Home » , , , » Τρία βίντεο για την δολοφονική επίθεση των Χρυσαυγιτών στο Πέραμα

Τρία βίντεο για την δολοφονική επίθεση των Χρυσαυγιτών στο Πέραμα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 | 7:50 μ.μ.

Τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη στους δρόμους του Περάματος μία μεγάλη, πραγματικά ογκώδης συγκέντρωση - απάντηση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στην τραμπούκικη δολοφονική επίθεση των φασιστών της Χρυσής Αυγής σε βάρος των κομμουνιστών το βράδυ της Πέμπτης, όπως γράφει η ιστοσελίδα 902.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδουν τα ΜΜΕ πέντε Χρυσαυγίτες έχουν ταυτοποιηθεί σαν άτομα που συμμετείχαν στην δολοφονική επίθεση της ναζιστικής συμμορίας σε μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμιά σύλληψη και να υπογραμμίσουμε ότι τα μέλη του ΚΚΕ έχουν καταθέσει μηνύσεις κατονομάζοντας κάποιους Χρυσαυγίτες σαν δράστες της δολοφονικής επίθεσης.

Και στα τρία βίντεο που παραθέτουμε –σχετικό ρεπορτάζ από Alpha, Σκάι, και τα λεγόμενα του προέδρου του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρη Πουλικόγιαννη, προκύπτει σαφέστατα η αδράνεια αν όχι η ανοχή της αστυνομίας στην δολοφονική επίθεση των Χρυσαυγιτών, οι οποίοι σαν θρασύδειλα υποκείμενα που είναι αρνούνται κάθε συμμετοχή στο συγκεκριμένο περιστατικό.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger