Δελαστίκ λέει το αυτονόητο. Αυτό ακριβώς, το οποίο μέσα στην απύθμενη λάσπη που εκτοξεύουν τα τσοντοκάναλα και οι βρωμοφυλλάδες της διαπλοκής κάνουν ότι δεν βλέπουν οι «ανεξάρτητοι» δημοσιογράφοι. Τι θα μπορούσε να κερδίσει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από μια τέτοια ιστορία; Τίποτα απολύτως. Γι' αυτό και προσπαθούν καθημερινά με απίστευτες ιστορίες γι' αγρίους, ανύπαρκτες συνεντεύξεις δήθεν πρώην και νυν (!) μελών και σενάρια επιστημονικής φαντασίας να συντηρήσουν το ανήθικο και άνοστο αυτό παραμύθι περί εμπλοκής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην εγκληματική αυτή ενέργεια

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:45 μ.μ.

Το ότι εννιά στα δέκα απ' αυτά που λέει ο εν λόγω τύπος είναι συκοφαντίες δεν είναι λασπολογικό σχόλιο αλλά η πραγματικότητα. Αυτός δεν μιλάει συνέχεια για εκφυλισμένη Αριστερά; Μπορείς να ανατρέξεις στα άρθρα του που βρίθουν από χυδαιολογίες εναντίον της Αριστεράς και των αναρχικών, γιατί δεν μπορώ να θυμάμαι όλες τις βλακείες που έχει γράψει. Και στο κάτω κάτω οι αριστεροί και οι αναρχικοί παρά τις αδυναμίες τους είναι στο δρόμο και αγωνίζονται. Ο Φωτόπουλος τι ακριβώς κάνει; Ο φίλος σου υποστηρίζει ανοιχτά τη συμμορία λέγοντας ότι δεν είναι συστημική και ότι την πολεμάει η σιωνιστική ελίτ. Οπότε είναι φανερό ποιος ξεβρακώνεται. Και εκπροσωπώ τον εαυτό του και μόνο οπότε ο πληθυντικός είναι άστοχος.

Ανώνυμος
24 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:45 μ.μ.

Συνεχίστε εσείς απτόητοι να διοργανώνετε εκδηλώσεις και φεστιβαλ αντιφα για να σώσετε τον λαό και αφήστε τον Φωτόπουλο, τρομάρα σας.....

Jose
25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:49 π.μ.

Αγαπητέ (Βρακωμένε) Kosta People, ή δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις ή δεν έχεις ιδέα από ιστορία. Ο Φωτόπουλος, το λιγότερο που κάνει στο περί ού ο λόγος κείμενο είναι να αρλουμπολογεί. Το χειρότερο είναι να ξαναμπλέκει το κουβάρι τη στιγμή που άρχισε να ξεδιπλώνεται και να αποκαλύπτεται ακόμη και στους άσχετους ο ιδιαίτερος χαρακτήρας του ελληνικού ναζιστικού κόμματος. Δεν γνωρίζω τους σκοπούς του, αλλά πιθανολογώ ότι, επειδή δεν μπορεί να είναι ούτε τόσο αδαής, μα ούτε ανιστόρητος, και βέβαια δεν θα υποστηηρίξω άκριτα ότι μετατράπηκε σε όψιμο "αντικειμενικό κριτή" των ελλήνων ναζί, έγραψε το κείμενο για να διαφέρει, για να πει κάτι πιο σοφιστικέ, πιο βαθύ, λιγότερο τετριμμένο από αυτά που γράφονται από "αριστερούς" (με εισαγωγικά και χωρίς).

Στην ουσία: το αν ένα κίνημα θεωρείται μη συστημικό ή όχι δεν κρίνεται απο το αν αυτό επιζητά την ανατροπή της πολιτικής τάξης προς όφελος του. Άλλωστε, πως, μην ακολουθώντας τον "ομαλό δρόμο", θα πάρει την εξουσία? Επιπλέον είναι δέκα φορές λάθος να αποκαλείται μη συστημικό ένα κόμμα που είναι για παράδειγμα ενάντια στην ΕΕ. Έτσι, χάρη λόγου, η Λίγκα του Βορρά διατείνεται ότι είναι κόντρα στην ΕΕ ενώ κυβέρνησε μαζί με τον Berlusconi επί σειρά ετών στην Ιταλία που είναι ένας από τους πυλώνες της ΕΕ. Είναι η Λίγκα μη-συστημική?

Για να μην πολυλογούμε, ο όρος "μη συστημικο" έχει νόημα να χρησιμοποιείται και αποκτά αξία όταν αποδίδεται σε κινήματα που επιδιώκουν να μεταβάλλουν τις οικονομικές και κοινωνικές σχέσεις και δομές, με κυρίαρχη τη σχέση ιδιοκτησίας.

Τα φασιστικά κινήματα, μαζί και το ναζιστικό αποδείχθηκαν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ήσαν υπερμαχοι της καπιταλιστικής ιδιοκτησίας και της ιμπεριαλιστικής βίας στις πιο ακραίες της μορφές. [Το ότι υποστήριζαν τον ιμπεριαλισμό το είχαν ως σημαία. Η αντίθεση τους στον καπιταλισμό ήταν προπαγανιστικής φύσης και χρησιμοποιούσε τις έννοιες της "ανήθικης πλουτοκρατίας" και του "εβραικού κεφαλαίου".] Η άνοδός τους, δε, μα και η ενίσχυσή τους ευοδώθηκε από την οικονομική βοήθεια και την πολιτική κάλυψη που έλαβαν από ισχυρά τμήματα της κεφαλαιοκρατικής τάξης. Επίσης, είναι ιστορικά τεκμηριωμένη η ασυλία και η ατιμωρησία που απολάμβαναν, από τις κατασταλτικές και τις δικαστικές δυνάμεις κατά την περίοδο της διαμόρφωσης τους σε μαζική πολιτική-κοινωνική δύναμη και χάρη σε αυτη την ασυλία έγινε δυνατή η κλιμάκωση της άσκησης τρομοκρατίας ενάντια στο λαικό και στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά αποκαλύπτονται όλο και περισσότερο κάθε μέρα που περνάει και στην παρούσα περίπτωση του ελληνικού νεοναζιστικού κόμματος.

Παρόμοιες απόψεις κάποιων "Φωτόπουλων" της δεκαετίας του '20 "παίχτηκαν" από λίγους κουφιοκεφαλάκηδες αναρχοειδείς και από μερικούς επιδειξιομανείς διανοούμενους της "νέας εποχής" και, προσοχή, το φαινόμενο αυτό δεν επαναλήφθηκε στη προναζιστική Γερμανια. Αλλά τώρα, έπειτα από έναν αιώνα, να προσπαθεί να μας πιάσει "κώτσους" ο Φωτόπουλος, πάει πολυ!

25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:15 π.μ.

Συνεχίστε εσείς απτόητοι να διοργανώνετε εκδηλώσεις και φεστιβαλ αντιφα για να σώσετε τον λαό και αφήστε τον Φωτόπουλο, τρομάρα σας.....
24 Σεπτεμβρίου 2013 - 11:45 μ.μ.


Γιατί δεν λες ευθέως ότι μισείς το ΚΚΕ, την ΑΝΤΑΡΣΥΑ και όλη την αριστερά?
Και ότι για σένα ο Φύρερ σου Χερ Τάκις φον Φοτόπουλος είναι το Νόημα της Ζωής?
Εεε.... Δεν μας χέζεις ρε σαχλαμάρα?

ΚΑΝΕΝΑΝ δεν τιμησε ο Φωτόπουλος με την ανιδιοτελή φιλία και την αγωνιστική αλληλεγγύη που ΟΦΕΙΛΕΙ να έχει κάθε αριστερός σε συντρόφους,

Αντίθετα, τους πρόδωσε και τους λάσπωσε ΟΛΟΥΣ στο τέλος.

Ω ναι, ακόμη και το ΚΚΕ που τον στήριξε κάποτε.

Γι' αυτό κι έκοψε κάθε σχέση με τον κυρ-Τάκη ΑΚΟΜΗ και ο πιο συνεπής υποστηρικτής του, ο Αντώνης του Lenin Reloaded.

Ρε Τάκη, κωλόγερε... σοβαρέψου. Είσαι πιο αχάριστος κι από τον... Μιχαλολιάκο απέναντι στους φονιάδες που εκτρέφει (και μετά τους πετάει σα στιμένες λεμονόκουπες).

Εκτός αν θες να ακολουθήσεις το δρόμο του περιβόητου "αντισιωνιστή" Ροζέ Γκαροντύ

Οπότε..
Ζηγκ ΧάΪλ και... Αλλάχ ου Ακμπάρ. :-)

25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:42 π.μ.

@Ανώνυμε 24 Σεπτεμβρίου 2013 -11:45 μ.μ.
και
@Χα χα. 24 Σεπτεμβρίου 2013 - 11:23 μ.μ.

Ενας Φωτοπουλικός ταλιμπάν μου την έπεσε στο ΓιουΤιουμπ σήμερα (δες το τελευταίο UPDATE 5 στο ποστ ΕΔΩ) σκορπώντας παραπληροφόρηση, με I.Q. ραδικιού ΚΑΙ διαστρέβλωση στοιχείων.
Στόχος του ήταν [εν μέρει] κι η συκοφάντηση του Δελαστίκ σαν “συστημικού” διανοούμενου (και εμού σαν “πληρωμένου” υποστηρικτή του).
Ισχυρίστηκε ψευδώς ότι έγινε “δημοσίευση και άρθρου του Δελαστίκ” στη ναζιστική ιστοσελίδα, αλλά… με λίγο ψάξιμο βρήκα ότι τέτοια “δημοσίευση” δεν έγινε. Απλώς έγινε αποσπασματικός σχολιασμός ενός άρθρου του Δελαστίκ. Αλλαξε η τακτική της συμμορίας, κι αντί να βρίζει όλους μαζί τους αντιφασίστες αποπειράται τώρα να τους χρησιμοποιήσει, με κοπτοραπτικά κόλπα… ιντερνετικού νηπιαγωγείου, για να αμυνθεί.

Ο Γιώργος Δελαστίκ έχει κάνει βέβαια αρκετά λάθη, αλλά έχει γράψει ΚΑΙ πολλά σωστά.

Το συγκεκριμμένο άρθρο του Δελαστίκ, από το οποίο παραθέτει μικρά αποσπάσματα ο ναζιστής Μάστορας (χωρίς λινκ στην πηγή), δεν είχε στόχο να αθωώσει τη συμμορία, αλλά μάλλον να υποδείξει ότι ο δολοφόνος της έδρασε (και) με εντολή άνωθεν, πολύ πιθανώς της ΝΔ, ή γενικά πιο… υψηλά ιστάμενων (από το Μιχαλολιάκο).
Βέβαια, δεν μπορεί κανείς να ξέρει 100%, χωρίς στοιχεία, ΠΟΙΟΣ έδωσε την εντολή να σκοτωθεί ο Παύλος Φύσσας, ή ΑΝ δόθηκε καν τέτοια εντολή, κλπ. Ο Δελαστίκ αναρρωτιέται απλώς ΑΝ υπήρξε εντολή άνωθεν, διαφορετική από την ηγεσία της συμμορίας, με βάση το (πολύ πιθανώς σωστό) σκεπτικό ότι “δεν ωφελείται η ίδια η Χ.Α. από το φόνο”. Και με βάση αυτό το μοναδικό ψήγμα “βοήθειας”, ο Μάστορας κατασκευάζει έναν μύθο (παραποιώντας _και_ τον Δελαστίκ) ότι δήθεν ο Δελαστίκ υποστηρίζει την αθωότητα της συμμορίας!

Ε, τώρα… ο “περιεκτικός” παλαβιάρης πιάνεται από όλα αυτά, υιοθετώντας (πάλι) το ΙΔΙΟ το “σκεπτικό” των ναζιστών για να ρίξει τη λάσπη του στον Δελαστίκ… αθωώνοντας ταυτόχρονα και τη Χ.Α.

Στην πραγματικότητα, έχει κάνει και κάποια λάθη ο Δελαστίκ, όπως είπα. Μονομερώς βλέπει κάποια πράματα, υποθέτει κάποια άλλα χωρίς επαρκή στοιχεία, κλπ. Ομως με τίποτα δεν συγκρίνονται όλα αυτά (τα πταίσματα) με την υποχθόνια, [έστω και ακούσια ή έμμεση]... ΣΤΗΡΙΞΗ των ναζι που διέπραξε ο Φωτόπουλος.

Φυσικά επεσήμανε ΚΑΙ πολλά σωστά πράματα ο Δελαστίκ. Τον σέβομαι και δεν θεωρώ ότι είναι για πέταμα...

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:28 π.μ.

Τις απορίες του κου Δελαστίκ τις απαντά ένα πρώην μέλος της Χρυσής Αυγής σε συνέντευξή του, στον ALPHA, αν δεν απατώμαι.
Το πρώην στέλεχος λέει δύο βασικά πράγματα. Το πρώτο στοιχείο είναι η ύπαρξη βιβλίων point system στο οποίο περιγράφονται όλες οι "παλληκαριές" του κάθε μέλους της οργάνωσης και προφανώς η διαφαινόμενη εξέλιξή του.
Το δέυτερο στοιχείο είναι ότι ο Αρχηγός κάθε κλειστού πυρήνα γνωρίζει και αποφασίζει κάθε κίνηση των μελών.
Ακόμη υποστηρίζει ότι κάπου μέσα στο 2013, πρέπει να χάθηκε ο έλεγχος σε πολλές οργανώσεις, εξαιτίας της προσήλωσης της ηγεσίας της Χ.Α. στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Οι, δήθεν, πειθαρχημένες ομάδες των Ναζιστών και τα κατώτερα όργανα, ίσως να βλέπουν κάποιους να κάνουν πολιτική καρριέρα και κάποιους να μένουν με τα μαχαίρια ανά χείρας.

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:59 μ.μ.

Μ' αρέσει που έχει άποψη και ο βόθρος OMADEON.

ο παλιός του φίλος

bi_giorgos

25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:00 μ.μ.

Τουλάχιστον άστοχο να λέμε πως από το συγκεκριμένο κατάπτυστο άρθρο του Φωτόπουλου, δικαιώνεται οποιοσδήποτε και για ο,τιδήποτε άσχετο με το συγκεκριμένο.
("Συγκεκριμένη ανάλυση-συγκεκριμένης κατάστασης" στναγωνιστές! Αλφαβήτα του μαρξιστή)

Περιμένω ανάλογο άθρο που θα λέει το ποιός δικαιώνεται από την επίκληση της "αυθεντίας" του Δελαστίκ από το σάιτ της Χ.Α.

Αυτό είναι και απάντηση σε σχόλιο που με ανέφερε ονομαστικά.

25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:04 μ.μ.

@Omadeon:
Δεν γνωρίζω κάποιον από τον φιλικό στο κόμμα χώρο, να αξίζει φτύσιμο.
Και εν πάση περιπτώση, στερείται τουλάχιστον κάθε δεοντολογίας να μιλάς για οποιονδήποτε άλλον σε σχόλιο το απευθήνεται σε εμένα.
Με όποιον έχεις πρόβλημα, στείλε του μέηλ να τα πείτε.
Ελπίζω πως έγινα κατανοητός.

26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:04 μ.μ.

@Trash
Αστα αυτά και πες του Μπαλασόπουλου ότι το φιλικό του ιστολόγιο Praxis κατέβασε την παλιά εκείνη "σελίδα συμπαράστασης" που συνυπέγραφε την ακατάσχετη λασπολογία του Φωτόπουλου. Εκείνος όμως δεν το έπραξε, Ισως θάπρεπε να ξανα-σκεφτεί από την αρχή αν οι κριτικές που έκανα στον Φωτόπουλου ήταν σωστές, τελικά...

Ελπίζω ότι απάντησα σταράτα ΚΑΙ στις δύο ενστάσεις σου... :-)

Ανώνυμος
28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 4:05 μ.μ.

Τι είδους κατίνα είναι αυτό το φρούτο OMADEON; Μιλά για πάγια ηθική ιντερνετ ανωνυμία δικαστήρια αποζημιώσεις και διαμηνύει σε άλλους να διαμηνύσουν σε άνθρωπο του οποίου χρησιμοποιεί το επώνυμο οτι εκείνο και τ άλλο. Άντε ρε βόθρε από δω...

29 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:10 π.μ.

Ναι, καλάα, ανώνυμε γκεσταπίτη των 4.05μμ.
Γράφε οχετούς κι εκτονώσου "περιεκτικά"! :-)

Για να λυθούν όμως (ενδεχόμενες) απορίες νέων αναγνωστών, ο ΠΡΩΗΝ... Φωτοπουλόπληκτος επώνυμος κύριος Αντώνης Μπαλασόπουλος, που κάποτε [π.χ.] ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ το ονοματεπώνυμό του στο ένθετο "Κοντέηνερ" της "συστημικής" Ελευθεροτυπίας με ΦΑΝΕΡΗ αναφορά στο κύριο μπλογκ του, όχι μόνο δεν μου επιτρέπει να... του τα ψάλλω στο μπλογκ του, αλλά... ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ και κανέναν συνετό σχολιαστή του, απειλώντας τους τακτικούς σχολιαστές του με ΑΠΟΛΥΤΟ αποκλεισμό "αν κάνουν την παραμικρή αναφορά" στον "ακατονόμαστο" omadeon [όπως απείλησε κάποιον στο σχόλιο ΕΔΩ].

Ορίστε η απόδειξη:
1) Κάποιος "g" του είπε (Ανώνυμος 25 Σεπτεμβρίου 2013 - 3:09 π.μ.)
[........]
- η κατάσταση με τον omadeon να ξεσπαθώνει με το φωτόπουλο ταυτόχρονα με εσένα
που αρνείσαι να δημοσιεύσεις έστω ένα σχόλιο που να παραπέμπει στον omadeon ενώ και εσύ κράζεις το άρθρο του φωτόπουλου είναι μια εικόνα που έχει επαναληφθεί χιλιάδες φορές με διαφορετικά "τρίγωνα" .
μπορεί να εξηγήσει πάρα πολλά για το επίπεδο του διαλόγου και την αναντιστοιχία που έχει με τις ανάγκες του λαού - και άρα και του κινήματος- στην Ελλάδα


2) Και απάντησε:
Αντωνης25 Σεπτεμβρίου 2013 - 3:15 π.μ.
4. Με κάθε σεβασμό και συνάφεια, αν τολμήσεις να αναφέρεις ξανά τον Omadeon εδώ μέσα, έχεις permanent ban. Να σου κάνουν εσένα ό,τι έκανε και να το φιλοσοφήσεις όσο θες για την πάρτη σου.

(εδώ όχι μόνο απείλησε με φίμωση την ΑΠΛΗ αναφορά στο μπλογκ μας, αλλά και κατάφερε να ρίξει ΥΠΟΥΛΗ λάσπη, διότι ο ίδιος ΔΕΝ είναι αποκλεισμένος να μιλήσει και στο μπλογκ μας. ΑΠΛΩΣ ΦΟΒΑΤΑΙ και ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ).

Επιπλέον, με περισσή τζάμπα μαγκιά (και το δεκανίκι της λογοκρισίας) ο "κύριος" Μπαλασόπουλος συνεχίζει να απειλεί (με δικαστήρια) και να συκοφαντεί _πολύ_ ύπουλα:
Αντωνης 24 Σεπτεμβρίου 2013 - 8:56 μ.μ.:

Sorry, το συγκεκριμένο ιστολόγιο στο οποίο παρέπεμψες έπρεπε να το έχω μηνύσει εδώ και καιρό για συκοφαντική δυσφήμιση επί δόλω και κατά συρροή με σκοπό την επαγγελματική μου βλάβη.

Δεν επιτρέπονται εδώ μέσα παραπομπές σ' αυτόν τον άνθρωπο.


Πεστε του ΟΛΟΙ, λοιπόν, αυτού του νεο-σταλινικού αρχι-ψευταράκου, που παραβιάζει ΚΑΘΕ ηθικό κανόνα του διαδικτύου, ότι ΔΕΝ μασάω και ΔΕΝ πτοούμαι. Τον ΠΡΟΚΑΛΩ, αν τολμά, να ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ λοιπόν, αφού ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ μου, καταφεύγοντας στην αστική δικαιοσύνη.

Ο ναρκισσευόμενος αυτός καθηγητής... λογοτεχνίας (που παριστάνει και τον ειδήμονα στα μαρξιστικά οικονομικά και κατα-λασπώνει συστηματικά ΟΛΗ την αριστερά πλην ΚΚΕ και Π.Δ.) ΨΕΥΔΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ παρίστανε την ανώνυμη... αθώα περιστερά, όταν με διέσυρε (και σε ειδικό λίβελλο) σαν "αρχιχαφιέ του ιντερνετικού υποκόσμου", μόνο και μόνο επειδή του έκανα ΚΟΣΜΙΑ κριτική αναφέροντας το _πλήρες_ όνομά του.

Ο κ. Μπαλασόπουλος (ΑΝ κάποτε συνέλθει) Χρωστάει μια ΠΟΛΥ μεγάλη συγνώμη, όχι μόνο σε μένα αλλά ΚΑΙ στο έντιμο μπλογκ Βαθύ Κόκκινο, το οποίο συκοφάντησε και χαρακτήρισε "βόθρο", μόνο και μόνο για να δείξει αφοσίωση στα ινδάλματά του, δηλαδή [1] το ΚΚΕ και [2] τον Τάκη Φωτόπουλο (πιο παλιά, πριν... τον φτύσει κι αυτόν).

Αυτά θα τεθούν (μόλις βρεθεί χρόνος) πιο αναλυτικά ΚΑΙ σε ειδικό ποστ. Προς το παρόν...

Ας ευγνωμονούν οι εν λόγω "κύριοι" [Φωτόπουλος και Μπαλασόπουλος] την... τρόικα και το ναζισμό (που μας τρώνε όλο μας το χρόνο) και δεν έχουμε την πολυτέλεια να ασχοληθούμε πιο... συστηματικά με τις ασημαντότητές τους!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger