Home » , » Μια ευτυχισμένη ελληνική "οικογένεια"

Μια ευτυχισμένη ελληνική "οικογένεια"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 25 Αυγούστου 2013 | 7:55 μ.μ.

Η «εφοπλιστική οικογένεια» είναι ότι πιο αισχρό, βρόμικο και εγκληματικό έχει να επιδείξει η ελληνική πλουτοκρατία. Εχουμε γράψει τόσο πολλά γ’ αυτή την κάστα των κεφαλαιοκρατών και για τις σχέσεις τους με το πολιτικό αστικό προσωπικό.
«Χωμένοι μέχρι τον λαιμό στο λαθρεμπόριο ναρκωτικών, στην διακίνηση όπλων, στο δουλεμπόριο, συνεχίζουν και τα προμελετημένα εγκλήματά τους, με θύματα ταξικά μας αδέλφια. Τα καθάρματα αυτά μπροστά στο κέρδος τους δεν έχουν κανένα προβληματισμό ότι μπορούν να χαθούν ανθρώπινες ζωές με τα "σαπάκια" που τα πληρώνουμε πανάκριβα», υπογραμμίζαμε σε περασμένη ανάρτησή μας.

Εκτός αυτών το πώς έγινε το «ελληνικό εφοπλιστικό θαύμα» μπορούμε να το πληροφορηθούμε από ένα περασμένο δημοσίευμα του «Ιού».
Οπότε δεν έχει κανένα νόημα να σχολιάσουμε ολοσέλιδο σημερινό δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» που μας λέει ότι πρωταγωνιστές στην παγκόσμια ναυτιλιακή σκηνή παραμένουν οι έλληνες εφοπλιστές και το 2013 οι οποίοι μέχρι τώρα έχουν δώσει 9 δισ. δολάρια για αγορά νέων πλοίων αφήνοντας πολύ πίσω τους Κινέζους ανταγωνιστές τους.


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger