Home » , , » Συνεργασία Σύριζα - Παπαθεμελή;

Συνεργασία Σύριζα - Παπαθεμελή;

Από giorgis , Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013 | 7:04 μ.μ.

 Του Γ. Γ.
Δεν μας αιφνιδιάζει το γεγονός η κατά καιρούς προσέγγιση του Σύριζα με τυχάρπαστους καιροσκόπους συνδικαλιστές –π.χ Φωτόπουλος- ή πολιτικά πρόσωπα που σήμερα είναι στα αζήτητα τύπου Κατσέλη.
Ο στόχος της ηγεσίας του Σύριζα, το κόμμα δηλαδή να αυξήσει το εκλογικό του ποσοστό για να είναι η αυριανή κυβέρνηση έχει σαν συνέπεια την προσπάθεια του να κατοχυρώσει τον ρόλο του «υπεύθυνου, θεσμικού» κόμματος, και στο ντόπιο αστικό πολιτικό κατεστημένο, αλλά και στο διεθνές πολιτικό σκηνικό.

Σ’ αυτή την κατεύθυνση δεν πρέπει να μας εντυπωσιάζουν τα «ανοίγματα» του κόμματος της Κουμουνδούρου σε πολιτικά υποκείμενα, που το μόνο που έχουν να παρουσιάσουν στην πολιτική τους διαδρομή είναι συντηρητική μούχλα και θρησκοληψία. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να έχει βασιμότητα η είδηση –που δημοσιεύεται σε αστικό έντυπο- ότι ηγετικά στελέχη του Σύριζα έχουν επαφή με τον Στέλιο Παπαθεμελή –του οποίου εκτιμούν την "αντιμνημονική στάση", σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα- για εκλογική συνεργασία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η περίπτωση του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ θεωρείται «ιδιαίτερη» από το επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ λόγω των στενών σχέσεων που έχει με την Εκκλησία αλλά και με τα σώματα ασφαλείας - χάρη και στην παλαιότερη θητεία του στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Στην Κουμουνδούρου υπάρχουν ορισμένοι που θεωρούν ότι μια «συμπόρευση» του Στέλιου Παπαθεμελή με τον ΣΥΡΙΖΑ θα λειτουργούσε καθησυχαστικά στο τμήμα του εκλογικού ακροατηρίου που κρατά αποστάσεις από το κόμμα λόγω των αντιεκκλησιαστικών και αντεθνικών (στην κυριολεξία) θέσεων πολλών στελεχών του κυρίως από τις συνιστώσες.

Το μόνο που μπορεί να σημειώσουμε είναι ότι κάτι παρόμοιες παπαριές έλεγε και ο Δ. Καζάκης, κατέβηκε στις εκλογές με τον Παπαθεμελή …  και ακόμα ψάχνει την ψήφο του.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
30 Αυγούστου 2013 στις 7:40 μ.μ.

Μετά τον Παπαθεμελή, σειρά έχει ο Αδωνης,
ο γνωστός Αδωνης Γεωργιάδης.
Δεν μένει παρά να ευχηθούμε στον ΣΥΡΙΖΑ καλή δια-κυβέρνηση,
κυβέρνηση νάναι κι' ότι νάναι.

Ανώνυμος
31 Αυγούστου 2013 στις 9:48 π.μ.

Το πασοκ ειναι εδω ενωμενο δυνατο ΣΦΥΡΙΖΑ!

Ανώνυμος
1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 12:09 π.μ.

Αλλη μια πατάτα απο τις συνηθισμένες που κάθε τόσο αμολάει κάθε πικραμένος προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού.
Μόνο που ερχονται δεύτεροι.Την αποκλειστικότητα στα θέματα αυτά την έχει το Πρώτο Θέμα,η Εσπρέσσο και τα υπόλοιπα κατακάθια της παραπληροφόρησης.
Και το χειρότερο είναι πως στο τέλος μένουν με την χαρά και την πατάτα στα χέρια.
Πάντα βιαστικοί και απρόσεκτοι.

1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7:49 μ.μ.

Τρομερό ρεπορτάζ! Και μένα μου πε ένας ταξιτζής έξω απ' το Παγκράτι ότι του πε ένας μπατζανάκης του Παπαδημούλη (που χε πάρει κούρσα), ότι στο σύριζα εκτιμάν το Βασίλη το Λεβέντη για τη συνεπή αντιμνημονιακή του στάση.. Αναμένω να το δημοσιεύσετε. Εδώ βρέθηκε η Κατσέλη και ο Φωτόπουλος στο συνέδριο..Πληροφορίες επίσης για στενή συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μετά τη δυσαρέσκεια του για την κυβέρνηση Σαμαρά ελέγχονται ως ανακριβείς.. Κάνας άλλος τίποτα;;

Ανώνυμος
1 Σεπτεμβρίου 2013 στις 9:33 μ.μ.

Τον Τατσόπουλο τον γνωρίζει κανένας..?

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger