Home » , » Υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ: Εγινα μαυραγορίτης ..για να σας βοηθήσω (Βίντεο)

Υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ: Εγινα μαυραγορίτης ..για να σας βοηθήσω (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 25 Αυγούστου 2013 | 9:38 μ.μ.

Στα τομάρια ποτέ δεν έλειψε το θράσος, στα καθάρματα η προκλητικότητα και στους σύγχρονους μαυραγορίτες η αλαζονεία. (Μπορεί φυσικά να είναι και τα τρία μαζί).

Είναι κάτι παραπάνω από αναίδεια να είσαι αποτυχημένος υποψήφιος της Ν.Δ., να καταντήσεις μαυραγορίτης καμαρώνοντας μάλιστα γιατί πλουτίζεις εκμεταλλευόμενος την ανθρώπινη δυστυχία, και με τα λεγόμενα σου να ρίχνεις το φταίξιμο στον κόσμο γιατί έφτασε στο σημείο να έχει την ..ανάγκη σου και να σου «ξεπουλάει τους βαφτιστικούς σταυρούς τους για να πληρώσουν τα χαράτσια», όπως χαρακτηριστικά λέει.

Ο λόγος για τον πρώην ποδοσφαιριστή και νυν μαυραγορίτη Τάσο Μητρόπουλο που σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» «έπιασε την καλή ανοίγοντας στην Καλαμάτα και στη Μεγαλούπολη καταστήματα αγοράς χρυσού».
Φωτογραφίζεται, προκλητικότατα με ένα τεράστιο πούρο, και το μόνο που δεν μας λέει είναι ότι κάνει ιεραποστολικό έργο. Και γιατί άλλωστε να μην δηλώνει ενθουσιασμένος από την νέα του δραστηριότητα αφού όπως λέει κι ο ίδιος «πληρώνανε οι άνθρωποι τον χρυσό ως κόσμημα και τώρα τον πουλάνε ως μέταλλο», σ’ αυτόν.

Εχει ο καιρός γυρίσματα όπως.


ΟΙ ΛΑΔΑΔΕΣ [Μ. ΓΕΝΙΤΣΑΡΗ] 

«Όσοι πουλάνε ακριβά, οι παλιομασκαράδες,
θα τους κρεμάσουνε κι αυτούς, όπως τους δυο λαδάδες.
Που τους κρέμασαν και τους δυο ψηλά σε μια κολόνα
κι όσοι πέρναγαν από κει τους έφτυναν το πτώμα.

 Προσέχτε οι υπόλοιποι, μην το περνάτε αστεία,
 γιατί θα σας κρεμάσουνε στην ίδια την πλατεία».
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

26 Αυγούστου 2013 στις 12:56 π.μ.

Tα παιδιά του Πειραιά...!

13(Α)

Ανώνυμος
26 Αυγούστου 2013 στις 2:53 μ.μ.

Και αυτο ειναι το λαικο προσωπο της ΕΘΝΙΚΗΣ αντιστασης.Αν και σημερα γραφονταν τετοια τραγουδια θα ειμαστε κοντα στην ανατροπη και στην λαικη εξουσια.Αλλα που?τα φασισταρια που μαντρωσε ο Αντωνης για να μαζεψει ψηφους ξεσπαθωνουν.Ας μαθουμε τι ηταν στα παιδια μας οι μαυραγοριτες και οι δοσιλογοι στην κατοχη,μετραει παρα πανω απο το να τους φτυνουμε.

Ανώνυμος
27 Αυγούστου 2013 στις 1:02 μ.μ.

Συμφωνώ αλλα αυτοί έχουν ξεπεράσει κάθε όριο,δεν νομίζετε.Μας ικετεύουν για κλωτσιές.Η πρωσοποποίηση του ενός και μοναδικού άκρου,του φασιστοκαπιταλισμού.

Ανώνυμος
27 Αυγούστου 2013 στις 7:29 μ.μ.

Χιτης, μπραβος,μπατσος,φασισταριο, μαυραγοριτης.Λουλουδι ακροδεξιο,ακριβος φιλος του ψευτονταη Αρχηγου του

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger