Home » , » Eπίθεση Χρυσαυγιτών στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη

Eπίθεση Χρυσαυγιτών στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013 | 11:42 μ.μ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΗΣ  ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
       
Χθες 10-7 ο  Ε.Κ.Χ.  άνοιξε στις 5.30μμ  όπου γίνεται το μάθημα αγγλικών  για αρχαρίους με την συμμετοχή ανηλίκων.

Κατά τις 7μμ εμφανίζεται ομάδα από τη νεοναζιστική χρυσή  με 50 μηχανές (κεντρικό οργανωτικό σχέδιο) κάνοντας μοτοπορεία  περνώντας μπροστά από το αστυνομικό τμήμα Ηλιούπολης και κατευθύνθηκε  στον ελεύθερο κοινωνικό χώρο Συνεργείο έχοντας σαν στόχο να συνεχίσουν και αλλού.

Μια απλή καθημερινή λειτουργία του χώρου με μαθήματα και λίγους μαθητές δέχτηκε την επίθεση θρασύδειλων φασιστών  παρουσία  αστυνομικής δύναμης(οι γνωστοί διάδες). Σοβαρές ζημιές και ξυλοδαρμοί ήταν ο απολογισμός  της επίθεσης και αφού τελείωσαν το έργο που τους ανέθεσαν φώναξαν και το αίμα τιμή χρυσή αυγή και αποχώρησαν με την προστασία των αστυνομικών προστατών τους.

Η ασυλία που απολαμβάνουν είναι ιστορική. Και οι πρόγονοί τους κουκουλοφόροι της κατοχής με την ασυλία που παρείχε ο Γερμανικός και στη Μακεδονία ο Βουλγάρικος στρατός, έκαναν τις επιδρομές στα χωριά λεηλατώντας και εκτελώντας.

Στην Ελλάδα με την ανοχή της αστυνομίας σκορπούν καμιά χειροβομβίδα εδώ και εκεί, αλλού επιθετική αλλού αμυντική, αγοράζουν και κανα 7,65, μαχαιρώνουν μετανάστες εδώ και εκεί και πάει λέγοντας. Χωρίς το κράτος δεν είναι τίποτα. Επιβεβαιώθηκε  για άλλη μια φορά ότι πρόκειται για νεοναζιστικό μόρφωμα που εφαρμόζει στην πράξη την τακτική των ταγμάτων εφόδου και οι μυθοπλασίες περί του αντιθέτου από οπαδούς του ναζισμού γίνονται.

Η χρυσή αυγή προτάσσει τη βία και αυτό νομιμοποιείται από χιλιάδες ψηφοφόρους. Όποιοι τρέφουν αυταπάτες είναι καταδικασμένοι να υποστούν την ταπείνωση από τους νεοναζί αλλά και την πλήρη απουσία από το πραγματικό βίωμα του αντιφασιστικού αγώνα, του αγώνα ενάντια στους εχθρούς του ανθρώπινου γένους. Σε αυτή τη διαμορφούμενη κατάσταση ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
12 Ιουλίου 2013 στις 10:53 π.μ.

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2013/07/blog-post_1246.html
Aυτο εχει ενδιαφερον....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger