Home » , , » Πρέπει να δοθεί τέλος στη συνεργασία του ελληνικού κράτους με τον Αμερικανικό Ιμπεριαλισμό και το Φασισμό της Τουρκίας.

Πρέπει να δοθεί τέλος στη συνεργασία του ελληνικού κράτους με τον Αμερικανικό Ιμπεριαλισμό και το Φασισμό της Τουρκίας.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 4 Αυγούστου 2013 | 4:07 μ.μ.

Άλλο ένα επεισόδιο επίδειξης άκρατου κρατικού αυταρχισμού, τσαλαπάτημα της «δικής» τους αστικής νομιμότητας, είχαμε αυτή την φορά σε βάρος των πολιτικών προσφύγων που συσπειρώνονται στο περιοδικό «Ο Αγώνας» και στην «Επιτροπή Αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους». 

Ορδές ασφαλιτών της «αντιτρομοκρατικής» για πέντε ολόκληρες μέρες κατέλαβαν τα γραφεία τους αφαίρεσαν όλο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό, που υπήρχε εκεί, και όχι μόνο, και χωρίς να υπάρχει καμιά παρουσία των ενοίκων του κτηρίου ή των νομικών τους συμπαραστατών διοχέτευσαν στα πάντα πρόθυμα σ’ αυτές τις περιπτώσεις ΜΜΕ τα «ευρήματα» που σύμφωνα με τους ασφαλίτες και τα παπαγαλάκια τους στοιχειοθετούν κατηγορίες σε βάρος των πολιτικών προσφύγων.

Φωτογραφίες, βίντεο και αναλυτική παρουσίαση του γεγονότος –που εντάσσεται κι αυτό την περιβόητη «αντιτρομοκρατική» συμφωνία Ερντογκάν-Σαμαρά- σ’ αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger