Home » , , » Τέλος η στήλη του Ν. Μπογιόπουλου στον "Ριζοσπάστη";

Τέλος η στήλη του Ν. Μπογιόπουλου στον "Ριζοσπάστη";

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 | 4:05 μ.μ.

Φαίνεται ότι είναι αλήθεια αυτό που πρωτοέγραψε η ιστοσελίδα typologies της εφημερίδας «Παρόν». Ότι δηλαδή η στήλη του Νίκου Μπογιόπουλου αποτελεί παρελθόν για τον «Ριζοσπάστη».  Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται και ο Κώστας Γρηγοριάδης –πρώην σκιτσογράφος του «Ρ»- στην σελίδα του στο f/b.

Η είδηση που δημοσιεύεται:

«Τέλος και  ο “Ημεροδρόμος” από το “Ριζοσπάστη”! Μια από τις πλέον πετυχημένες στήλες του ελληνικού Τύπου, που αποτελούσε ιδεολογικό σημείο αναφοράς, εξαιτίας της σύνθετης δημοσιογραφικής δουλειάς του Νίκου Μπογιόπουλου, δεν υπάρχει πλέον στο “Ριζοσπάστη”, χωρίς η εφημερίδα να εξηγεί γιατί έλαβε αυτή την απόφαση».

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 31 σχόλια

25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:26 μ.μ.

Γιατί δεν ρωτάτε τον ίδιο τον Μπογιόπουλο;

Sotos
25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:09 μ.μ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ σταματηστε να σπεκουλαρετε. Εαν οντως σας ενδιαφερει να μαθετε ρωτηστε το ΚΚΕ απευθειας. Γινετε το εχω κανει, εχω στειλει e-mail για διευκρινηση πολιτικων θεσεων του κομματος και εχουν απαντησει μετα απο 1-2 μερες δεν θυμαμαι ακριβως, αλλα απαντησαν εμπεριστατωμενα και ευγενεστατα. Αμαν πια κρυφοσοσιαλδημοκρατες (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ)

Επικοινωνια Ριζοσπαστη:
http://www.rizospastis.gr/static.do?page=/special/coupon/coupon.jsp&publDate=25
/9/2013&id=14800

Επικοινωνια ΚΚΕ:
http://www.kke.gr/epikoinonia/kommoynistiko_komma_elladas

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:45 μ.μ.

Ετεροχρονισμός : η υλοποίηση μιας εξαγγελίας σε χρόνο διαφορετικό απ` αυτό που είχε (με τον "συνήθη" τρόπο, βέβαια) εξαγγελθεί...

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:27 μ.μ.

Ε άντε πείτε μας τελικά αφού είναι τόοοσο απλό, γιατί?

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 10:36 μ.μ.

Δε διαβάζουμε Ριζοσπάστη ρε Γιώργη...

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:17 μ.μ.

Δεν είναι μόνο η επιστολή Μπογιόπουλου στον Προσυνεδριακό διάλογο που χάλασε την εικόνα του και κόβεται η στήλη του.
Η στήλη κόπηκε στα πλαίσια της γενικώτερης απαξίωσης του ριζοσπάστη μια και η ηγεσία τον θεωρεί βάρος και σκέπτεται να τον κάνει εδβομαδιαίο μέχρι την οριστική κατάργηση του.
Το κόψιμο πάει μαζί με τις απολύσεις άξιων και δημιουργικών εργαζόμενων για χρόνια στον ριζοσπάστη.
Ο Περισσός βρίσκεται σε τεράστια αδιέξοδα,οικονομικά,πολιτικά,επικοινωνιακά.
Αν προστεθεί και η μειωμένη κρατική επιχορήγηση που θα λάβει λόγω χαμηλών ποσοστών,το κλίμα στο ΚΚΕ γίνεται ζοφερό.
Και όπως όλα δείχνουν είναι ακόμα στην αρχή του κατήφορου που το οδηγεί η ανεκδιήγητη και ανίκανη ηγεσία του.

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:04 π.μ.

Πράκτωρ 11.17 έχεις πολύ πλάκα! "απαξίωση του Ρ!!!!" Αν απαξιωνόταν δεν θα είχε διευθυντή από το ΠΓ απ'ευθείας. Θα αρκούσε ένα καλό στέλεχος. Αλλά τι συζητάω τώρα με σεναριογράφους. Επίσης ο Ν.Μπ. ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΤΟ ΚΚΕ.
Κ.Π.

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:11 π.μ.

@ 25/9/2013 11.17 μ.μ

...πεs-πεs κατι θα μεινει...

μονο που οταν πολυ συντομα θα διαψευσθειsγια ολα αυτα τα συνειδητα πολιτικα ψεμματα,δεν θα εχειs τα πολιτικα κοτσια να βγειs να το παραδεχθειs.
συνεχισε τον πολιτικο σου κατηφορο

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 2:15 π.μ.

Η εμπάθεια των ΚΚΕδων και η πρακτορολαγνεια τους λαμβάνει μορφή ψυχαγωγίας...μοναχικές πορείες,μοναχικές ΟΒες.Ένα χαρούμενο σπίτι στο λιβάδι...

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:27 π.μ.

Ρε εδώ το μαγαζί τα μαζεύει.
Νου αρέσει αυτός από πάνω, που λέει γιατί δεν ρωτάτε το ΚΚΕ.
Σιγά μην ρωτήσουμε και τον Πάπα της Ρώμης.
Αφού ρε δερβίση ξέρουμε, τι να ρωτήσουμε;
Σήμερα ο Μπογιόπουλος, αύριο ένας άλλος και πάει λέγοντας.
Αλλά να μην λησμονούμε το βασικότερο.
Το ΚΚΕ δεν ψήφισε το Μάαστριχτ!

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:26 π.μ.

Όταν αντιπαραβάλεις τις «μοναχικές» πορείες των χιλιάδων ανθρώπων που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ με τις γκρουπες των μερικών δεκάδων αριστεροχαρουμενων, είναι να απορείς με το σε ποιον τελικά πλανήτη ζουν οι δεύτεροι.


Περαστικά!!!!!

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:01 μ.μ.

Μοναχικές πορείες;; Τις πορείες των ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ τις έχεις δει;; Αλλά τι λέω... ξέχασα πως εκείνη τη μέρα ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ!

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:11 μ.μ.

Στις επερχομενες εκλογες εστω αυξηση του ποσοστου 0,1% χαρες και πανηγυρια στον Περισσο!Θα αναγνωρισθει η συνεπεια των θεσεων...

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:53 μ.μ.

Για μια ακόμα φορά οι κκέδες βλέπουν πράκτορες παντού.Δε καταλαβαίνουν οτι αν υπήρχε ενας δημοσιογράφος στο ριζοσπάστη που να μπορει να πείσει τους εκτός κόμματος αυτός ήταν ο μπογιόπουλος.Αλλά ποιός είναι ο μπογιόπουλος που θα αμφισβητήσει την ηγεσία του ΚΟΜΜΑΤΟΣ? (κόμμα = ιερή αγελάδα)

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:40 μ.μ.

12:04
τι μας λες ρε μεγαλε;Αν απαξιωνόταν ο ριζοσπαστης δεν θα είχε διευθυντή από το ΠΓ απ'ευθείας. Θα αρκούσε ένα καλό στέλεχος!!!!
σοβαρο επιχειρημα!!! τα μελη του ΠΓ (μαιληδες-γοντικες κ.α) που εφτασαν το κκε στο 4.5% θεωρουνται οι γκουρου της πολιτικης σκεψης!!!! συγκινηθηκαμε! ξαναγραψτο να γελασουμε!

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 3:58 μ.μ.

Παλικάρι των 12:01 μ.μ.

Τι να πρωτοθυμηθώ για το σινάφι των ΓΣΣΕ-ΑΔΕΔΥ και των κολαουζων τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ..

Τα ρεπό σε μέρα απεργίας?
Τις κανονικές άδειες?
Τις άδειες ασθένειας?
ή τις ανοιχτές απεργοσπασίας σας?

«Συντρόφια» του εξωκοινοβουλευτικού πλανήτη κόφτε τα ληγμένα γιατί σας πειράζουν…..



Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:07 μ.μ.

Είναι πολύ αριστερός για το σημερινό ΚΚ ο Νίκος...

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:21 μ.μ.

ο μπογιό για όλα αυτά είπε κάτι; Δε ξέρω αλλά καλύτερα όλοι από το κκε είναι καλύτερο να μην αντιδρούν σε αρνητικά σχόλια και να περιμένουμε όταν γίνουν εκλογές τα απότελέσματα. Εξάλλου για να ''σωθεί'' το μαγαζί γίνονται όλα. Για να δούμε ... μέχρι τότε ψυχραιμία ...

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2013 στις 6:35 μ.μ.

3: 58

ρε αγωνισταρα για πες μας αν δημοσιογραφοι της παλιας ερτ του κκε εκαναν αιτηση για τη νεα ερτ σαμαρα-βενιζελου; κανανε. σιωπη λοιπον

Ανώνυμος
27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:48 π.μ.

Αυτό ακριβώς εννοούσα κι εγώ με το σχόλιό μου. Και δεν είναι μόνο οι πορείες. Είναι η συνολική στάση των κυβερνητικών συνδικαλιστών (σημερινών και αυριανών) στους λαϊκούς - εργατικούς αγώνες, στα συνδικάτα, στους χώρους δουλειάς. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι είναι όσο αριστερός θέλει, στη δουλειά και στο κίνημα, όμως, πόσο αριστερός μπορεί να είναι;; Ακριβώς εκεί, λοιπόν, εγώ στο ΚΚΕ βγάζω το καπέλο...

27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:42 π.μ.

1.Τι θυμάμαι.

1.1. Για πολλά χρόνια εκπροσωπούσε το ΚΚΕ σε τηλεοπτικές συζητήσεις με τεράστια επιτυχία. Χωρίς να θέλω να μειώσω τους υπόλοιπους εκπροσώπους, ο Μπογιόπουλος ήταν ο μόνος που έφερνε σε τρομερή αμηχανία όλους τους υπόλοιπους. Όλες του οι παρεμβάσεις συζητιόντουσαν για μήνες ή για χρόνια, ακόμα και σήμερα, μέσω των αποσπασμάτων του youtube.

1.2. Συμμετείχε για ένα χρόνο περίπου στην πιό πετυχημένη εκπομπή του 902 "από μέρα σε μέρα" την οποία παρακολουθούσα καθημερινά.

1.3. Εγραψε το πιό πετυχημένο βιβλίο, κατα τη γνώμη μου πάντα, "Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε". Το βιβλίο αυτό πετυχαίνει εκτός των άλλων να καταρρίψει τις, βολικές για το σύστημα, θεωριές της κρίσης σαν τυχαίο σκάσιμο φουσκών ακινήτων και να επαναφέρει τη συζήτηση στις νομοτέλειες του καπιταλιστικού συστήματος.

1.4. Είχε την προσωπική του στήλη "Ημεροδρόμος" στον Ριζοσπάστη.Τα κείμενά του αναδημοσιευόνται σε πάρα πολλά ιστολόγια και φυσικά συζητούνται.

2. Το κριτήριο του Μρέχτ για την αλήθεια.

2.1. Ο Ριζοσπάστης (Κυριακή 3-2-2013) δημοσιεύει το κλασικό κείμενο του Μπρέχτ «Πέντε δυσκολίες στο γράψιμο της αλήθειας» Αυτές είναι: α) Το θάρρος, να γράφεις την αλήθεια. β) Η εξυπνάδα, να ξεχωρίζεις την αλήθεια. γ) Η τέχνη, να χειρίζεσαι την αλήθεια σαν όπλο. δ) Η κρίση, να διαλέγεις εκείνους που στα χέρια τους η αλήθεια γίνεται αποτελεσματική. ε) Η μαεστρία, να διαδίδεις την αλήθεια σε πολλούς.

2.2. Από το κείμενο αυτό προκύπτει αβίαστα ότι δεν φτάνει να έχεις το θάρρος και την θεωρητική επάρκεια για να αποκαλύψεις την αλήθεια, χειάζεται μαεστρία και πονηριά για να μπορέσεις να την διαδόσεις σε αυτούς που μπορούν να την χρησιμοποιήσουν σαν όπλο.

2.3. Κατά συνέπεια ΔΕΝ αποτελέι λαιφστάιλ οποιαδήποτε προσπάθεια να προσεγγίσεις και να εκμεταλευτείς τα χαρακτηριστικά του κοινού σου για να του μεταδώσεις την αλήθεια.

2.4. Την αλήθεια ότι καπιταλισμός γεννάει τις κρίσεις μπορεί να την έχεις κατακτήσει και σε εκατοντάδες κείμενά σου να το επαναλαβμάνεις, χωρίς σχεδόν κανένας να πέιθεται. Ο τίτλος λοιπόν "Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε" και το 250 σελίδων κείμενο που ακολουθεί διαθέτει επίσης και τη μαεστρία και την πονηριά για να διαδόσει την Αλήθεια σου. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί λάιφστάιλ!!!!!!!

3. Μπογιόπουλος.

3.1. Πέντε στα πέντε στα κριτήρια του Μπρέχτ.!!!!!!!!! Μπράβο του.!!!!!

3.2. Φαντάζομαι ότι έχει κοπιάσει πάρα πολύ για να συνειδητοποιήσει και ξεπεράσει ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΝΤΕ δυσκολίες.

3.3. Αυτό το κατόρθωμα δεν μπορεί παρά να είναι έργο ζωής ανθρώπου ταγμένου απόλυτα στο σκοπό του.


4. Τι Βλέπω. (χωρίς να ρωτήσω το κόμμα)

4.1. Αντί για δημόσια βράβευση από το κόμμα του, παρατηρώ ότι πλέον εδώ και καιρό δεν εκπροσωπεί το ΚΚΕ σε τηλεοπτικές συζητήσεις (προς μεγάλη χαρά των παρουσιαστών τους).

4.2. Αντί να δημιουργηθεί γύρω του ολόκληρη σχολή δημοσιογραφίας με την ελπίδα να ξεπεταχτούν άλλοι 50 Μπογιόπουλοι, σιγά σιγά έχει χάσει όλα τα δημόσια βήματα (ραδιόφωνο, ριζοσπάστης).

4.3. Αντί να ενθαρύνεται να γράφει σε 500 μπλόγκ, 50 εφημερίδες, οπουδήποτε μπορεί, ακούω περί ασυμβίβαστου να γράφει κανείς στο ριζοσπάστη και ταυτόχρονα οπουδήποτε αλλού.

5. Συμπεράσματα.

5.1. Δικά σας.!!!

5.2. Προσωπικά περιμένω να δώ τα νέα του καθήκοντα στο ριζοσπάστη. Μετά από αυτό θα βγάλω τα δικά μου.

Ανώνυμος
27 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:18 μ.μ.

Ο Νίκος ήταν καρφί στο μάτι της γραφειοκρατίας του ΚΚΕ. Το μνημονιακό μπλοκ αξιοποιούσε την κριτική του ΚΚΕ προς τον Σύριζα προκειμένου να ανακόψει ψήφους εξ αριστερών. Το σύστημα γνωρίζει να αξιοιποιεί καθε τι προς όφελος του. Το ΚΚΕ με προσχημα μια πολύ αριστερίστική γλώσσα καταδικάζει κάθε τι έξω από αυτό, όμως οι ενέργειες του δείχνούν ακριβώς το αντίθετο. Καταδικάζει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ (πολύ σωστά) όμως με την στάση τους (ξεχωριστές πορείες) απομονώνεται από τους εργαζόμενους που ακολουθούν τις πορείες ΓΣΕΕ Αδεδυ. Αυτή η αριστερίστική και σεχταρική λογική ουσιαστικά στην Ελλάδα της κρίσης ποιον τροφοδοτεί; ποιόν ωφελεί; Ποιον ωφελεί ο διχασμός; Το κίνημα; Η συγκεκριμένη ηγεσία αποφεύγει (το γιατί δεν το γνωρίζω) να αναλάβει κάθε ευθύνη, δεν επιθυμεί καμμιά συνεργασία όπου με την ισχύ του και τις οργανώσεις του θα μπορούσε να επιβάλλει τις θέσεις του. Αντί για αυτό φυγοδικεί και απομονώνεται από κάθε αγωνιστικό στοιχείο που βρίσκονταν σε παρατάξεις μνημονιακές ή τάχα μου μνημονιακές. Όλους αυτούς αντί να τους εμπνεύσει ή τους στελνει σπίτι τους ή τους στέλνει στο ΣΥΡΙΖΑ.
Είναι ανόητοι όσοι πιστεύουν ότι το ΚΚΕ ως συστημικό κόμμα (και η στάση του μέσα στην κρίση αυτό δείχνει) θα πρέπει να διαλυθεί. Εαν διαλυθεί το ΚΚΕ τα λαικά στρώματα που το ακολουθούν δεν θα πάνε στην Αριστερά θα μετακινηθούν σε δυνάμεις όπως αυτές του δρουν στο Περαμα.
Το ΚΚΕ δεν πρέπει να διαλυθεί θα πρέπει να ανταποκριθεί στις ευθύνες του.
Και κατά την άποψη μου οι ευθύνες του είναι :
1. Να ενώσει και να οργανώσει τον κόσμο που πλήττεται από φτώχεια και ανεργία.
2. Να οργανώσει συσίτια και κοινωνικές δράσει αποδεικνύοντας στην πράξη ότι είναι δύναμη ευθύνης ικανή στην πράξη και όχι στα λόγια ότι μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα.
3, Να αναπτύξει πολιτικό σχέδιο για συμμαχική εξουσία.

Καλείται δηλαδή να αξιοιποιήσει τις παραδόσεις του τότε δηλαδή που άνθιζε....

Ανώνυμος
28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:30 π.μ.

Προς κ. Τράγκα

Στο «Ρ» στη στήλη «Ημεροδρόμος», δημοσιεύτηκε στις 24/9/2013 άρθρο με τίτλο «Σχέσεις κράτους - Χρυσής Αυγής». Στο άρθρο γινόταν υπενθύμιση του εσωτερικού εγγράφου της Αστυνομίας όπου από το 1999 καταγράφονται οι γνωστές στην Αστυνομία (και στο κράτος) σχέσεις της Χρυσής Αυγής με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, του Στρατού, αλλά και με βουλευτές.

Χτες, ο Γιώργος Τράγκας, στην εκπομπή του στο «Real Fm», στην προσπάθειά του να βρει ένα «ατράνταχτο επιχείρημα» ώστε να οικοδομήσει τους συλλογισμούς του περί «συστημικού ΚΚΕ», ισχυρίστηκε ότι «η στήλη του κ. Μπογιόπουλου κόπηκε από τον "Ριζοσπάστη" αμέσως μετά τη δημοσίευση του εγγράφου»...

Ενημερώνω τον κ. Τράγκα ότι το συγκεκριμένο έγγραφο στη συγκεκριμένη στήλη («Ημεροδρόμος»), δεν ήταν η πρώτη φορά που δημοσιεύτηκε στον «Ημεροδρόμο». Είχε δημοσιευτεί και στις 28/5/2013 και στις 29/5/2013. Δηλαδή, πολλούς μήνες πριν και μάλιστα δύο μέρες συνεχόμενα. Επομένως, η στήλη «Ημεροδρόμος» δεν «κόπηκε από τον "Ριζοσπάστη" αμέσως μετά τη δημοσίευση του εγγράφου», όπως παραπλάνησε τους ακροατές του ο κ. Τράγκας.

Επιπλέον, αν ο κ. Τράγκας ψάχνει λόγους για να επιτεθεί στο ΚΚΕ, λάθος επιλογή έκανε να τους «ανακαλύψει» στο πρόσωπό μου. Δεν προσφέρομαι. Τον προτρέπω να συνεχίσει να τους ψάχνει με τον πεπατημένο από τον ίδιο τρόπο: Στις συνεντεύξεις του με χρυσαυγίτες. Οπως, για παράδειγμα, εκείνες οι συνεντεύξεις προ ολίγων μηνών στην εκπομπή - «πλυντήριο» της Χρυσής Αυγής, στο «Σκάι», όπου φιλοξενούσε τους χρυσαυγίτες δυο δυο και τέσσερις τέσσερις!

Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ
Rizospastis 28 / 09 - 2013

Symperasma: Na eimaste prosextikoi oso afora toulaxiston ton Mpogiopoulo

Ανώνυμος
28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:13 μ.μ.

Προσέξτε γιατί ο Μπογιόπουλος ετοιμάζεται να ξαναπεί: "Καλύτερα να πέσεις σε κόρακες παρά σε κόλακες. Οι πρώτοι σε τρώνε νεκρό ενώ οι δεύτεροι σε τρώνε ζωντανό"
http://www2.rizospastis.gr/page.do?publDate=6/4/2013&pageNo=27&direction=1

Ανώνυμος
28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 1:43 μ.μ.

Ο Μπογιόπουλος σήμερα στον Ρίζο αναφερόμενος στον Τράγκα: Αν ψάχνει λόγους να επιτεθεί στο ΚΚΕ να μην τους ψάχνει στο πρόσωπό μου. Δεν προσφέρομαι.

Μήπως αφορά και άλλους "κόλακες";

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
28 Σεπτεμβρίου 2013 στις 8:58 μ.μ.

Τι γινεται ρε παιδια! Μουγκα στη στρουγκα τωρα!!!Που ειναι αυτοι που ξερουν τα παντα για το ΚΚΕ !!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΝΤΙΚΟΙ. Στα λαγουμια σας.

Ανώνυμος
30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 11:34 π.μ.

αληθεια γιατι το βαθυ κοκκινο δεν ανεβασε αυτη τη τοποθετηση του νικου που τοσο αγαπαει 13.51

Ανώνυμος
30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 5:56 μ.μ.

Κάποιοι έχουν εξισώσει το Ριζοσπαστη με τον Ν.Μπογιόπουλο.
Φυσικά η στήλη ήταν πολύ καλή κι ενδιαφέρουσα, δεν ήταν όμως το Α και το Ω του "Ρ".
Πριν από αυτό επίσης έχει σταματήσει και η σελίδα του Θ.Λεκάτη που επίσης είχε μεγάλη αναγνωσιμότητα, αλλά κανείς δεν το παρατήρησε γιατί ο Λεκάτης δεν τους ενδιέφερε με τον ίδιο τρόπο που "νοιάζονται" για ό,τι κάνει ο Ν.Μπογιόπουλος.
Εννοείται ότι θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Ο Ριζοσπάστης βρίσκεται σε φάση που συζητάει και ψάχνει τους καλύτερους τρόπους για να παίξει το ρόλο που πρεπει, αλλά αυτό ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ Π.Γ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΒ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ "ΦΙΛΟ" TO ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.
Το τι θα γίνει με τη σελίδα λοιπόν και τον Ν.Μ. είναι θέμα που θα το λύσει ο "Ρ" και όχι ΟΛΟ ΜΑΖΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.
Ο Ν.Μ. επίσης είναι στο Ριζοσπάστη και σήμερα (σ.σ. χθες) ήταν και στο συλλαλητήριο χαμογελαστός και μια χαρά όπως ήταν και το Σάββατο στο φεστιβάλ. Παρακαλούμε λίγη αγάπη λιγότερη, δεν αντέχεται τόση...

1 Οκτωβρίου 2013 στις 12:23 π.μ.

οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ πρέπει να ενωθούν μέ τον αμερικάνικο σύλλογο που πιστεύει στην επίπεδη και όχι σφαιρική γη τούς δείχνουν φωτογραφίες από το διάστημα κι αυτοί λένε ότι είναι φωτομοντάζ!!!!

Ανώνυμος
1 Οκτωβρίου 2013 στις 10:56 π.μ.

1. Δεν είμαι ΚΚΕ ούτε φιλοΚΚΕ.

2. Οπως έγραψα και σε αντίστοιχη ανάρτηση, σε μια κομματική εφημερίδα το ίδιο το κόμμα έχει την ευθύνη της μορφής της εφημερίδας. Οσοι είναι μέλη το συζητάνε εσωτερικά, εμείς που δεν είμαστε μπορούμε να βγάζουμε συμπεράσματα ή να σχολιάζουμε, αλλά δεν μπορεί να αποτελεί κεντρικό μας ζήτημα. Εφόσον είμαι σε άλλη οργάνωση, δε μου αρέσει να παρεμβαίνω απέξω στα εσωτερικά άλλου κόμματος.

3. Χωρίς να έχει την παραμικρή σημασία, ξεκαθαρίζω ότι προσωπικά ο Μπογιόπουλος δε μου αρέσει. Παρά το γεγονός ότι είναι επικοινωνιακός και έχει τη δυνατότητα να εκλαϊκεύει μια γραμμή, προσωπικά μου φαίνεται ότι έχει χαρακτηριστικά ατομικού παραγοντισμού και φιλοδοξίας. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος. Είτε έχω δίκιο πάντως είτε όχι, αυτά που έγραψα στο σημείο 2 ισχύουν νομίζω.

ΥΓ: Οι απολίτικοι χουλιγκανισμοί μελών του ΚΚΕ (που όπως σωστά έγραψε κάποιος άλλος ονομάζονται "μπολσεβίκοι" και νομίζουν ότι έγιναν κιόλας) και το υβρεολόγιο προς όλους τους άλλους, ακολουθούνται δυστυχώς κατά πόδας από αυτούς τους άλλους. Αν αυτό το στιλ περιέχει στοιχειώδη στοιχεία πολιτικής αντιπαράθεσης, τι να πω;

Ανώνυμος
1 Οκτωβρίου 2013 στις 11:50 μ.μ.

θα τον αναγνωρησουν μετα θανατο και ασ μη πιστεβουν σε αλλη ζωη

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger