Home » , » Μολάοι Λακωνίας – επίθεση από νεοναζί σε αντιφασίστα

Μολάοι Λακωνίας – επίθεση από νεοναζί σε αντιφασίστα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 | 12:48 π.μ.

Περίπου 15 νεοναζί από Σπάρτη, Μολάους και γύρω περιοχές έκαναν παρέμβαση στο κέντρο της πόλης των Μολάων με μοίρασμα της σκατοφυλλάδας τους κυρίως.
Εκεί οι γνωστοί θρασύδειλοι επιτέθηκαν και χτύπησαν έναν γνωστό αριστερό πολίτη της περιοχής ηλικίας 40 περίπου χρόνων, ο οποίος νοσηλεύεται βαριά χτυπημένος στο νοσοκομείο της περιοχής.

Ο Λ. Κ. – το θύμα της επίθεσης-  είναι φίλος του ΚΚΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Μονεμβασιάς.
Ο Λ.Κ. έτυχε να διασταυρωθεί με τη νεοναζιστική παρέλαση οδηγώντας το αυτοκίνητό του. Αντέδρασε λεκτικά στη θέα της χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη αυτή τους την κίνηση κοντά μάλιστα στο σημείο που τις προηγούμενες μέρες στη συγκέντρωση για το νοσοκομείο Μολάων, μετά από προτροπή μέλους της ΑΔΕΔΥ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Αντέδρασε δηλαδή, ως εργαζόμενος και γνήσιος λαϊκός αγωνιστής. Στη συνέχεια, απομακρύνθηκε με το αυτοκίνητό του, το πάρκαρε παραπέρα και κατευθύνθηκε σε παρακείμενη καφετέρια. Τότε ήταν που δέχτηκε την άνανδρη επίθεση πολυάριθμων νεοναζί.

Πληροφορίες γ’ αυτή την ανάρτηση πήραμε από το μπλοκ «Πλατεία Μολάων»
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger