Home » , , » Ο Α. Σαμαράς είναι συνειδητός και κατ' ... επάγγελμα ψεύτης

Ο Α. Σαμαράς είναι συνειδητός και κατ' ... επάγγελμα ψεύτης

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο 3 Αυγούστου 2013 | 6:21 μ.μ.

 «Όσο μεγαλύτερο το ψέμα, και όσο περισσότερο επαναλαμβάνεται, τόσο πιο πιστευτό γίνεται».

 Paul Joseph Goebbels, Υπουργός Προπαγάνδας του Χίτλερ.

Δεν έχει κανένα νόημα να σχολιάσουμε την συνέντευξη που έδωσε ο Ελληνας πρωθυπουργός στα "ΝΕΑ". Ο Α. Σαμαράς είναι συνειδητός και κατ' ... επάγγελμα ψεύτης. (Αλλωστε δεν νομίζουμε να έχει κάνει και ποτέ του άλλο επάγγελμα στην ζωή του). Επίσης, ο ίδιος, έχει ασπαστεί απόλυτα το βασικό αξίωμα της γκεμπελικής προπαγάνδας που αναφέραμε αρχικά.

Θα ήταν περιττό να τεκμηριώσουμε αυτό τον ισχυρισμό, αναφέροντας κατά καιρούς δηλώσεις και τοποθετήσεις του που είναι διαμετρικά αντίθετες με τα πεπραγμένα του. Και το ωραίο είναι ότι παράλληλα με την συνέντευξη του στην οποία μας λέει ότι δεν θα υπάρξουν νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, την ίδια μέρα η εφημερίδα "Αυγή" δημοσιεύει επιστολή του στην οποία ο Αντώνης Σαμαράς δεσμεύεται για ακόμα περισσότερες ανθρωποθυσίες και τη λήψη νέων ακόμα πιο δυσβάστακτων μέτρων, με την επιστολή του προς την τρόικα στις 19 Ιουλίου, στο πλαίσιο των διαβουλεύσεων για την έκδοση της τριμηνιαίας έκθεσης σχετικά με το ελληνικό πρόγραμμα.


Αυτός ο πολιτικάντης δεν είναι χθεσινός στον πολιτικό ακροδεξιό στίβο και κατά καιρούς μας έχει δώσει "δείγματα γραφής" για τα πιστεύω του. Καλό είναι να θυμηθούμε ένα σχετικό δημοσίευμα του περιοδικού "Hot Doc" που αναφέρεται στην πολιτική διαδρομή του σημερινού πρωθυπουργού.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
4 Αυγούστου 2013 στις 1:19 μ.μ.

NA MHN τολμήσει H ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ να βγάλει στο σφυρί την πρώτη κατοικία του Έλληνα ...
Με όπλα: Τον ενθουσιασμό, την ειλικρίνεια, την εντιμότητα, την αγωνιστικότητα, την αγάπη για την ελευθερία, την κοινωνική δικαιοσύνη, τη δημοκρατία, την πατρίδα.
Θα τα καταφέρουμε.
Να είστε σίγουροι για αυτό.
Θα NIKHσουμε !!!!

Ανώνυμος
4 Αυγούστου 2013 στις 7:44 μ.μ.

και οπαδός της Μπαλτάκειας "δημοκρατίας"
http://kato-kefali.blogspot.gr/2013/08/blog-post_9808.html

Ανώνυμος
5 Αυγούστου 2013 στις 10:45 π.μ.

Τώρα προστατεύονται κύριες κατοικίες με αντικειμενική εως 200 χιλιάδες. Μετά θα κατεβάσει λίγο το όριο, πχ 180 χιλιάδες. Θα γράψουν "χρωστάνε στο δημόσιο και ζουν σε πολυτελής βίλες". Μετά θα κατεβάσουν λίγο ακόμα. Θα πουμε "το δικό μας σπίτι δεν το παίρνουν, είναι μικρό".
Θα πούμε "γιατί αυτός να έχει σπίτι και εγώ να πληρώνω νοίκι."

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger